Reklama

Reklama

Fat, Sick & Nearly Dead 2

Trailer

Obsahy(1)

Joe Cross zkoumá, jak si osvojit zdravé návyky. Joe se setkává s odborníky, kteří představují realistická řešení pro dlouhodobě udržitelné zlepšování stravovacích návyků a celkového zdraví. Na závěr dokumentu se setkáme i s řidičem kamionu Philem Staplesem, kterému v prvním díle Cross změnou stravování zachránil život. (sator)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

sator 

všechny recenze uživatele

Teprve až se začnete cítit dobře, zjistíte jak špatně jste se cítili...Další silná věta je "Teď jsem to já".... Super je sdružování lidí a podpůrná skupina.. https://www.rebootwithjoe.com Každá motivace se hodí...tak jsem na stránky mrkl a je to to tvrdý byznys, říkal jsem si že když je Joe velmi úspěšný a bohatý podnikatel, že si toto nechá jako srdcovku-nenechal..... ()

madam.art 

všechny recenze uživatele

První díl mě nakopl ke zdravějšímu stravování, i když ne v tak extrémní podobě (60 dní bez pevné stravy bych nedala). Pokračování mi bohužel připadá víc jako reklama na Joea Crosse a jeho firmu. Do umrtvení se opakuje, jak je zelenina zdravá a že zdravý životní styl je fakt důležitý. Žádný objev. https://www.youtube.com/watch?v=7kLSs4OhS0o ()

Reklama

Galerie (20)

Reklama

Reklama