Reklama

Reklama

To byl zítra flám 2

  • USA Hot Tub Time Machine 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Když je Lou, který se stal "otcem internetu", zastřelen neznámým útočníkem, Jacob a Nick se znovu vracejí strojem času ve vířivce do minulosti, aby zachránili svého přítele. Nechtěně však přistanou v budoucnosti s Adamem juniorem. V pokračování originálního komediálního hitu teď musejí změnit budoucnost, aby zachránili minulost - což je vlastně přítomnost. (HBO Europe)

(více)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (96)

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Jedno z nejhorších pokračování na motivy zbytečných pokračování. Nejhorší herci, scénář zápletka.. naprosto nechutné a fekální.. přímo odporné úchylné ne vtipné.... zkrátka asi nejhorší zklamání tohoto roku které překonalo i Mimoně. Nehozná drzost tuhle fekální blbost vůbec cpát do kina! Jediný důvod proč téhle vyplané pijovině o třech pijech... kteří cestují do minulosti aby zachránily toho největšího PIJÁKA všech dob co kdy splZnil stříbrné plátno... nedám rovnou odpad. Je ta narážka na Terminátora která se mi docela líbila. Jinak to byl těžky kakozní potrat... Takže proč film nevidět? 1) VOJET CHLAPA. 2) ZBLITEJ DO BEZVĚDOMÍ. 3) SMARTTINE, 4) CHCANKY, SRAČKY, KREV A BLITKY! VYZVRATNEJ OSUD! "U komedie ze které se vám chce blejt... a scénou za scénou máte pocit že člověk co má tohle Oskarové dílo veřejných záchodků na svědomí nemohl být při smyslech, či by jsme snad i mohli polemizovat o jeho jistém druhu nesvéprávnosti! Asi bude něco KURDE špatně! ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Uz To by l Zitra Flam 1 bopla hrozna blbost, ale mala v sebe miesta, kde sa dalo aspon pousimat. Reziser Styv Pynk je vsak len podpriemerny reziser, reziu nezvlada, vatovo plane dialogy prevladaju, Chevy Chase /Blazniva Dovolena 1983, Spies Like Us 1985/ je priserny herec a nevie hrat, no a humor sa uplne vytratil. Hnoj : 0 % ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Jednička byla celkem pohodová hovadina, která pobavila svoji relativní nevinností. Tohle je ovšem zhovadilost, kde ani nahota, explodující hlavy a neustálé pomrkávání všemi směry nezakryje fakt, že tohle je natřikrát ohřívaná svíčková z minulého týdne. Nudné, hloupé a k zábavě to má hodně daleko. Ta jedna hvězdička je za to, že to alespoň nabere docela rychlý konec. Víc pozitiv ovšem v téhle hodince a půl nenajdete. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Jednotku som nevidel, ale rýchlo som pochopil, o čo v nej išlo. Dvojka má svoje svetlé momenty, prízemný humor, hlášky a perfektnú výrivku. Hlavne to drží ukecaný Corddry, ktorý je rebel, robí si srandu zo všetkých a všetkého. Ako oddychovka na občasné uchechtnutie fajn, inak to dojem nezanechá. 2 z 5 ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Dosť nasilu diel. Viac menej je to iba o tom, že Rob Conddry je vymastený debil a zvyšok ho musí tolerovať. A popri tom sa dostávajú do šialených situácií. Občas som sa zasmial, ale brutálna komédia to nie je. Ako plusy hodnotím Rko a extrémne sexi Biancu Haase. Niekde medzi 2-3*. Dám tri len za to, že Bianca ukázala kozy. 50% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • V tejto časti sa už neobjavil herec John Cusack, pretože jeho postava bola nahradenou inou. (Hudakfilms)

Reklama

Reklama