Reklama

Reklama

Green Room

  • Slovensko Zelená miestnosť (více)
Trailer 6

Basgitarista Pat (Anton Yelchin), gitaristka Sam (Alia Shawkatová), bubeník Reece (Joe Cole) a spevák Tiger (Callum Turner) tvoria štvorčlennú punkovú kapelu Ain´t Rights. Po skončení zmluvy cestujú po severozápade Spojených štátov a hľadajú príležitosť na vystúpenie alebo stály angažmán. Moderátor miestneho rádia Tad (David W. Thompson) s pomocou bratranca Daniela (Mark Webber) im zariadi vystúpenie v bare skinheadov a neonacistov, ktorý sa ukrýva pred zrakom verejnosti hlboko v portlandských lesoch. Hudobníci potrebujú peniaze a rozhodnú sa ponuku prijať. Vyhadzovači Gabe (Macon Blair) a Big Justin (Eric Edelstein) im vezmú mobily a zatvoria do zelenej miestnosti. Koncert beží bez problémov, ale po jeho skončení sa Pat stane náhodným svedkom vraždy. Po vystúpení sa vracia po mobil do zelenej miestnosti a objaví dobodané telo skinheadky Emily (Taylor Tunesová), ktorú zabil neonacista Werm. Svedkyňou vraždy bola aj Emilina priateľka Amber (Imogen Pootsová). Pat chce zavolať políciu, ale majiteľ klubu Darcy (Patrick Stewart) zatvorí členov kapely spoločne s Amber a agresívnym vyhadzovačom do zelenej miestnosti, kým sa nerozhodne, čo s nimi urobí. Hudobníkom zostáva im len veľmi málo času vymyslieť, ako sa dostať na slobodu a zachrániť si holé životy. (TV JOJ)

(více)

Recenze (188)

Junys 

všechny recenze uživatele

Punková skupina která nemá moc peněz a fanoušků jako šafrán, příjme vystoupení v malém klubu. Všechno vypadá v pořádku než se stanou svědky vraždy. Od té doby jsou uvězněni v zákulisí a bojují o život. - Perfektní gore scénky. Herci taky dobří. Atmosféra funguje od začátku až do konce. (Na konci hodně pěkná scénka se psem) ()

Faila 

všechny recenze uživatele

Krvákům se docela vyhýbám, takže na podobné snímky nejsem moc zvyklá, proto mě ten masakr vážně dostal. Nemožnost úniku, náckové a jejich drsní psi a ta všudypřítomná surovost mi při sledování dali vážně zabrat. Sledování Yelchina mluvícího o smrti taky nebylo moc fajn, ačkoliv to samozřejmě nebyl tvůrčí záměr, ale filmu to ještě víc přidalo na temné atmosféře. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

No toto urcite horor nebol,ale bol to velmi drsny thriller i drama v jednom a musim priznat,ze som sa skvele pobavil,pacil sa mi namet,taky netradicny i celkove spracovanie,jedine co mi vadilo boli vrcholne nesympaticki herci,skupina ksichtov,ktore vas odpudzuju uz len svojim pohladom,ale ako film to bolo velmi dobre...:-) ()

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

Green room je takovej ten nenápadnej obtloustlej chlapeček, kterej nikdy nemluví, jenom žere chleba s marmeládou a dobrosrdečně čeká, kdy si do něj někdo kopne, v tomhle případě, kdy si ho někdo zapne. Na to, že badžet nebyl nic moc a v´ětšinovej asi padnul na Profesora X, jde o solidní podívanou. Už samotnej námět "nácci vs pankáči" je tak nějak za rypák chytlavej. Navíc je to plný relativně neznámejch tváří, z kterých bych chtěl trochu vyhajpovat mladýho Joe Cola. Ten mě totiž nedávno docela ani moc ne tak určitě nadchnul ve čtrtý serii Black Mirror a to konkrétně v epizodě Hang the DJ, tudíž jsem si ho tu víc všímal. Popravdě by asi stálo za to si před tim filmem prohnat nosní dutinou gram peří, aby se do toho člověk dokázal víc vcucnout, ale asi, kromě nějakejch menších zaškobrtnutí a určitý akční plochosti, nemůžu nic moc vytknout. Má to svý momenty, kdy se člověk vyloženě zhnusením lekne, má to svý chyby, má to svý mouchy, ale v globálu se dá říct, že atmosférově jsem dlouho nic takhle specifickýho neviděl. ()

Eluin 

všechny recenze uživatele

Film s důležitým morálním poučením stran toho, že by si člověk neměl nechávat telefon ve vedlejší místnosti. Úvod filmu mě docela bavil, pak už mi to přišlo ale poněkud stereotypní. Nazi punks fuck off ale potěšilo :). ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

