Reklama

Reklama

Mimi šéf

  • USA The Boss Baby (více)
Trailer 18

Obsahy(1)

Mimi šéf je ve skutečnosti velký boss. Navenek sice působí jako roztomilé batole, ale uvnitř je to protřelý byznysmen posedlý obchodními úspěchy. Pracuje pro organizaci BabyCorp a jeho hlavním posláním je zjistit, proč teď děti prohrávají na trhu rodičovské lásky. Zatímco lásky k dětem ubývá a podíl BabyCorp na trhu klesá, o to rychleji rostou výsledky konkurenční společnosti Štěně a.s. Ta místo dětí prosazuje do rodin chlupaté, roztomilé mazlíčky a její zakladatel Francis E. Francis si může spokojeně mnout ruce a věřit, že děti z byznysu s láskou úplně vyšoupne. Mimi šéf se musí se svými pomocníky z BabyCorp vydat na speciální misi za záchranou rodičovské lásky. A aby v boji proti konkurenci uspěl, musí na svou stranu získat i svého staršího brášku. (Cinemart)

(více)

Recenze (302)

Soweek 

všechny recenze uživatele

Ač je snímek nakonec o něčem jiném než jsem čekal a snaha o originalitu tu skutečně je, musím se uchýlit k špatnému hodnocení. Animák by totouž v první řadě měl bavit, což se zde neděje. Animace jako taková je velmi nudná, řekl bych až budgetová, komediální prvky opravdu nečekejte, herecké hlasové výkony taky nepřekypují snahou. Prostě se zde není za co chytit a celým filmem se tak nějak pronudíte až na konec. ()

h0n24 

všechny recenze uživatele

Jedinečné. Doporučuji. První film na světě, kde cílová skupina diváků jsou prvorozené děti s bujnou fantazií. Naprosto geniální. Až si budete pořizovat druhé dítě, s tím prvním se na tohle koukněte. ()

Sdoom 

všechny recenze uživatele

Vynikající nápad, který ovšem nebyl dotažen k úplné dokonalosti a i přesto, že jsem se povětšinou dobře bavil, tak kvůli celkem předvídatelnému a klišoidnímu závěru nemohu dát více než 3 hvězdičky. Škoda, potenciál byl o mnoho vyšší. (HD, orig.) ()

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Není to zas tak až úplně blbý, ale řekla bych, že zdejší hodnocení (pětašedesát procent) naprosto sedí. V pohádce není nic moc zajímavého ani překvapivého, ale nic neurazí, nezoškliví se. Možná ten infantilní konec. Ale je to pohádka pro dnešní ("dnešní" je důležitý přívlastek, protože když já jsem byla dítě, měla jsem úplně jiné hodnoty) děti. Je potřeba to tak brát. ()

joora1 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době animák, který mi nesedl. Svou ujetostí asi spíš zaujme děti, ale cekově mám radši jiný typ animovaných filmů. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Pre mňa to bolo celkom slabé už dva roky dozadu. Teraz som si to pozrel aj s dcérou, ktorá mala tento mesiac 6 rokov, takže sa blížila k veku hlavného hrdinu a tiež to nebola žiadna sláva. To taký Storks boli ďaleko ďaleko lepší. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Na plnou palbu to sice není, ale po dlouhé době zase animák, který umí pobavit, pohladit po duši a nenápadně odcitovat pár filmových odkazů. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem nějakou standartní krávovinku pro děti ale kupodivu je tohle dost ujetá věc kde se zasmějou spíš dospělejší. Po pásový výrobě furt stejnejch animáků je tohle celkem slušný oživení. ()

cepice 

všechny recenze uživatele

Pro děti dokonalé, hravé, krásné barevné. Dokonalé provedení, se skvělým poselstvím. Tak krásný a duchaplný animovaný film pro děti jsem již dlouho neviděl. :) ()

Patrik256 

všechny recenze uživatele

Rozpočet_ 125 milionov dolarov // Tržby_ 497 milionov dolarov // Tržby v ČR*_ 35 942 188 Kč // Diváci v ČR_ 293 754 // Tržby v USA*_ 174.8 miliona dolarov ()

Zombi 

všechny recenze uživatele

Nevím pro koho ten animák vlastně je. Malé děti některé věci nepochopí a je tu pro ně i minimum vtipných scén, což dokazovala také absence smíchu v kině. Dospěláci se budou nudit, uculí se jen při pár scénkách a spíš si budou rvát vlasy, pokud na tenhle animák šli se dvouma děckama, protože film jim připomene, že mladší sourozenec je vlastně trochu obral o rodiče, bezohledu na závěrečný happyend. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Nečekala jsem nic moc, takže tenhle animáč úspěšně překvapil. Byl především o rodině, lásce a se spoustou vtipných a dokonale pojatých situacích. I přes počáteční obavy musím nakonec uznat, že se jedná o docela dobrou zábavu nejen pro děti a nejen na nedělní večer, kdy nic jiného prostě nedávají. Určitě doporučuji! ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Možná jsem přehnaně pozitivní skrze to, že jsem to viděl v původním znění se skvělým Baldwinem v hlavní roli. Celou dobu, co jsem na to koukal jsem se ale nedokázal odtrhnout od myšlenky, jak je možný, že vznikly dva vlastně stejné filmy od dvou různých studií 2 roky po sobě. Je to vlastně Storks (Čapí dobrodružství) roku 2017. A nic jiného. Takže, jestli si chcete dát variaci na to, co jste viděli vloni, Mimi šéf je tu pro vás. Stejně vtipné (opět, v originále), stejně roztomilé a pravděpodobně stejně nevyzpytatelné pro všechny, co už svoje mimina mají. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad, zpracování však pokulhává a asi z toho budou něco mít hlavně děti, i když to zas tak moc pro děti není...60% ()

Související novinky

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

13.07.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 13. do 19. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama