Reklama

Reklama

Richard (Pierce Brosnan) je úspěšný univerzitní profesor, který se vzdá svého zaběhléno životního stylu – krásných vysokoškolaček na jednu noc - kvůli o mnoho let mladší Kate (Jessica Alba), se kterou čeká dítě. O tři roky později se Kate zamiluje do někoho jiného a odstěhuje se. Zároveň posílá svou sestru Olivii (Salma Hayek), aby zkontrolovala, jestli se Richard dobře stará o jejich syna. Je totiž přesvědčena, že se Richard vrátil ke svému nezodpovědnému bonvivánskému životu. Jenže Olivia se do něj ke svému velkému překvapení sama zamiluje... (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (73)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Úplně ta stejná letní jízda jako v After The Sunset, akorát o 12 let později s více prošedivělým Brosnanem, který je stále stejně charizmatický a nestárnoucí Salmou, strkajíc do kapsy o 15 let mladší Jessicu Albu. Namísto lupičské komedie tu máme lamentování o životě věčného záletníka, který je v jádru vlastně fajn. Občas legrace, ale povětšinou je to absurdně přitažené za vlasy s nulovou gradací děje. Pár prosluněných záběrů to nezachrání. Oddychovka na úrovni se příliš nekoná. ()

kolemjdouc odpad!

všechny recenze uživatele

jediný kdo v tom filmu měl šťávu byl Malcom McDowel.Jinak jestli jsou romantické tanečky kolem získání zelené karty v "zemi snů"....ponechám bez dalšího komentu. Salma Hayek má na víc ale očividně měla svázané ruce scénářem.Alba na mě působila jako krásná ale prázdná nádoba.Za ty peníze jsem myslela že dostanu víc ()

Reklama

aLPaC 

všechny recenze uživatele

U tohoto filmu jsem došel k několika zjištěním. Hlavně, že Pierce je ve svém věku stále frajer a že Salma je ve svém věku pořád ukrutně sexy (co by za tento vzhled dala polovina dvacítek). Dále jsem též zjistil, že ne každý na odvykačce musí být nutně alkoholik a také, že mnoho normálních pracujících lidí je z USA vykazováno kvůli zeleným kartám a ilegální mexická a jiná verbež, která prodává drogy atd. je tolerována. Jakže je to, SVOBODA A SPRAVEDLNOST PRO VŠECHNY? No nenechte se vysmát, naivky. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nekonfliktní romanťárna, která sice nenadchne, ale ani neurazí. Brosnan se v romatnickém žánru pohybuje tak trochu jako slon v porcelánu, ale i tak působí snesitelně, Jessica Alba si i tady vystačila bez mimiky, nicméně občas se na ní kouká dobře a Salma je kus, který s přehledem strčí do kapsy 90% o polovinu mladších hereček. Jedním okem tam a druhým ven, ale čas s filmem strávený za ztracený určitě nepovažuji. 55% ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Nevím, co se tu lidem nelíbí na téhle komedii. Není to moc romantický, ale rozhodně vtipný a to hlavně díky Salmě Hayek a Brosnanovi. Svou troškou přispěl i výborný veterán McDowell. Ano, Alba je tu jen na okrasu a nedostala navíc naštěstí ani moc prostoru. Vtipnou postavičkou je i McKenzie, který je z Brosnanovi přítomnosti nejdříve nenadšen a posléze vyloženě nadšen. Já jsem se teda upřímně velice dobře bavil. ()

Galerie (189)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama