Reklama

Reklama

Melissa McCarthy (Ženy sobě, Drsňačky) září v roli Michelle Darnell, obchodní magnátky, která se kvůli finančním podvodům ocitá ve vězení. Po propuštění chce ihned navázat na své předchozí podnikatelské úspěchy, někteří lidé ale tak rychle nezapomínají a neodpouští. Protože nemá kde bydlet, musí se nastěhovat ke své bývalé asistentce Claire (Kristen BellLedové království, Profesionální lháři) a její malé dceři Rachel. Michelle se ocitá na dně, přesto neztrácí čas a hned chystá plán, jak znovu vybudovat své impérium. Podaří se jí opět získat status jedničky mezi lumpy, nebo ji láska jedné rodiny konečně napraví? (Bontonfilm)

(více)

Videa (23)

Trailer 1

Recenze (67)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Je zásadová, panovačná, drsná, sebereflexní. To je Michelle Darner, obchodní magnátka jdoucí za svým cílem bez ohledu na nikoho a na nic i za cenu podvodu. Energická komedie ryze v americkém stylu plná vtipných scének, parodií a drsných hlášek. Ano, tohle zřejmě někdo nevydýchá. Michelle je jako uragán a dá se říci že kde se objeví, tam tráva neroste. Ale má výsledky, což samozřejmě vždy někoho rozhodí. Příběh vypadá podivně, ale dává mnoho životních lekcí. Syrový sarkasmus tu na diváka útočí každým coulem a tak než se mnohý divák otrká, takřka se vtom bez skrupulí ztratí. Melissa McCarthy svoji roli pojala v plné síle až nejeden žasne, kolik energie v ní je. Americký koncept tohoto humoru je pro českého diváka krapet těžkopádný, ale holt se nejedná o film dle režie Zdeňka Trošky. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Nemám rád tyhle přehnaně vulgární rádoby komedie, ve kterých neomalená vyžraná kráva vykořisťuje svět a nedostane ani pořádně přes pomyslné koule. Nebylo to vtipné, nebylo to ani záživné. Nudil jsem se a jediné, co mne udrželo u obrazovky, bylo zranění levého kolene, které mne dost omezuje v pohybu. Pokoušel jsem se v jeden moment dosáhnout berlí na ovladač, doplazit se pro pomoc, nebo přežvýkat kabel, ale nakonec jsem vytrval, abych se dočkal srdceryvného finále, ze kterého by i Uwe Boll hodil řádnou šavli. Nevím, jestli mám blbý den, nebo v televizi dávají samá hovna, ale je to již druhý skoro odpad v řadě. Asi si pustím něco romantického, abych si spravil náladu, třeba Kameňák 4! 20% ()

Reklama

Torgal 

všechny recenze uživatele

Melissa si ide to svoje a tentokrát naplno. Rozhodne to ale nie je dobrá správa pre diváka. Nemôžem povedať, že by vo mne vzbudzovala sympatie aj vo svojich najlepších momentoch, ale v tomto filme je naplno za citového kripla čo sa ku všetkým okolo seba chová ako zmrd a pritom ešte si zvoleným účesom a ohozom zaistila to, aby bola adekvátne odpudivá aj fyzicky. Jej slovník pritom pozostáva prevažne z nadávok a všemožných narážok na vagíny a kozy. Príbeh pri tomto všetkom nehrá žiadnu rolu a je tomu aj zodpovedajúco primitívne vystavaný. To najlepšie čo o tomto filme dokážem povedať je to, že to mohlo dopadnúť ešte horšie. 3/10 ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

Aj keď by sa podľa obsahu mohlo zdať že sa bude jednať o rodinnú komédiu, tak to teda ani omylom. Čistá R-ková jazda pre dospelých ktorá rozhodne patrí k tomu lepšiemu čo manželia Falcone/McCarthy spolu vyprodukovali.A keď už nič iné tak plánovanie a útok na firmu Tyrona (Renaulta) Lenistra bolo božie. Až mi slzy tiekli od smiechu. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Pán Falcone, tak toto bolo naozaj dosť chabé - či už dejový rámec, postavy alebo aj samotný humor, ktorý mal byť v podstate zrejme najväčšou prednosťou celého filmu. Predchádzajúci film Spy ma celkom bavil (aj zasmiať sa na tom dalo pomerne dosť), takže v prípade The Boss som dosť sklamaný. Bolo tu síce zopár dobrých hlášok, nad ktorými sa dalo pousmiať, ale globálne nič extra. Sebecká postava Michelle ma vôbec nebavila, zato Claire v podaní Kristen Bell, to bolo už o inom. Ale celkovo som čakal oveľa viac, ale tak aspoň na 2* to bolo. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení probíhalo v Chicagu (Illinois) a v Georgii na místech Atlanta, Clayton State University v Morrow a na Agnes Scott College na 141 E. College Avenue v Decatur. Natáčet se začalo v březnu 2015. (noelcoward73)

Reklama

Reklama