Reklama

Reklama

The Last of Us

(seriál)
  • USA The Last of Us
Trailer 1
USA, (2023–2025), 16 h 7 min (Minutáž: 43–80 min)

Hrají:

Bella Ramsey, Pedro Pascal, Gabriel Luna, Merle Dandridge, Jeffrey Pierce, Nico Parker, Murray Bartlett, Con O'Neill, Anna Torv, Troy Baker, Storm Reid (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(18)

Dvacet let po zániku moderní civilizace je otrlý přeživší Joel najat, aby propašoval čtrnáctiletou Ellie z nebezpečné karanténní zóny. Oba se musí vydat na cestu napříč Spojenými státy a spoléhat jeden na druhého, aby přežili. (HBO Max)

Recenze uživatele William_ k tomuto seriálu (6)

Season 1 (2023) (S01) 

Nejlepší seriálová adaptace co jsem doposud viděl. Nic víc k 1. série napsat nejde. ()

Když se ztratíš v temnotě (2023) (S01E01) 

Po přečtení komentářů zdejších kritiků si snad začínám myslet, že ve všech nových seriálech musí být celých 80 minut akce, střelba a zachraňování světa, aby tito lidé byli spokojeni. Jinak si nedovedu představit ty výtky, že je to "nudné". Tak a teď k 1. epizodě, která se náramně povedla a pokud jste hru minimálně 1x hráli a dávali u ní pozor a příběh jste vnímali, musíte být v sedmém nebi, jako jsem byl po shlédnutí já. Ty detaily vyšperkované a tu přidanou hodnotu (o ty scénky, které ve hře nebyly) jsou skvělé. Věřím, že tohle byl pouze zlomek toho, co nás čeká. PS: Ten flashback na konci epizody, kdy se Joel ocitl ve stejné situaci jako v roce 2003 kdy epidemie začala pro mě byl peak této epizody. ()

Long Long Time (2023) (S01E03) 

Je vidět, že jakmile se objeví ve filmu/seriálu intimnější chvilka mezi muži, pro některé frustrované uživatele ČSFD to představuje rozrušení jak červený hadr pro býka při býčích zápasech ve Španělsku. No naštěstí jsou tu i objektivnější uživatelé, kteří se spíše zaměřují na příběh seriálu nebo na práci s kamerou, která dosáhla v tomto dílu svého absolutního majstrštyku. Sám přiznávám že bych některé scény zkrátil nebo předělal, ale to nic nemění na tom, jak úchvatně se seriál zaměřuje na jednotlivé postavy a dotvořuje si linky mezi nimi. Byla to zajímavá odbočka a už teď se nemůžu dočkat na další díl. ()

Vydržet a přežít (2023) (S01E05) 

Absolutní bomba ať už po příběhové stránce, způsobu vyprávění a úžasné akční přestřelce na konci epizody. Vše skvěle zpracováno a absolutní peak seriálové tvorby podle videoher. ()

V časech nouze (2023) (S01E08) 

Jediná nevýhoda této epizody je uvědomění si, že ta příští je už poslední (1. série) a bude mít ubohých 46 minut. ()

Hledej světlo (2023) (S01E09) 

Skvělý závěr a nenechte se odradit délkou epizody, je to snad jedna z nejlepších epizod celé 1. série. ()

Související novinky

Vrátí se Johnny Depp jako Jack Sparrow?

Vrátí se Johnny Depp jako Jack Sparrow?

06.03.2024

Johnny Depp (Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta) má v posledních letech poměrně turbulentní období. Po soudních tahanicích se svou bývalou partnerkou Amber Heard (Aquaman a ztracené království), z… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2023

Blíží se konec roku, a tak opět nastal čas na bilancování toho, které filmy a seriály z letošní produkce se umístily nejlépe v ČSFD žebříčku, jehož podoba není ovlivněna ničím jiným než celkovým… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Sebastian Stan bude Donald Trump

Sebastian Stan bude Donald Trump

30.11.2023

Nominant ceny Emmy a Zlatého glóbu Sebastian Stan si po svém výkonu v roli Tommyho Lee z chválené série Pam & Tommy zahraje další excentrickou postavu, známou mimo jiné pro své na veřejnost… (více)

Reklama

Reklama