Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Film vypráví o životě dvou výstředních hledačů s detektory kovu (Mackenzie Crook a Toby Jones), kteří tráví veškeré dny na zoraných a otevřených polích. Každodenní nudu kompenzují největší nadějí, že odhalí své životní bohatství, které jim zařídí spokojenost a pohodlnost do konce života. (Shr1nK)

Recenze uživatele mikel k tomuto seriálu (2)

Detectorists (2014) 

Po zhlédnutí 2. série měním hodnocení na 5 hvězd. A věřte nebo ne, ale "Detectorists Christmas Special 2015" je tou nejlepší tečkou za 2. sérií, ať již věříte jako Sheila nebo ne jako Lance... Škoda jen, že obě série nevyšly také na Blu-ray disku. 1. cena BAFTA v kategorii seriálů je naprosto zasloužená. ()

Season 3 (2017) (S03) 

3. série v porovnání s 2. sérií nemá tak zajímavou a především věrohodnou zápletku. Skoro bych řekl, že se v některých pasážích blíží detektorářské latině. Velké plus má u mě ovšem tato série především proto, že je v ní jasně ukázáno, že hledači patří mezi nejsvědomitěji ekologicky smýšlející část populace. Ale to nejdůležitější říká Lance až na konci celé série: "Detectorists, we're time travelers" ()

Reklama

Reklama