Reklama

Reklama

Příběh správného muže v nesprávném těle. Posledním zoufalým pokusem o zastavení ďábelského spiknutí je implantace vzpomínek, tajemství a dovedností mrtvého agenta CIA nevypočitatelnému a nebezpečnému odsouzenci na smrt v naději, že dokáže dokončit agentovu misi. (Magic Box)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (266)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Když už jsou agenti CIA v koncích, protože jim zlí pánové smrkli nejlepšího člověka, jenž - obrazně řečeno - držel klíč od arzenálu celého světa ve svých prackách, přichází na řadu doktor Mengele. Ten kuchne ještě teplý mozek onoho čupr špiona a šoupne ho do psychopata a masového vraha Jericha. No celý plán je více či méně směšný a film nám nabídne vcelku průměrnou zábavu, ale musím uznat, že Kevča chytá druhou mízu a v tomhle kousku hraje přímo skvěle. Může se zdát, že nesmysly skáčou na diváka ze všech stran, ale pokud se tento oprostí od fyzikálních zákonů a logiky, může si to i užít. Ač jsem byl zprvu naplněn značnou dávkou skepse, nakonec sám uznávám, že to zas tak zlé nebylo. Ba co víc, řekl bych, že dokonce nadprůměrné. 70% ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Nočná zábava starého K. Costnera v ukradnutej dodávke ma ozaj dobre pobavila. Nie len táto úvodná veta patrí k nedostatkom tohto filmu, ale k nej sa pridala aj absencia vážnosti a prepracovanosti a hlbšie ponorenie do mysle diváka, takže po výslednom sčítaní je tu len priemerný výsledok. Žiadny z hercov tu nemá náročnú rolu a trhliny v práci režiséra sú nepriehľadnuteľné, pretože mať takých hercov ako Costner či T. Jones a nevyužiť ich potenciál je veľká chyba. Jednoduchý dej bez poriadneho zauzlenia prináša 50% úspešnosť. ()

Reklama

Zeck 

všechny recenze uživatele

Vynikající obsazení, zábavný námět jak z devadesátých let (od scénáristů Skály), překvapivě chytlavý soundtrack, který naznačuje, že se nenakoupilo v hudební bance, ale pečlivě se vybíralo do kompozice scén a hudebního doprovodu, celkem obstojné efekty a kamera Gonzalese (např. Práskač, Zločinec) s citem pro akci a souboje rovněž ušla . Přesto je to čistokrevné béčko jak vyšité, které nemá šanci zaujmout nikde jinde než na obrazovce Novy za deset let v české premiéře. Proč? Možná to bude tím, že když všechny zmiňované atributy v čele s hereckými legendami svěříte pod patronát režisérovi tří průměrných filmů a jednoho kraťasu, můžete dostat v nejlepším případě opět jen průměrný film. Škoda, potenciál tam všude smrděl, produkce zřejmě dělala maximum, všem to ale nakonec projelo mezi prsty. 55% ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

|0%| WTF ??? Co to bylo ??? Neměl jsem od tohoto filmu žádná očekávání, ale že to bude takováhle nepochopitelná sračka? To jsem teda netušil. Mám z toho dočista vymytý mozek. Stejně jako měl Costner v tomto dílu. xD Pardon, teda neměl ho vymytý, ale vloženou paměť někoho jiného. xD Kruci, nemám ve zvyku filmy, které mi nesednou ponižovat, ale já si v tomto případě nemůžu pomoct. Příběh je totálně debilní, chvílemi dost nelogický, ani ve finále se nějak moc nevytáhne k lepšímu – naopak stoupne retardace. Chování postav mě také docela překvapilo. Především Kevin Costner a Gary Oldman mi zde totálně nesedli. Costner měl postavu debila co vše ničí, každého na potkání sejme, prostě děsnou postavu má a tomu mám jako fandit? Oldman je zde děsně nepříjemný. Tommy Lee Jones je zde úplně zbytečně. Ryan Reynolds a Gal Gadot to taktéž nijak nevytrhnou. A co Scott Adkins? Párkrát se tu objeví a ani si nezabojuje, takže opět nic, no. Hudba? Té jsem si ani nevšiml a to skládat skvělý Brian Tyler. Akce skoro žádná a když už, tak obyčejná. Nemám co k tomu už dodávat. Prostě nudná, nesmyslná sračka. Opravdu takhle špatný film jsem dlouho neviděl a to poi všech stránkách. Škoda slov. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Docela nevšední moderní akční film s neuvěřitelným hereckým obsazením! Costner je výbornej badass!!!! Docela rád bych viděl jeho charatker v prequelu :) Film poměrně rychle ubíhá, má napětí, moc se s nikym nesere! Možná mohl být o něco více temnější, ale i tak si udržel po velmi dlouho dobu tu nejvyšší laťku, až konec byl trošku divný, ale jinak, fajn podívání!!!! Costner rulezzzz :D ()

Galerie (164)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama