Reklama

Reklama

Richard (Pierce Brosnan) je úspěšný univerzitní profesor, který se vzdá svého zaběhléno životního stylu – krásných vysokoškolaček na jednu noc - kvůli o mnoho let mladší Kate (Jessica Alba), se kterou čeká dítě. O tři roky později se Kate zamiluje do někoho jiného a odstěhuje se. Zároveň posílá svou sestru Olivii (Salma Hayek), aby zkontrolovala, jestli se Richard dobře stará o jejich syna. Je totiž přesvědčena, že se Richard vrátil ke svému nezodpovědnému bonvivánskému životu. Jenže Olivia se do něj ke svému velkému překvapení sama zamiluje... (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (73)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Vzťahovka, kde sa hneď v úvode spraví trojuholník, ktorý potom už len sledujete a čím dlhšie film plynie, tým s menším záujmom. Trochu som čakal viac komédie, viac požmýkať to skvelé obsadenie čo tam bolo. Scenár miestami pokulhával, gradácia minimálna, emócie umelo vytvárané a silené. Ale v konečnom dôsledku pozeratelné, so skvelým Brosnanom ktorý to drží. Alba síce sexi ale zle obsadená a Hayek opäť raz fajn. 3 z 5 ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Slibný námět, ale zbabrané zpracování. Není to dynamické, akční ani vtipné, a Pierce to celé vypráví, jako by se ho to netýkalo. Salma přestárlá, Alba málo sexy a tu blondýnku co stihne mezi tím, tu zapomněli natočit zepředu. Záviděl jsem akorát západní pobřeží a rezidenci, hrátky na sezení a se zelenou kartou jeden velký trapas. A ani obsah od Magic Boxu neodpovídá realitě. ()

Reklama

Phietros 

všechny recenze uživatele

Zamotaný příběh o jedné romanci učitele a sexy žákyně Alby, která našeho profesora poblázní a ten se vzdá všech záletů, udělá si s ní dítě a spokojeně věří v dlouhý život. Nicméně o dost mladší Kate zjistí za pár let, že si ještě dost neužila a zamiluje se do svého kolegy. Do celé situace se přimotá její sestra, která by měla na našeho profesůrka dohlídnout, jak mu jde výchova, ale osud to chce jinak. Zamilují se do sebe a vzniká nám nový románek, který však netrvá dlouho.. Richard za nedlouho musí kvůli přestupkům opustit zemi a i ty co miloval... 60% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Tentokrát jsem měl výjimečně při výběru filmů v RegioJetu šťastnou ruku. Tenhle film se sice tváří jako romantická komedie, ale v podstatě je docela sžíravou kritikou rozdílů mezi pojetím radostí života v Anglii a v USA. Mezi místem, kde jedna pinta znamená dobrou zábavu, a místem, kde vás za její požití zatknou, vláčejí nápravnými kurzy, přišijí vám kde co, dítě odeberou, deportují, a kde mimochodem studenti jsou jen blbí a blbější. Nehrát v tom Pierce Brosnan a Malcolm McDowell, šel bych s hodnocením níž, už jen proto že obě femme fatale jsou mi tady z duše protivné - a taky už holky stárnou, takže jim tu sesterskou lásku plnou hašteření moc nevěřím. Jinak se to rozjíždí dost pomalu, začátek mne moc nenadchnul, ale pak jsem zjistil, oč tvůrcům šlo a jde, a od té chvíle mne film začal bavit. A protože to jako má být romantická komedie, je jasné, že všechny prohry a průšvihy pana profesora jsou přechodné a že se k synovi zase vrátí - a o to víc je to potěšující. Včetně toho, který celý život na rodinu kašlal, aby ji pak nakonec spojil poněkud neobvyklým způsobem. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jako romantický film je to celkem strašné, ale jsou tu natolik zajímaví herci, kteří mě dovedou dostat jen svou přítomností, že jsem si na tom alespoň trochu toho, co mě bavilo, našel. Malcolm McDowell je můj dlouhodobý oblíbenec a Pierce také, od té doby, co přenechal Bonda Danielu Craigovi. Ale stejně je tady největší výhrou Salma, která je pořád neskutečně sexy a nádherná. ()

Galerie (189)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama