Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Willie a Marcus, dvojice trestanců, specialistů na vykrádání trezorů a bank, tráví vánoční čas tím, že objíždějí velká nákupní centra v převlečení za Santu a jeho elfa s motivací přepadnout všechny obchody po cestě a napakovat se na Štědrý den. Tento plán se však zkomplikuje, když potkají osmiletého chlapce, který se jim pokouší vysvětlit pravý smysl Vánoc... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (631)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Bad Santa nie je ani zďaleka taká blbosť, ako by sa na prvý pohľad zdalo. Nie je to ale ani žiadny nový komediálny kult, ako by sa zdalo na druhý pohľad. Niekoľko výborných fórov, vhodne obsadený Billy Bob, sexy Grahamka, ktorá si to rada rozdáva zo Santami a predvídateľný scenár s "morálnym" posolstvom, ktoré nijak zvlášť neruší. Poznám ľudí, ktorí boli z filmu znudení a zhnusení. ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Jsou tři dny před Štědrým dnem a já zabaluju zrovna dárky, proč nedělat více věcí najednou, řekla jsem si. Tak jsem si pustila Santu a u toho balila. I napodruhé (poprvé loni o Vánocích) jsem se rozhodně nenudila. Scéna v ringu, (byť její téma s kopnutím mezi nohy je ohrané), byla, jak by řekl Santa fuckin´ hilarious. Hudba mě docela vánočně naladila, jen to finále bylo sladký jak naše vanilkový rohlíčky. P.S. Jo, budík na 11.15 hodin jako Santa... to je moje! Přeju si slona. Růžovýho. -Santa někomu nadělí a někomu nasere. Ok. [Theatrical+Unrated verze] ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jsem Santa Claus co pije,chčije a píchá." Nemám žádné zásadní výhrady proti starému, vypasenému a dobrosrdečnému Santovi, ale od jisté doby je mi sympatičtější ten, co si máchá játra v chlastu, takticky se schovává v dýmové cloně z cigaretového kouře a provádí anální sex se sestrou paní Santové. S přibývajícími léty se holt priority mění, takže ačkoli bych v reálném životě nakopal úchylného Santu do jeho nateklých koulí, tak ve filmu se s ním dokážu pobavit. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Film sa dejovo toci stale dookola a tym padom aj vyborne cynicke a suche hlasky Thorntonova Santu prestavaju byt velmi rychlo vtipne a nastupuje nuda. Navyse ta "ostrost", prezentovana hlavne slovne, sa ku koncu vdaka absolutne nasilnemu nanuteniu vychovneho elementu straca este vacsmi a vo mne po pozreti ostala pachut spackaneho slubneho potencialu. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Boží Billy Bob Thornton (tuhle jeho věčně fuckující, chlastající a souložící postavičku jsem si fakt zamiloval) v nářezové černé komedii roku! Zásluhou nápaditého a neotřelého scénáře (kontrast ožralý loser vs. nadšená naivní dětská přání je kouzelný a geniální) a zručné režie stále zajímavějšího Terryho Zwigoffa (Přízračný svět) vznikla pro milovníky tohoto žánru skutečně labužnická záležitost, která dává většině ostatních uslzených a přeslazených vánočních filmů pořádně na p#del! Konec mi přišel (navzdory očekávání) hodně v pohodě. 80 % ()

Galerie (40)

Zajímavosti (21)

  • Když si Bob Chipeska (John Ritter) stěžuje na Santu (Billy Bob Thornton) šéfovi Ginovi (Bernie Mac), mění se mu kravaty. Jednou má kravatu s obrázky a v dalším záběru kostkovanou kravatu. Druhý den má pro změnu kostkovanou kravatu, ale v posledním záběru zase obrázkovou. (Patrik256)
  • Režisér Terry Zwigoff čítal scenár k filmu prvýkrát v lietadle. Podľa jeho slov sa tak smial, že sa neskôr pred ostatnými pasažiermi hanbil. (Greenpeacak)

Související novinky

Komedii Santa je úchyl! čeká pokračování

Komedii Santa je úchyl! čeká pokračování

31.10.2015

Billy Bob Thornton se momentálně vůbec nefláká. Loni se objevil v Downeyho Soudci nebo v seriálovém Fargu a letos se po Vincentově světě zastaví ještě v kriminálce London Fields a politickém dramatu… (více)

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (více)

Jim Carrey a jeho „prison break“

Jim Carrey a jeho „prison break“

06.06.2007

Všichni ještě pamatujeme časy, kdy Jim Carrey bral 20 miliónů za jednu roli. Dnes hraje ve filmech, jejichž celý rozpočet jen tak-tak dosahuje tuto částku. Jim má buď dobročinné sklony a touží hrát v… (více)

Reklama

Reklama