Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šest divokých historek spojuje téma drobných i větších nespravedlností a křivd, kterým se člověk nemůže bránit, nechce-li překročit hranice zákona či dobrých mravů. Čeho je ale moc, toho je příliš. V různých situacích se hrdinové filmu dostanou do bodu, kdy už jim dojde trpělivost. Vezmou věci do svých rukou a s lidskou malostí, byrokracií či vypočítavostí si to vyřídí s intenzitou rozzuřeného zvířete. Černá komedie koprodukovaná bratry Almodóvarovými si podmanila diváky festivalu v Cannes i Karlových Varech. Není divu. Nervy totiž můžou rupnout každému a pocity hněvu jsou stejně univerzální jako uvolňující účinek smíchu, který se dostaví při každém z šesti překvapivých rozuzlení. (Aerofilms)

(více)

Recenze (905)

j0nathan 

všechny recenze uživatele

První kratší povídka z letadla mě skvěle navnadila na zbytek filmu. Druhá povídka o jedu na krysy mě dostala na tu správnou vlnu a bylo skvěle našlápnuto na super ultračernou vtipnou jízdu. Třetí story s výměnou kola bylo vrcholem tohoto filmu. Takhle absurdní vražednou a zábavnou situaci jsem viděl naposledy, když prezident umíral u korunovačních klenotů. Po této bombě to šlo už bohužel trochu do kopru. Správňák pan bombička, žvejknutá paní s pupkem i závěrečná svatební hostina nebyly tak zábavné povídky a šlo spíše o konverzační výměny, během kterých už toho černého humoru ubylo. Nicméně, celkově mám z filmu fajn pocit i díky milé společnosti, která mě provázela při projekci. ;) ()

jilda 

všechny recenze uživatele

Nádherně jsem se zasmál, krásně cynické a drsné. Když jsem šel z kina, měl jsem dojem jako po prvním shlédnutí Pulp Fiction. Sice tu neuvidíte známe tváře Hollywoodu, ale to vůbec nevadí, je to výborné! Osobně mě nejvíc dostal konflikt na silnici a svatba. Snad režisér uchová v hlavě zdravý rozum a nápady a ještě něco podobně cool natočí. ()

fummyk 

všechny recenze uživatele

Celkem zajimavě natočené, líbily se mi všechny, až na čtvrtou a pátou. Jinak brutálně provedené. Hlavně ta poslední. To byla síla. ()

Raimok 

všechny recenze uživatele

I když to všichni chválili, nečekal jsem, že to bude až tak dobry... I když je určitě nejlepší historka s výměnou pneumatiky, všechny mají perfektní nápad i provedení a je radost se na ně dívat. Od argentinskyho filmu bych tohle nikdy nečekal. 88 % ()

Janko_Vlyrd 

všechny recenze uživatele

Dokonalé a ešte raz dokonalé, rozhodne prekvapenie roka! Čo "historka", to dotiahnuté do úplného maxima a nepredvídateľnosti. Brilantné dielko, chcem pokračovanie! ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

"Jsem nasranej jako prase!" To není můj pocit z filmu, ale dalo by se říct, společné téma všech povídek. Ty jsou tak dobře natočené že jsem od nich nemohl odtrhnout oči. A těšil jsem se hned na tu následující. Malarkey to vystihl naprosto přesně, u povídkových filmů je někdy problém s kvalitou jednotlivých povídek. I tady to není s kvalitou nastejno, ale řekl bych že všechny jsou nadstandartně dobré. Ta druhá s tou Audinou a dvěma chlápky byla naprosto perfektní! No a Svatba? Asi ta nejšílenější co jsem na filmovém plátně viděl, ale nádherná. ()

Pawlisman 

všechny recenze uživatele

Obdobných historek by se našlo asi spousty, založené na skutečné události. Devízou tohoto snímku je perfektní natočení a zpracování. Spíše mě zaujaly ty úvodní drsné krátké, než ostatní povídky. Určitě ale zaslouží pochvalu. 7,5/10 ()

Johny303 

všechny recenze uživatele

No, tak to byla divoká jízda a dvě hodiny mi utekly jako voda. Nedokážu snad ani říct, který příběh se mi líbil nejvíce, nebo mě nejvíce překvapil, ale faktem zůstává, že většinu jsem nepředvídal a co víc, že si zřejmě všechny tyhle vypečený storky budu ještě dlouho pamatovat. Původně jsem zamýšlel dát čtyři hvězdy za těch několik hluchých míst, ale finální příběh se svatbou mě naprosto dorazil, takže tomu dávám plný počet. ()

Blueeyes 

všechny recenze uživatele

Viděno v letním kině... a na to já mám kliku, jak je pro mě něco v letňáku, je to obvykle pecka. Historky na hraně, chování v mezních situacích, vyhrocené scény kdy se jde až na dřeň... přišla jsem si na své. Film o tom, že všichni jsou tak trochu šílení... stačí jen zmáčnout to správné tlačítko. ()

poet 

všechny recenze uživatele

Ked pohar trpezlivosti pretečie je to masaker :) Úžasne príbehy genialne vypointovane a zahrané ako o život s perfektnými napadmi. Szifron je pre mňa Španielsky Tarantino. Scéna s dvoma autami ako vám niekto serie na predne sklo bola brutálna a ešte divokejšia bola zaverečna svadba.. ()

WinstonS 

všechny recenze uživatele

Zločin a trest v emocemi, cynismem a krví nabitém argentinském provedení. Obdivuhodné, jak vysokou úroveň si všech šest povídek drží, furt jsem čekal, kdy tempu vyprávění spadne řetěz, ale nepřišlo to. Kdyby se ještě ve finále podařilo všechny příběhy nějakým způsobem protknout, byl by z toho totální filmový orgasmus. Ale i tak nemám co vytknout, tady se musí jednoznačně pálit pěti hvězdičkami. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Dívala jsem se podruhé...Začátek tzn. první 2 příběhy byly fajn, ovšem než přišel 3. příběh a to se najednou všechno ve mě rozsvítilo...Naprosto běžný příběh s geniální pointou " asi to byl zločin z vášně" :-))))...4.-tý příběh byl jako pro mě dělaný, naprosto přesně jsem věděla proč to inža dělá a dělala bych to samé... Pak už to bylo pro mě "pouze zajímavé"...No rozhodně je to film, který doporučuji ke zhlédnutí...Za mě 85% ()

Související novinky

The Last of Us nabírá herního skladatele

The Last of Us nabírá herního skladatele

13.03.2020

Necelé dva měsíce nás dělí od vydání jedné z nejočekávanějších her letošního roku The Last of Us Part II. Pár dní nazpátek přitom bylo oznámeno, že se kabelovka HBO, scenárista Craig Mazin (Černobyl)… (více)

Festival argentinského filmu začíná

Festival argentinského filmu začíná

24.10.2019

Od 24. 10. do 30. 10. se v pražském kině Lucerna koná 8. ročník festivalu argentinského filmu CINE ARGENTINO. Festival doprovází výstava argentinských filmových herců. Přehlídka bude zahájena… (více)

Kino Světozor slaví Patnáct let

Kino Světozor slaví Patnáct let

14.05.2019

Čeká vás velká nádhera a trochu i melancholie. Kino Světozor dostane občanku a oslaví to filmovou přehlídkou Patnáct. Během týdne od 24. do 30. května uvede 15 největších hitů i srdcovek týmu, který… (více)

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Reklama

Reklama