Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reese Witherspoon hraje v této akční komedii vzornou a snaživou policistku, jejíž svěří do ochrany klíčového svědka v soudním procesu s vlivným mafiánským bossem. Svědek je vlastně ona - sexy manželka místního drogového dealera (Sofía Vergara). Když se o tuto dvojici začnou intenzivně zajímat najatí zabijáci a zkorumpovaní policisté, nezbývá jim nic jiného, jen se vydat na útěk napříč celým Texasem. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (217)

hansel97 

všechny recenze uživatele

Trailer lepší než filmy, přijde mi, že si do něj vyplácali snad všechny podařené vtipy. Jinak je to prostě průměr, který se dá shrnout frází "neurazí, nenadchne." Čekal jsem víc, takže to špatný hodnocení, je asi ovlivněný tím, že tohle mě prostě zklamalo. Reese i Sofía jsou skvělé, ale komedii, která podle mě nebyla moc vtipná a dopouštěla se klišé (možná na jedno pro mě velké překvápko), prostě neutáhnou ani ony. A dabovat Sofíu Vergara by měl být hřích nebo trestnej čin. ()

ForGump 

všechny recenze uživatele

Když se to vezme v globálu, tak je to komedie s krimi zápletkou jako každá jiná. Vždycky to má stejnou šablonu. Takže i zde hafo klišé a vtipných situacích, které jako by jste už někde viděli. Každopádně bylo dobře dát dohromady dva protiklady do hlavních rolí. Ne nadarmo se říká, že se přitahují. Reese, která se dokáže dostat do jakékoliv úlohy (jenže po Wildu jsem to nějak nemohl skousnout = můj problém) a Sofii Vergara to funguje a vzájemně se doplňují. Některé jejich hlášky a situace byly k popukání. Někdy to ovšem spadlo až do přehnanosti a lacinosti. Vlastně proti těmto ''komediím na oddech'' nic nemám. Jenže originalitou to zrovna nesrší. 40% ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

Trailery nebyly nic moc, ale tak nějak jsem doufal v obyčejnou výplachovou komedii, u které vypnu a pobavím se. Největším problémem filmu je první půlka, kdy se hlavní hrdinky chovají jako totálně nesnesitelné krávy. Pořád na sebe něco ječí, odněkud padají nebo někam pořád běží. Na papíře to možná vypadalo zábavně, ve filmu to bohužel vypadá tak jak to vypadá. Naštěstí se v druhé půli objeví nová postava, která děj malinko posune a obě hlavní hrdinky se zklidní a začnou dělat pravou zábavu, která dokáže pobavit. Vtipy nejsou kdovíjak sofistikovaný, ale třeba celá scéna s autobusem nebo na party není vyložená špatná a oproti začátku funguje mnohem lépe. Divoka dvojka není úplně nejhorší komedie, ale rozhodně se nic nestane, když jí neuvidíte. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $34,580,201Tržby Celosvetovo $51,380,201Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,143,668 //počet predaných kusov 93,243Tržby za predaj DVD v USA $4,494,593 //počet predaných kusov 266,690║ trapošina a to dosť veľká /20%/ ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Hot Pursuit" bol z mojej strany vcelku očakávaným filmom. Mám rád Reese Witherspoon a jej minuločné filmy ("The Good Lie" a "Wild") boli veľmi dobrým filmovým zážitkom. Toto mala byť komédia, no zrátal by som na prstoch scénky, kde som sa zasmial. A asi by som ani nepovedal, že som sa smial, skôr som sa len tak uchechtol pri pár scénkách. Najmä asi šoférovanie autobusu bolo vcelku vtipné. Inak ale treba povedať, že je tu veľa divných momentov, kde som nerozumel na čom som sa mal smiať a jediné čo sledujeme sú dve ženy, ktoré sa snažia predstavovať určité stereotypy s veľmi otravnými hlasmi a afektami, ktoré do toho dávali. Myslím si, že film mohol fungovať, no chcelo to trošku prepracovať scénar a inú réžiu. Herci sa snažia tomu niečo dať... občas to funguje, no väčšinou som len sedel v tichosti. A to by sa pri komédii stať nemalo. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (8)

  • V scéne, keď autobus zastaví tesne pred bagrom, jeho šofér dáva páčku dolu aj napriek tomu, že ju dával už v predošlom zábere. (johnsnow)
  • Z představitelek obou hlavních rolí se během natáčení staly nejlepší přítelkyně. (zajda404)
  • Přestože se příběh filmu odehrává v Texasu, natáčelo se v New Orleans v Louisianě. Natáčelo se i na Floridě. (Cheeker)

Reklama

Reklama