Reklama

Reklama

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) a Chris (Anthony Mackie) jsou kamarádi už od dětství a jejich vánoční setkání se již dlouhá léta pravidelně mění v noc plnou nespoutaného hýření a bujarého veselí. Nyní ale stojí na prahu dospělosti, tradice se chýlí ke konci a poslední společná pařba by měla být nezapomenutelná. A proto je potřeba najít "Nutcracka Ball" - Svatý grál všech vánočních večírků. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (179)

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Upozorňujem, že možno sa v komente vyskytne náznak spoileru, ako keď sa Santovi rozsype vrece už v lete. Na začiatku mi všetko včítane Rogenovej židovskej hviezdy a rapovania prišlo trápne, no postupne ma to začalo baviť viac a viac. Zmysel Francovej postavy som ja debil neprekukol v štádiu smskovania, tak ma rozosmial, aj napriek lascívnosti. A pointa postavy Michaela Shannona ma vyslovene potešila, keď už som nečakal prítomnosť žiadneho iného žánru než párty komédie. Celé to tour de bar na mňa pôsobilo dobrodružne a vypointovane. Multi-trip z darčekových drog rozosmial viacnásobne. A ešte aj Miley Cyrus mi bola konečne sympatická. Na Vianoce znovu, ak si spomeniem. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Rogen je pořád můj favorit, ani tady mu nechybí jeho tradiční parťák Franco, ale není to taková jízda jak jsem byl v předchozích filmech zvyklý. Byť za tím stojí pořád stejná tvůrčí ekipa a tenhle hrubozrnný humor mi není cizí, tak tentokrát se nepodařilo najít tak úplně rovinu mezi humorem vtipným a humorem uhozeným. Tady na jeden dobrej vtip připadají, tak dva až tři trapný, takže doufám, že je to jenom momentální indispozice tvůrců mých oblíbených komedií a příští film bude zas pecka. Tohle je takový neslaný, nemastný průměr.50% ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Nafetovaný Rogen je cool. Hlavne v kostole. Caplan je nádherná ( po celý čas). A Miley je bezchybná. "Hovor mi Hannah". Ale inak dosť nefunčkné. Moderná variácia na Grincha.. Vianočnú koledu a Santa má bráchu či akú inú pizdovinu, ktorá v zásade v spojení funguje asi tak dobre ako lyžovačka v teráriu. Vzťahy sú nemastné neslané. Mackie je najpríšernejší sidekick ever. A ostatní mali za sebou lepšie kúsky. Poteší úloha Michaela Shannona a Jamesa Franca, ale inak som sa zasmial naozaj len dva razy.. škoda. Celkom som sa na to tešil. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Jedna z lepších Rogenoviek. Dosť vtipov sa podarilo. Trochu menej trapošín ako sa bežne servíruje (ale fakt len trochu). Dosť dobrý casting. Ako nie je to nič nové. Všetko sme už videli. Ale je to dobre spravené. Bavil som sa a to je dôležité. Kto neznáša Rogena a jeho humor bude sklamaný aj teraz. Scéna v kostole alebo s smskami sú top. 80% 4* ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Rogen má už za sebou lepší kousky,ale společně s Falconem a Don Jonem vytváří sympatickou trojici, která vás spolehlivě zabaví i vykouzlí úsměv na tváři. Tahounem je jednoznačně Rogen, který vytváří jeden z nejlepších situačních humorů v Hollywoodu a taková scéna v kostele má podobnou váhu u Komedií jako Kingsmanův kostel v Akčním žánru. Velmi překvapil i Michael Shannon v roli zhuleného drogového dealera. Komu je sympatická tahle trojice a k tomu všechny drogy z New yorku použité za jednu noc, tak bude také spokojen. 80% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Nahé fotky Isaaca (Seth Rogen), které má v telefonu, byly pořízeny dvojníkem. (kellne)

Reklama

Reklama