Reklama

Reklama

Vizionářský režisér snímků Dům tisíce mrtvol, Vyvrženci pekla a Halloween přichází s hrůzostrašným příběhem pěti zaměstnanců karnevalu, kteří jsou v noci před Halloweenem uneseni a drženi jako rukojmí v rozlehlém areálu. Vydáni napospas svým únoscům jsou nuceni hrát zvrácenou hru na život a na smrt zvanou 31. Během příštích dvanácti hodin budou muset bojovat o své životy s nekonečným zástupem vražedných maniaků. (Cinemax)

(více)

Diskuze

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Cech

Vyvrženci pekla, Halloween 1, Dům tisíce mrtvol, The Haunted World of El Superbeasto, 31, Halloween 2, Lords of Salem. Asi tak.

A nad tím vším Werewolf Women of the S.S.

na příspěvěk reagoval Cech

Cech

Cech (hodnocení, recenze)

Oproti Lords of Salem vynikající. Není to tak vynikající jako Vyvrženci, není to tak dobré jako Halloween, ale pořád lepší, než úchylný Dům 1000 idiotů, schizoidní H2 a zfetované LoS.

na příspěvěk reagoval Pítrs85

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

Žádná sláva to nebyla,ale koukat se na to dalo . Mělo to lepší a horší chvilky. Začátek byl dobrý i když pak přišlo něco jiného než jsem čekala i tak se to dalo. Banda jak vybraná z psychiatrické léčebny, kde se hrají hunger games :)) ( trochu mě to tak místy připomnělo) Občas to sklouzávalo ke frašce,ale zase jsou horší filmy že.

na příspěvěk reagoval Deryll

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

Copak toto mělo být? Robe zlobíš. Zoufalost, kterou zachraňuje jen jedna věc Richard Brake, tenhle maník tu hraje naprosto geniálně. A další plus za Dream on na konci ale jinak hodně velká slabota.

hladass

hladass (hodnocení, recenze)

Gein, díky za info, jako více zdejších kusů, mám plán na večer jasný...

na příspěvěk reagoval gein

Gumadzus

Gumadzus (hodnocení, recenze)

Ano ano,už jsou venku HDRip a WebRipy :)

Teď by to ještě chtělo titulky :D

gein

gein (hodnocení, recenze)

je to na torrentech uz sem to stahnul a ma to super kvalitu 

Reklama

Reklama