Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reese Witherspoon hraje v této akční komedii vzornou a snaživou policistku, jejíž svěří do ochrany klíčového svědka v soudním procesu s vlivným mafiánským bossem. Svědek je vlastně ona - sexy manželka místního drogového dealera (Sofía Vergara). Když se o tuto dvojici začnou intenzivně zajímat najatí zabijáci a zkorumpovaní policisté, nezbývá jim nic jiného, jen se vydat na útěk napříč celým Texasem. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (217)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že zde byla jedna nebo dvě scény, kde jsem se zasmál, tak i nějaké ty body dám. Ale tohle je prostě ten typ komedie, které nemám rád. Vzhledem k tomu, že zde nejsou pořádné vtipy, tak je polovina filmu jen uřvané bláznění, kdy se někdo hádá, někdo na někoho křičí anebo jen křičí. Tohle pro mě prostě není humorné. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Reese a Sofía mi k sobě ohromně padnou a Sofía je jako herečka (alespoň v komediální sféře) pro mě fakt dobrá :) Vždy mi vykouzlí úsměv na tváři :) Je to sice takový "trapnější" film, ale jsou tam dobré hlášky - holky si notujou, chvilkama to trochu pobírá smysl,ale ohledně "zabavení" a vypnutí v průběhu náročného týdne, tento film rozhodně pomohl :) :) Sice nikdy více, ale kvůli Sofíe mi to za to stálo vidět :) ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Niektoré momentky sú priveľmi naťahované a sú hlavným dôvodom nižšieho skóre. Je to paradox, ale aj pri 80 minútach sa Hot Pursuit zdá občas dlhá a niektoré scény by mohli byť ešte kratšie. Že by mal film iba 70 minút? Nech, na a za lepší šmrnc alebo pridanie ďalších scén by určite získal viac. Hodinu film funguje ako road-movie. Humoru je menej, občas sa zadarí troška fyzickej komiky, ale autori jasne stavili na ženy v akcii a ich ukecaný prejav. Ťažko povedať, o koľko vtipov sme prišli v preklade, veľa ich asi nebolo. Herecké obsadenie je fajn a Anne Fletcher žmýka obe svoje herečky v rámci možností. Každej sadla pripravená rola, ich interakcie sú výborne, v tomto smere niet čo filmu vyčítať. Anne Fletcher je režisérka, ktorá točí osvedčené filmy pre ženy. Lenže aj na ľahký letný hit je to trošku málo. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Obvykle na tento typ filmu nějak nečekám, ale Hot Pursuit jsem docela dlouho vyhlížela hlavně kvůli traileru a hlavní ženské dvojici. Bohužel do traileru byly vloženy tradičně nejlepší a nejvtipnější momenty a ničeho dalšího se člověk moc nedočká. Sofia Vergara se mi překvapivě líbila mnohem víc než Reese ve své trochu otravné robotické roli, ale její výstup neurazí. Víc než docela malé množství humoru mi vadil příběh, který nebyl zrovna nejatraktivnější a zpětně bych si nedokázala uvědomit, kdo přesně za co mohl. Objektivně je to ale za tři průměrné hvězdy, protože svůj účel to splnilo. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Jaká to hrozná kravina! Ale kravina, která Vás prostě na jedno zhlédnutí pobaví a pak ji vypustíte z hlavy a za rok si nebudete vůbec pamatovat, o čem to bylo. Jen že Reese tam chodila v prďáckých kalhotech a Sofía tahala kufr plný lodiček z bílého stříbra, diamantů a nevímčehoještě. Ty dvě spolu překvapivě v těchto rolích tvoří docela dobrou komediální dvojku, i když na druhou stranu vás někdy zase iritovaly. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (8)

  • Počas záverečných titulkov nasledujú nevydarené scény. (figis20)
  • Film sa mal pôvodne volať Don't Mess With Texas. (m.a.t.o.)
  • Přestože se příběh filmu odehrává v Texasu, natáčelo se v New Orleans v Louisianě. Natáčelo se i na Floridě. (Cheeker)

Reklama

Reklama