Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Jonathan Pine (Tom Hiddleston) je hotelový recepční, který dříve sloužil v armádě. Důstojnice britské tajné služby, agentka Burrová (Olivia Colman) ho přiměje ke spolupráci. Má za úkol zjistit, co má anglická a americká tajná služba společného s ilegálním obchodem se zbraněmi. Jako krytý agent se musí dostat do co nejtěsnější blízkosti mocného obchodníka se zbraněmi Richarda Onslowa Ropera (Hugh Laurie), jeho přítelkyně Jed (Elizabeth Debicki) a jeho společníka Corcorana (Tom Hollander). (AMC Czech)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (239)

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

Po mozna spetku banalne pusobici uvodni zapletce si Night Managera zacinam velmi uzivat. Zajimave se serie rozjizdi predevsim po "vyreseni" situace kolem jeho chranenkyne. Zejmena pak prostorem pro ostatni postavy. Hiddleston tradicne skvely, byt jeho postava pusobi zatim nepatrne predvidatelne, ale ocekavam velke veci. Hollander tradicne kouzelny, byt zatim spise pricmrndava. Colmanova zatim tradicne dobre zahrana a uveritelna. Famozni je pak nenapadne bravurni herecky projev Laurieho. Co ten dokaze vyvolat svym pohledem a mimikou za mrazeni, velky obdiv. Myslim, ze nas ceka hodne skvela zanrova zabava s krasnymi krajinkami. Tesim se, zatim za 4 hvezdy, patou si nechavam na pozdeji pro scenaristickeho strycka prihodu... :) ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Kdybych byla kamarádka Toma Hiddlestona, tak bych se ho někdy tak u čtvrtýho piva zeptala: "Hele, jak jsi snášel, že z tebe v tomhle seriálu udělali ženskou?" Protože tou on tady jednoznačně je. Romantický, podléhající emocím, neohlížející se na racionálno, jednající z náhlých popudů. I zobrazovaný je jako žena, jasný sexuální objekt. Leží v posteli malebně rozhozený jen s prostěradlem přes bedra, nebo ho muži nechají oblékat do krásných šatů, aby ohromil a slušelo mu to. Taky o něm mluví, jak krásný je a jak je žádoucí. ___ Tom Hiddleston je vynikající herec, ale tady je především za krasoně. Došlo mu to při čtení scénáře, nevadilo mu to? Ať tak či onak, tahle poloha seriálu mě bavila. Otočení rolí, slušný zásek feminismu!___ Seriál jako takový jsem rozdívala s nadšením a dosledovala v utrpení. Nebýt Hiddlestona (jo, na mě jeho role sexuální hračky zapůsobila), tak dám jen dvě hvězdy a možná se ani nedodívám. Slušně načaté špionážní drama se změnilo v pseudoromantický špionážní kýč velmi rychle. Špionské pasti jsou na úrovni filmu pro děti, hrdina se chová tak naivně a okatě, že by ho prokoukla i městská policie Brno, hlavní záporák (Laurie mě v téhle roli nepřesvědčil) se projevuje neskutečnou důvěřivostí a nabubřelými teatrálními řečmi. Je to nepřesvědčivé a prostinké. ___ Myslím, že se v tomhle seriálu utkávají ženská a mužská podstata a boj o nadřazenost. Zatímco žena-režisérka se docela úspěšně snaží o zobrazení hlavního hrdiny, děsně cool, tvrdýho chlapíka, co všechno zvládne - jako křehké ženy, tak předloha a scénář - obojí dílo mužů - ji tlačí k tradičnímu pojetí, tedy mužské dominanci a ženské submisivitě. Asi právě proto je hlavní hrdina vlastně zvrhlík, který se miluje jen se zraněnými ženami. Pouze, když na sobě nesou stopy násilí, tak v něm vzbudí opravdovou vášeň. Užívá si milování se zbitými ženami, nebo ho vzrušuje, že jsou to ženy, které před pár chvilkami patřily jinému muži? ____ Sexuální zvrhlost tohoto seriálu je jediné k přemýšlení, předstíraný špionážní příběh je jen ubohá kamufláž, která nestojí za nic. ()