O ničem, spíš nuda, konec divný ... nebavilo ... málem jsem u toho usnul ... kouknul jsem na to jen kvůli Imogen ... měla tady total blbou roli ... ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, jestli byl víc tupej příběh nebo skinheadský vyholený hlavy. Chování postav mi leckdy nedávalo smysl a nějak jsem nepochopil, proč se s rukojmíma nácci tak párali (mám brokovnici, před sebou slabý dřevený dveře ... ustřelim zámek a je to?). A už vůbec jsem nepobral, jak spořádaně šel člen gangu v závěru zavolat policii, WTF? Nejhorší ale je, že jsem se hrozně nudil, přičemž mojí apatii nezlomilo ani těch pár akčních scén, na který i přes nízkej rozpočet přece jenom došlo. Druhá hvězda za schopnej casting v čele s Patrickem Stewartem, jehož role byla vzhledem k jeho osobě sympaticky ujetá. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Za mě další povedený film z produkce A24. Tentokráte se nacházíme s punkovou skupinou v zapadlém motorkářském, skinheadovském, naonacistickém baru v USA. K jejich neštěstí se ale dostanou do potyčky s místními gangstery, když spatří na zemi zavražděnou punkerku. Tímto jsou zahnáni do Green Room a začíná jejich boj o přežití s téměř nulovou možností úniku, beze zbraní, proti ozbrojenému bossovi a jeho kumpánům. Kdo se dostane ven živý a kdo jak zemře?... Opravdu se mi líbilo, jako se mi líbí vždycky, využití konceptu jedné místnosti, které bylo téměř fenomenální. K mému příjemnému překvapení film, ale postavy nechává z Green Room odcházet a zase přicházet, takže je i naplno prozkoumáno prostředí motorkářského baru. Za mě tedy všechny lokace parádní. Postavy sympatické a originální. Co fakt oceňuji, je gore. S ním se nemazlili - bojoví psi, mačeta, brokovnice - jednoduše paráda a každá smrt ze mě doslova vydolovala překvapivý úlek - zatuchlé prostředí tomu dost napomáhalo. Opravdu jsem takový typ filmu teď potřeboval. Jinak příběh rovněž super, až teda bohužel na druhou polovinu, která se nějak divně láme a leckdy jsem už úplně nepobíral myšlenkové pochody protagonistů. Ke konci to už spíše dokulhává, takže se to ve finále bohužel ustálilo na pouhých lepších 3⭐. Vyhodnocení: Pokud chcete nějakej dobrej A24 šťavnatej gore film, neváhejte a pusťte si Green Room ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele

Lepší rozloučení s Antonem Yelchinem jsme si snad ani nemohli přát. Skvělé poctivé napětí. Tísnivý pocit a nejistota na každém rohu a ti herci. Prostě jasný příklad toho,že i z filmu s obyčejným scénářem se dá udělat obrovská událost, když máte po ruce skvělé herce. ()

Polnoch 

všechny recenze uživatele

vynikajúca atmosféra, akurát dej mal miestami logické zádrhely počnúc samotnou pointou. Taktiež efekty a masky pôsobili občas ako v klasickom Béčkovom horore. Každopádne atmosférou, napätím a zaujímavou tématikou to bola pecka, silné 3* ()

Winchester 

všechny recenze uživatele

Zápletka punks vs. skinheads mala veľký potenciál, a aj vzhľadom ku mnohým kladným zahraničným recenziám som bol na Green Room veľmi zvedavý. Saulnier to má v ,,ruke", po remeselnej stránke filmu niet čo vytknúť, no scenár... Možno by bolo lepšie, ak by z toho urobil Saulnier hororovú komédiu, lebo táto prehliadka nepravdepodobných situácií, totálne plytkých charakterov (chudák Stewart absolútne nemá čo hrať) a ,,cool" one linerov sa naozaj vážne brať nedá. Takže tie tri hviezdičky sú fakt len za zvládnutú technickú stránku, a asi dve dobré hlášky. Veľká škoda, základná premisa totiž mala, ako som už spomenul na začiatku, skutočne veľký potenciál. ()

Franc1s 

všechny recenze uživatele

Jedna punková partička je uzavřená v jedné místnosti a začíná pomalé a pěkné vyvražďování chlápky s červenými tkaničkami. Krve, rozstřelených a rozsekaných končetin je dostatek. Stačí vypnou, moc nepřemýšlet a budete se náramně bavit. 8/10 ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Absolutně mě to minulo. Hodina a půl trvající nuda, u které jsem 2x skoro usnul. Tentokrát TedGeorge za článek o zapomenutých hororech nepoděkuji, pro mě ztráta času, která mě nebavila, kterou už nikdy neuvidím a kterou si (snad) brzo nebudu pamatovat. ()

LabySo69 

všechny recenze uživatele

Druhy shlidnuti a diky zdejsi bande hnidopichu a bidnymu hodnoceni zvedam na plnej pocet, protoze tohle je dobre zahranej a kurevsky sklicujici slasher a ten gore-to je proste radost pohledet. ()

Související novinky

Zemřel herec Anton Yelchin

Zemřel herec Anton Yelchin

19.06.2016

V pouhých 27 letech nás dnes opustil Anton Yelchin, jehož určitě znáte jako Chekova z posledních dvou filmových Star Treků. Yelchina při stále nevyřešené nehodě zabilo jeho vlastní auto, na premiéře… (více)

Reklama

Reklama