Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reese Witherspoon hraje v této akční komedii vzornou a snaživou policistku, jejíž svěří do ochrany klíčového svědka v soudním procesu s vlivným mafiánským bossem. Svědek je vlastně ona - sexy manželka místního drogového dealera (Sofía Vergara). Když se o tuto dvojici začnou intenzivně zajímat najatí zabijáci a zkorumpovaní policisté, nezbývá jim nic jiného, jen se vydat na útěk napříč celým Texasem. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (217)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Jaká to hrozná kravina! Ale kravina, která Vás prostě na jedno zhlédnutí pobaví a pak ji vypustíte z hlavy a za rok si nebudete vůbec pamatovat, o čem to bylo. Jen že Reese tam chodila v prďáckých kalhotech a Sofía tahala kufr plný lodiček z bílého stříbra, diamantů a nevímčehoještě. Ty dvě spolu překvapivě v těchto rolích tvoří docela dobrou komediální dvojku, i když na druhou stranu vás někdy zase iritovaly. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Miss Banánovník i ta blonďatá trpaslice, zarputile recitující policejní kódy, mne bavily. Možná ne až na čtyři hvězdy, ale když jde o zábavu, tak tradičně zaokrouhluji nahoru. Mne ta šaškující dvojka prostě pobavila a pokud v tom někdo postrádá chemii mezi hlavními představitelkami, tak já tam pociťuji spíše nedostatek fyziky, matematiky, deskriptivní geometrie a třeba o optoelektronice jsem se nedozvěděl vůbec nic. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Čože? A ja že Reese Witherspoon už po tých mnohých skvelých hereckých výkonoch už nie je odkázaná na to, aby brala role v takýchto tuctových, toľko krát recyklovaných, "naháňačkových" policajných filmoch. Mám pocit, že všetko toto už raz bolo - takže trochu prekvapenie. Ale vďaka vydareným dialógom, ktoré boli naozaj vtipné, to malo aspoň ako tak priemernú úroveň, a tak to bolo a celkom pozerateľné a napokon celkom fajn. No a treba uznať, že Reese a Sofía sú naozaj kočky. ()

Krabak 

všechny recenze uživatele

Cílovou skupinu, tedy ženský, to nejspíš bavit bude. Pro mě, jako chlapa, to byl film plný nelogičností, klišé a opravdu jen po skromnu vtipných pasáží. O hvězdu míň dám za opravdu otřesný dabing S. Vergary. Sice jsem originál neslyšel, ale takle debilně nadabovat herečku snad normální mysl nemůže. --->20% ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Pro většinu lidí průměrný film, ale pro mě něco víc. Hrozně moc mě bavila dvojice Sofia s Reese. Nebýt jich, tak je tento film opravdu jen průměrný. Já se bavila po celou dobu filmu. Nechyběl vtip, dějový spád, trocha romantiky, ani sympatické herecké obsazení. Takže za mě 75%. A určitě se ráda podívám znovu. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (8)

  • V scéne, keď autobus zastaví tesne pred bagrom, jeho šofér dáva páčku dolu aj napriek tomu, že ju dával už v predošlom zábere. (johnsnow)
  • Počas záverečných titulkov nasledujú nevydarené scény. (figis20)
  • Přestože se příběh filmu odehrává v Texasu, natáčelo se v New Orleans v Louisianě. Natáčelo se i na Floridě. (Cheeker)

Reklama

Reklama