Reklama

ilemas 

všechny recenze uživatele

Parádní špionážní seriál s překrásnými scenériemi z Kahiry, Zermattu, Mallorky, Istanbulu, Londýna na způsob bondovky bez větších přestřelek a přemrštěné akce s vynikajícím koncem. Prostě paráda. Hugh Laurie známý jako dr,House zde perfektně ztvárnil záporáka a Toma Hiddlestona si krásně dovedu představit v roli Bonda. ()

joker.george 

všechny recenze uživatele

První dva díly přinesly spoustu informací o příběhu a postavách, takže tempo bylo pomalejší, ale seriál si tohle mohl dovolit. Díky tomuto načrtnutí si totiž zbytek epizod vystačil s napínavou a promyšlenou hrou na kočku a myš, přičemž nebylo vždy jasné, kdo zastupuje kterou roli. Všechno se to navíc obešlo bez fyzické akce, různých přestřelek či honiček, i když na pompézní scény taky dojde. A úvodní titulková sekvence je krásně nápaditá a připravuje na to, co přijde. ()

andrii 

všechny recenze uživatele

Bon/d/bonek. Třaskavě p/r/ožitková směna, pro nespavce jako stvořená. Zásadní střelba do Roperova hejna. Přepych se kývá, moc padá na kolena. Pánský duel hrajeme z vysoka a strojek ve službě tajné, parádní/ka špionáže tiká. Hugh Laurie ďábelsky sliní, je v tom jako House – doma. Tom je řádně připravený, kvalifikovaný na tento job, fešáckou roli, do které navýsost zapojil přitažlivost obleku i nordickou vznešenost. Tom s jahodovými rty a stříbřitou pletí vyzařuje nesdělitelné, nezařaditelné kouzlo, korunní charisma. Krásky v nesnázích se k němu hrnou, aby je obsloužil ochranitelskou i mileneckou rukou, protože lákavý je blízký vrchol. Kéž se poštěstí, a jeho úsměv nedostižný se přenese i do druhé série. Nerada se loučím s purpurovým srdcem hoteliérství. Budu se těšit, až opět o čase půlnočním v kruhu skrytého tónu zalovím. ()

Galerie (146)

Zajímavosti (20)

  • Podľa režisérky Susanne Bier chcel Hugh Laurie pôvodne hrať Jonathana Pinea (Tom Hiddleston) a nemyslel si, že je pre rolu Ropera vhodný. Laurie mal dokonca zoznam hercov, o ktorých si myslel, že by boli pre túto rolu lepší, kým ho Bier nepresvedčila o opaku. (Arsenal83)
  • Britský herec David Harewood používa americký prízvuk, aby stvárnil amerického spravodajského dôstojníka Joela Steadmana, rovnako ako to urobil ako riaditeľ CIA v seriáli V mene vlasti (2011). (Arsenal83)

Související novinky

Koruna našla princeznu Dianu

Koruna našla princeznu Dianu

17.08.2020

Tvůrci seriálu Koruna od Netflixu pokračují v obsazování budoucí páté a šesté série a po oznámení Jonathana Pryce v roli prince Filipa nyní přichází pravděpodobně ta nejzásadnější castingová novinka.… (více)

Režisérka Susanne Bier a Nicole Kidman spojí síly

Režisérka Susanne Bier a Nicole Kidman spojí síly

08.11.2018

Susanne Bier (Druhá šance, Bird Box) naposledy vyhrála Emmy za režii všech dílů oceňované televizní minisérie Noční recepční. Po dvou letech a celovečerním filmu pro Netflix se teď vrací, aby spolu s… (více)

Noční manažer má následovníka

Noční manažer má následovníka

17.01.2017

Loňská špiónská minisérie The Night Manager si odnesla domů tři Zlaté glóby. Televizní stanice AMC a BBC proto neváhaly a oznámily adaptaci dalšího románu Johna le Carré. Tentokrát se bude točit… (více)

74. Zlaté glóby - výsledky

74. Zlaté glóby - výsledky

09.01.2017

Bezkonkurenčním vítězem letošních Zlatých glóbů se stal muzikál La La Land. Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu film sedmkrát nominovala a sedmkrát ocenila. Nejlepší film - komedie nebo… (více)

Reklama

Reklama