Reklama

Reklama

Mel Gibson se ve filmu Blood Father představuje v roli bývalého člena motocyklového gangu "Hells Angel" Johna Linka, kterého právě propustili z vězení. Svobodu si ale neužije příliš dlouho - jeho 16letá dcera Lydie se dostane do problémů s drogovými dealery poté, co je namočena do krádeže špinavých peněz. Nevinná Lydie si na útěku před nimi neví rady, a tak se rozhodne pro zoufalé řešení - zavolá otcovi, jenž není jen motorkář, ale i bývalý opilec a narkoman. Ti dva se navíc řadu let neviděli a nerozešli se úplně v dobrém. Lydia však pod otcovou ochranou stále vidí svou nejlepší šanci na přežití. Když se tedy John rozhodne udělat po letech první správnou věc i za cenu možného návratu do vězení a své dceři pomoci, krvavá cesta může začít... (Bohemia MP)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (394)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jednohubka po vzoru Get the gringo s opět výborným a namakaným Melem Gibsonem, kterého už ve větší produkci nejspíše neuvidíme. Nečekal jsem moc, ale zároveň mi nepřišlo, že by byl projekt nějak zásadně podfinancovaný, přesně takhle nějak jsem si Blood Fathera představoval a nenudil se, takže úkol splněn...8/10 ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Chcel som dať tri, no bohužiaľ, nedá sa. Akonáhle mám totiž pocit, že sa zo mňa niekto snaží spraviť hlupáka (a všimnem si to), mám sto chutí nadrbať "odpad". Celú túto frašku prezentujúcu "nalomený vzťah" medzi otcom a dcérou by som ešte bez problémov prežral (o niečom to musí byť, že?), no jebnutý určite nie som. SPOILER: keď do prísne stráženej väznice príde chlap, ktorého hľadá pol "sveta", no úplne bez kontroly dokladov je vpustený dnu, "lebo šak čože", veď prišiel na trh s ošípanými, to ma proste normálne uráža. Horšie na mňa pôsobil len ten nezmysel "Moje letné prázdniny". Toto sú pre mňa neskutočne otupné filmy .. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Přímočará rodinná pecka, která si na nic nehraje a baví svou krvelačností a hláškami. Mel je ve svém živlu a užívá si každou minutu co ho nechají hrát. Role mu padne a je prima, že i dcerka (Erin Moriarty) není jen objekt k zachraňování, ale hýbe dějem. Akce není moc, ale když už tu je funguje na výbornou. Old school. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Krásná poušť, ale ten zbytek se jí moc nevyrovnal. Ani ten Diego Luna s kruhy pod očima už na mě nefunguje jako dřív. Všechno je takové... standardní, země se nepohnula. Ani vlastně nevím, která scéna měla být emocionálním vrcholem filmu, zajímalo by mě, jestli to věděl aspoň Jean-Francois Richet. Myslím si, že dceru měla hrát jiná herečka. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, koho může tenhle film dojmout. Trestance? Bývalé trestance? Alkoholiky? Alkoholiky na odvykačce? Stejné "lost souls", mezi které patřil i hlavní hrdina? Nic proti ničemu, i milionkrát viděné téma může občas bavit, někdy ale holt méně, což je právě tenhle případ (třeba ta honička na motorkách ale byla pěkná... a krátká). Gibson, kterého nemusím jako člověka, ale miluju jako umělce, je jako stárnoucí rebel fajn, rebelem byl ostatně už od mladí, daleko větší problém mám s dcerunkou. Ač se nejedná o spratkoidního teenagera napřesdržku (respektive na kulku do hlavy), je to pořád holka s xichtem a postavou modelky, co ve čtrnácti utekla z domova bez lásky, aby se mohla paktovat s největšími vylízanci, ale přesto dokáže z tetování poznat Dona Quijota, identifikovat potenciální melanom a plodit jednu fylozofyckou větu za druhou. Pardon, ale tohle vám nežeru. Alespoň ne při americkém systému školství.;-) ()

Galerie (104)

Zajímavosti (9)

  • Ešte v roku 2008 sa plánovalo, že režírovať a zároveň stvárniť hlavnú úlohu by mohol Sylvester Stallone. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama