Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Film vypráví o životě dvou výstředních hledačů s detektory kovu (Mackenzie Crook a Toby Jones), kteří tráví veškeré dny na zoraných a otevřených polích. Každodenní nudu kompenzují největší nadějí, že odhalí své životní bohatství, které jim zařídí spokojenost a pohodlnost do konce života. (Shr1nK)

Videa (5)

Trailer

Recenze (47)

Tjaden 

všechny recenze uživatele

Neskutečně pohodová oddechovka a režijní debut Mackenzieho Crooka (Gareth z Kanclu), který si zde zároveň střihl jednu z hlavních rolí. Seriál ocení zejména ti, kteří si sami vyzkoušeli brouzdání po polích s detektorem a nenechali se rozhodit faktem, že mezi jejich nejčastější nálezy patřily očka od konzerv. ()

verrien 

všechny recenze uživatele

Seriál, ve kterém se vlastně nic dramatického neděje. Jsou to jen krátké příběhy všedního dne. A přesto jsem všechny díly shlédla během několika dní. Tenhle seriál je totiž lepší než dlouhá řada těch, které jsem v poslední době viděla. Poklidný anglický venkov, barvité postavy, ... vlastně to není seriál, ale román, i když to zní zvláštně. A hlavně humor! Takový tichý potměšilý humor, který není pro každého - pokud jste jako Simon a Garfunkel, asi ho neoceníte. Dám si pár dní pauzu, a jdu si to pustit celé znovu. Mezitím si dám alespoň jednou denně úvodní píseň, coby preventivní pilulku proti splínu. ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Mackenzie Crook si Detectorits napsal, zrežíroval a zahrál jednu z hlavních postav a já mu gratuluji. Za co? Za jeho DKDK - Danburský klub detektoristů kovu a za jeho lidsky laskavý humor. Film, který vás sice nezvedne ze židle, ale je s ním setsakra krásně. Pro mě srdeční záležitost a s každým dalším dílem jsem ty dva kluky čím dál víc milovala. Andyho za jeho lásku k Becky a jeho umění zapnout telku, Lanceho za jeho pěvěcký výstup a nadšení pro věc a v neposlední řadě Larryho s jeho neviditelnými psy. Nelituji ani trochu těch šest půlhodinek s bezvadnou muzikou jako bonusem navíc. - A jak tady už někdo píše, tak po druhé sérii mohu říct totéž, pohladí po duši a na srdci. Díky datličce za titulky k takovým minisériím jako je i tahle..... a ano vyšla i třetí série, díky za ní, ta to akorátně zakončila.♥ ()

dalver 

všechny recenze uživatele

Vraj v jednoduchosti je krása. Zábavné a milé postavy a charaktery, ktoré sa chovajú naozaj ako ľudia. Žijúce si svoje jednodocho-krásne a zároveň niekedy trpké, niekedy sladké a stále svoje životy. Plné krásnych metafor, v parádnom vidieckom prostredí. Z toho súčasného seriálového sveta, kde sa každý snaží šokovať a prichádzať s niečím neuveriteľne pokrokovým sú Detectorists krok úplne mimo mainstream. A mne sa to veľmi páčilo. ()

WolfIssen 

všechny recenze uživatele

Vynikající seriál překypující vtipem, originalitou a v neposlední řadě hlavně dvěma hlavními a skvělými výkony vskutku sympatických herců, které známe například z Pirátů z Karibiku a Harryho Pottera. Škoda, že seriál je tak krátký, protože na každé úsměvné dobrodružství nebo průser Lance a Andyho jsem si urychleně zvykl se moc těšit. Nicméně půlhodinová stopáž je vyhovující, protože díly na sebe navazují. Taktéž děkuji datel071 za titulky :-) ()

Zajímavosti (1)

  • Jednu z hlavních postav - Lance Statera v podání Tobyho Jonese - vybavili autoři tak zvaným nomen omen (jméno, které vyjadřuje určitou charakteristiku nositele). Stater je totiž označení pro starověkou zlatou minci a běžně se takto označují i nejstarší maloasijské mince a také keltské duhovky nacházené i na našem území. (Klot)

Reklama

Reklama