Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reese Witherspoon hraje v této akční komedii vzornou a snaživou policistku, jejíž svěří do ochrany klíčového svědka v soudním procesu s vlivným mafiánským bossem. Svědek je vlastně ona - sexy manželka místního drogového dealera (Sofía Vergara). Když se o tuto dvojici začnou intenzivně zajímat najatí zabijáci a zkorumpovaní policisté, nezbývá jim nic jiného, jen se vydat na útěk napříč celým Texasem. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (217)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Půlnoční běh v babím vydání. Sofía Vergara je nádherná a úžasná komediantka, její akcent žeru stejně jako životní filosofii její postavy. Z Reese nová Goldie Hawn nebude, ale poprala se s tím statečně a roztomile. Ač to procentuální hodnocení (51%) nenaznačuje, je to fajn zábava a záleží jen na tom, jak se k tomu chcete postavit. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Podpriemerný scenár a na akčnú komédiu to obsahuje málo vtipných scén a dialógov (o akcií ani hovoriť nebudem). Dvojica S. Vergara a R. Witherspoon nebolá zlá, ale ani oni to nedokázali zachrániť. PS. Ku podivu, ani pokazené scény, premietané pri záverečných titulkov, neboli najlepšie. Osobné hodnotenie: 56% (*) ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Když se spojí jedna přehnaně horlivá policistka malá vzrůstem ale velká duchem s temperamentní a navíc sexy latinoameričankou, může to být vtipné. Když jsou navíc ještě na útěku a ta sexy holka to té policistce neusnadňuje, mohl by to být kopec srandy. Bohužel ve výsledku tahle komedie promarnila svůj potenciál, respektive čekal jsem od ní možná trochu více, než jsem nakonec dostal. Což může být i moje chyba, přece jen mít velká očekávání se občas nevyplácí. Nechápejte mě špatně, ono to bylo lehce stravitelné, milé, oddechové a dokonce místy i vtipné. Kromě toho se na Sofíi Vergaru fakt dobře dívá. Navíc zde byly i nějaké ty zvraty, malá lovestory, a celkově vlastně dobře namíchaná zábava. Ale bohužel na to, aby mě to nějak více nadchlo, scházel nějaký wow efekt, něco, co by mě přimělo říct si, že tohle je geniální a že to chci vidět znovu. Jako příklad dám autobus plný důchodců, který si přímo říkal o nějaké velkolepější a vtipnější využití. Leč nestalo se. Jako fajn zábava na jedno skouknutí je to vyhovující, ale nemohu říct, že by to bylo nezapomenutelné. I proto nakonec uděluji možná nespravedlivé, ale z mého pohledu oprávněné dvě hvězdy. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Miss Banánovník i ta blonďatá trpaslice, zarputile recitující policejní kódy, mne bavily. Možná ne až na čtyři hvězdy, ale když jde o zábavu, tak tradičně zaokrouhluji nahoru. Mne ta šaškující dvojka prostě pobavila a pokud v tom někdo postrádá chemii mezi hlavními představitelkami, tak já tam pociťuji spíše nedostatek fyziky, matematiky, deskriptivní geometrie a třeba o optoelektronice jsem se nedozvěděl vůbec nic. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Reese Witherspoon patří jako například Sandra Bullock nebo Katherine Heigl do galerie tzv. "zlatíček pro každého", neumí se odvázat jako Cameron Diaz a i když chtějí třeba ojet celý autobus, tak v mysli máte pouze jejich nevinnou tvářičku. Jejich hlavní pracovní náplní jsou zdraví nezávadné, jako vejce vejci si podobné tuctovky (nejlépe romantické), které si však většinou najdou nemalou diváckou základnu., To je Divoká dvojka, to je Reese Witherspoon.....neexceluje, ale celé jí to padne na míru. Zádrhel však nastává s nástupem "sexy lasičky" Sofíe Vergary. Protivná, nesympatická, rušící.....a to se prosím nebavím o rysech její postavy (myšleno postavy jako partu - jinak její postava je v naprosto v pořádku, že pánové), ale o to jak jsem jí vnímal ve filmu. Jako osoba nedisponující znalostí anglického jazyka jsem neměl tu čest s jejím originálním tónem hlasu, ale její český dabing mne každou další větou doslova zabíjel. Divoká dvojka si zkrátka jede svojí uhlazenou jízdu a tak to asi má být....šílenější akce nechejme jiným aktérkám. Mně osobně zkrátka pouze nesedla jedna z dam......ale to je možná pouze můj osobní problém. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (8)

  • V scéne, keď autobus zastaví tesne pred bagrom, jeho šofér dáva páčku dolu aj napriek tomu, že ju dával už v predošlom zábere. (johnsnow)
  • Počas záverečných titulkov nasledujú nevydarené scény. (figis20)

Reklama

Reklama