Reklama

Reklama

Mike i Dave sháněj holku

  • Česko Mike i Dave shánějí holku (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Tento film byl natočen podle skutečných událostí. Nečekejte ale žádné soudní drama, osudy válečných hrdinů nebo, nedej bože, životopisný film nějakého politika či excentrického umělce. V tomto případě se jedná o katastrofickou komedii, protože vypráví příběh bratrů Mikea a Davea Stangleových (Zac Efron, Adam DeVine), kteří byli vždy skálopevně přesvědčení o tom, že jedině oni umí rozjet na rodinných setkáních tu pořádnou zábavu. A to ať už se jedná o svatby, narozeninové oslavy, pohřby apod. Ostatní přímí účastníci těchto rodinných událostí to rozhodně viděli jinak. Hlavně proto, že příspěvek obou bratrů ke společné zábavě většinou, vlastně vždycky, končil nějakou naprostou katastrofou: rozsáhlým požárem, těžkými zraněními, infarkty, demolicí slavnostní tabule apod. A tak když jejich sestra (Sugar Lyn Beard) začne plánovat svatbu na Havaji, nastane pochopitelné zděšení a milí bratři dostanou od rodičů podmínku. Na svatbu si musí sehnat partnerky, které je udrží na uzdě. Make i Dave proto začnou přes internet shánět holky, které by je doprovodily na havajskou svatbu jejich sestry. Takové nabídce odolá málokteré dívčí srdce a tak se jejich nabídka rychle rozšíří. Mladí flamendři tajně doufají, že si vyberou dvě slušné dívky a sami si pak užijí divoké dovolené. Ale tvrdě se přepočítali, ze slušných dívek se vyklube nekontrolovatelné dívčí duo (Anna Kendrick, Aubrey Plaza), které jim nejen vytře zrak, ale dokonce je předčí i ve flámování a katastrofách všeho druhu. (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (183)

schizmo 

všechny recenze uživatele

Ty krávo, tohle je děsná bejkárna! Už dlouho jsem neviděl komedii, u které bych se upřímně od srdce zasmál a to od začátku až do konce. Nečekejte žádnej intelektuání či laskavý humor, ale takovej ten klasickej US hrot plný drog, chlastu, sexu a nemístných narážek snad na cokoli vás napadne. Jsem na komedie přísnej, málo co mě baví, ale tohle je teda libovka! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

na odreagování celkem fajn.Jen škoda,že podobně jako spousta dalších komedií poslední doby jsou i Mike and Dave po většinu času nepříjemně uječenou záležitostí.Absolutní většinu toho všeho má na starosti Adam DeVine,takže film vlastně mnohem lépe funguje když zrovna není na plátně.Jinak ale pár fórů super,některé zbytečně (jak už to tak bývá) vytlačené daleko přes čáru.Konec přesně podle očekávání...60% ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Proste tohle můžu na plné čáře neskutečna parádní komedie kde se člověk ani na chvíli nenudí s Adama sem chcípal smíchy na plné čáře neskutečně sem z něho nemohl, Zac mně překvapuje víc a víc výborný herec Anna je zvláštní bláznivá holka ale dobrá herečka. Výborná podivaná. neskutečně výborné scény od začátku po masáže po bobra po vše. ()

IZFNP 

všechny recenze uživatele

Neskutočná konina, ale tak zábavná! Celú prvú polovicu filmu som si hovorila, že tie vtipy majú z mojej hlavy, presne tento štýl hovadín sa mi v nej totiž rojí. A že som sa celú stopáž smiala tak, že sa ľudia otáčali, mi vôbec nie je blbé. Film mi proste sadol do momentálnej nálady, vypla som hlavu a len si ho užila. Szymanski našťastie neskĺzol k utápaniu sa v stupidite, miesto toho ponúkol kopec gagov, situačnej komiky i pár nápadov, dokonca i nejaká ta spoločenská satira sa tu dala objaviť. Efron si trošku nudne hrá to svoje, DeVine sa dá vydržať, naplno ich ale prebíjajú baby. Plaza síce občas trošku prkenná, ale úloha jej sadla, Kendrick mi tu bola sympatická ako nikde. Milé, blbé, zábavné, čo viac od tohto žánru chcieť. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Jedna z mnoha dalších amerických vztahových romantických komedií, ve které nejedna postava projde niterným zvratem, protože si prostě řekne, že už to takhle dál nejde a musí se změnit, mě ve výsledku kupodivu celkem pobavila. Když člověk pomine přes sebe se třískající klišé ve scénáři a jednání herců, odsune mozkové buňky lehce stranou a ignoruje otravně hrajícího Adama DeVina, tak jde o slušnou zábavu, které jednoznačně vévodí masážní scéna. Zkrátka nenáročně strávená hodina a půl, která se sice vypaří hned po zhlédnutí, ale i tak pobaví. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně kdy se Alice (Anna Kendrick) vrhne na Dava (Zac Efron) na stole, jde vidět v jednom záběru, že má na nohou žabky, i když předtím žádné boty neměla. (moznazitra)
  • Natáčení probíhalo v Honolulu a Oahu na Havaji. (ČSFD)

Reklama

Reklama