Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Rudyho má každý rád je adaptací úspěšného amerického sitcomu z rodinného prostředí. Situace a střety, které běžný život přináší, jsou nám důvěrně známé. Podobně žijeme i my. Navíc způsob řešení situací a především humor a nadhled je nám blízký. V české verzi žije Rudyho rodina v Praze a všechny reálie jsou české. Mladí manželé mají tři malé děti a milující rodiče, kteří jim s láskou pomáhají. Problém je v tom, že pořád. Bydlí totiž přes ulici. A tak mají manželé starosti nejen s dětmi ale i s nimi. Každá jejich návštěva je jako cvrnknutí do nosu. Jednou za měsíc se to dá vydržet, ale když se to děje každou půlhodinu, je to k nesnesení. Jako by nestačilo být milující otec, ohleduplný manžel a vytížený sportovní redaktor splácející hypotéku na domek! Jako by nestačilo být vzornou matkou tří dětí, malé Anežky a dvojčat nemluvňat Matěje a Jiříka, a ženou v domácnosti! Nestačí. Hranice jejich obydlí jsou neformální, nebo spíš vůbec neexistují a rodiče i podivínský bratr jsou u nich pořád. Velká milující rodina. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (92)

ghoston odpad!

všechny recenze uživatele

Dal jsem jen 10 minut, jen kvůli Jitce Schneiderové. Na jedné straně ČT ruší takové nadějné projekty jako Ententýky a na druhé straně nám předkládá takové sitkomové blitky, jako je tahle. Za tenhle počin bych vyhnal Dvořáka na Sibiř (a za Ententýky ještě dál)!!! Mohl by si někdo konečně vyndat hlavu ze zadku a rozhlédnout se, jestli je toto opravdu to, co se má točit? ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Uh... české adaptace úspěšných amerických sitcomů většinou dopadají hrozně. Jednak americké diváctvo je jiná liga, takže se sitcom musí šroubovat na české prostředí a už zde je celá řada úskalí. Dále si myslím, že Češi prostě na sitkomy moc nejsou a obzvláště ty s pouštěným smíchem... Já byl na tuhle věc celkem zvědav, protože mám rád Rašilova, Novotného, Navrátila a celkem i Schneiderovou... Bohužel jsem nucen konstatovat, že toto není můj šálek české adaptace úspěšného amerického sitcomu... Nejuvěřitelnější tam byl asi Rašilov. Ostatní spořádaně recitovali své texty a strojeně odehrávali své role. Nejvíc mně na tom asi mrzí účast Novotného, který podle mého nemá zapotřebí se brodit v policejní uniformě v téhle břečce... Na odpad to vyloženě není, ale ČT prosím aby už úspěšné americké sitkomy neadaptovala... Jedna hruška. * ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Z Rudyho se již po pilotu vyklubalo čisté zlo, jež diváky ošklivým způsobem připomene ty nejodpudivější pokusy o tuzemský sitcom v čele s Nováky či Helenou. Tvůrci se nechali slyšet, že jim při natáčení malinko pomáhali i producenti původního seriálu. Ti ovšem asi byli před natáčením uvázáni a zavřeni do sklepa, nebo je štáb České televize nadopoval hodně silnými drogami. Jinak si totiž nedokážu vysvětlit, jak by mohli být schválit tak neskutečně laciný a nevtipný sitcom, který zaspal dobu nejméně o třicet let. Komediální tvorba Česká televize jakoby se kvalitativně propadla několik let nazpátek. ()

Bodega_Bay odpad!

všechny recenze uživatele

Moje oči, moje oči!! Nemá smysl se bavit o světových topovkách, jako jsou Přátelé nebo Miranda..ok...ale co třeba Krok za krokem nebo Roseanne? Ani po kotníky, ani po kousíček staré vyschlé a pemzou neodrhnuté paty nesahá tadyto COSI, co prostě není sitcom, ani kdybych si oči vyšrábala a uši uřezala, což mi bezpodmínečně reálně hrozí, jestli to dílo byť jen zahlídnu při přepínání. Fakt hrozný. Jako jediný komický okamžik (a řekněme ze strany výrobců spíše metahumor) vnímám fakt, že tohle vzniklo z povinně placených poplatků. Aneb nedržkujte, plaťte, my vám ty sračky natočíme ať chcete nebo ne. ()

Franta852 odpad!

všechny recenze uživatele

Něco tak divného jsem už dlouho neviděl. Původní americký originál " Everybody Loves Raymond" (Raymonda má každý rád) je perefektní, vtipný, a skvěle obsazený seriál. Nechápu koho napadla taková zhovadilost, ukrást kompletní scénář z tohoto seriálu, obsadit to českými herci, kteří se snaží napodobit všechny vtipné scénky z původního seriálu...ale vůbec se jim to nedaří. Jsem rád, že umím anglicky a můžu se dívat na originál...je to opravdu propastný rozdíl ! Když tak nad tím přemýšlím, snad, by bylo levnější kdyby jenom nadabovali ten původní...když už to musí být. ()

Galerie (239)

Reklama

Reklama