Reklama

Reklama

Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc - Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu. Během nejdivočejší jízdy jejich života oba dva zjišťují, že se mají od druhého co učit. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (348)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

V komentářích někteří skuhrají, že De Niro opustil své vážné role a začal je hanit komediálními rolemi. Mě naopak až v ten okamžik začal bavit a zajímat. Možná jsem nekulturní hovado ale nějaký jeho Taxikář mě vůbec nebere. Zato ve Velké svatbě mě rozsekal smíchy. Pravda, on je v těch komických rolích skoro pořád stejný a nerudný a tak nějak se dá jeho výkon očekávat, ale je roztomilý. Tady z těch svých nerudných dědků trochu vybočil a válcuje. A je to sranda. Buzny, negři, gerontofilky, dealeři, yuppie, pomatení konspirátoři, fakt zábavná policejní dvojka. Všechno dohromady. Takovou čurinu jsem fakt nečekal. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Definitivně průměrně, avšak současně překvapivé, jakým způsobem si dvojice DE NIRO a ZAK EFRON vzájemně sedli. Poněkud znervózňující je skutečnost, že DE NIRO mluví jak cigán z východoslovenské pure cigánské osady. Na závěru samotném je překvapující to, že slaďouš ZAK opustí místo s ročním příjmem 200,000 USD, aby bez basketbalového míče a pomády vyrazil kvůli "svůdným očím" potencionální partnerky na roční trip na rybářské bárce. Bez kufru. 64% ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

I Give It a Year mě příjemně překvapilo, tohle ani ne - možná proto, že se tentokrát Mazer nechopil i scénáře. U Phillipse je znát, že je to jeho prvotina, a tak v mnoha scénách působí jako nevyblázněnej puberťák, co jen tak bez ladu a skladu sype z rukávu více či méně povedený hlášky. Tak jako tak, aspoň jednu (téměř doslova) kulervoucí scénu to má - divoký probuzení po crack párty - a Zoey Deutch vypadá na americkou Rose Byrne, takže si zase tolik stěžovat nemůžu. :) ()

kobejn odpad!

všechny recenze uživatele

Podle toho, že má tendle film 58% by se mohlo zdát, že to je docela dobrý. Jenže, to je problém těch procent, který jsou jakože nějakej takovej průměr něčeho, ale čeho? Většinového vkusu? Ale co je mi po něm? Mě je většinovej vkus uplně ukradenej. Kdybych se tim měl řídit, pak by se mi tendle film měl líbit na tři hvězdy, přitom je to odpad, takže co z toho vyplývá? Vždy je potřeba věřit svému názoru a nikdy se nenechat viklat nějakým "průměrnym hodnocenim", který je občas, ba dost často mimořádně zavádějící a někdy i úplně zcestné. Děda je lotr je pro mě nejhorším DeNirovým filmem, který by měl mít tak maximálně 10%. 58% je hodně nadsazený. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Je to extrémně sprosté, naprosto nekorektní, částečně nechutné a navíc naprosto předvídatelné, ale stejně mi to tak náramně sedlo, že jsem dobře pobavil a nasmál. Měl jsem pocit, že si to Robert De Niro celkem hodně užívá a stejně tak mu skvěle dělá parťáka Zac Efron, jenž se dostává do kůže "Sousedů" :-) A když do toho zapojíme Zoey Deutch, není co řešit. Oddechovka par excellence. ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Po titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu. (Will_X)

Reklama

Reklama