Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Jonathan Pine (Tom Hiddleston) je hotelový recepční, který dříve sloužil v armádě. Důstojnice britské tajné služby, agentka Burrová (Olivia Colman) ho přiměje ke spolupráci. Má za úkol zjistit, co má anglická a americká tajná služba společného s ilegálním obchodem se zbraněmi. Jako krytý agent se musí dostat do co nejtěsnější blízkosti mocného obchodníka se zbraněmi Richarda Onslowa Ropera (Hugh Laurie), jeho přítelkyně Jed (Elizabeth Debicki) a jeho společníka Corcorana (Tom Hollander). (AMC Czech)

(více)

Recenze uživatele Necrotongue k tomuto seriálu (7)

Noční recepční (2016) 

Na seriál jsem se začal dívat jen proto, že v něm hraje Hugh Laurie, jinak jsem vůbec nevěděl, do čeho jdu. Špionážní hra plná intrik a pochopitelné paranoie mě od začátku bavila, i když mi některé momenty přišly dost naivní a mohutně mě zklamal úplný závěr, čekal jsem více reality a méně pohádkového příběhu. Celkově jsem byl každopádně spokojen, líbilo se mi, jak se tvůrcům průběžně dařilo stupňovat napětí. ()

Epizoda 1 (2016) (S01E01) 

První epizoda mě okamžitě zaujala a ukázala, že může být děj zajímavý i bez neustálé zběsilé akce. Hlavního záporného hrdinu hraje navíc Hugh Laurie, kterého jsem poprvé viděl v Černé Zmiji a od té doby mě nezklamal. ()

Epizoda 2 (2016) (S01E02) 

Druhé epizodě jsem udělil opět čtyři hvězdičky, ale tentokrát je to 4*+. Děj se slibně rozvíjí, záporák a klaďas jasně dominují, ale myslím, že za pozornost stojí i výkon Olivie Coleman, kterou znám ze seriálu Broadchurch. ()

Epizoda 3 (2016) (S01E03) 

I po třetí epizodě jsem se seriálem spokojen. Děj zůstává zajímavý a jako bonus navíc se stále zvyšuje napětí, už je úplně jasné, že tady se nudit nebudu. ()

Epizoda 4 (2016) (S01E04) 

Seriál je epizodu od epizody lepší, napětí se stupňuje, good guys infiltrovali bad guys, jen aby zjistili, že bad guys infiltrovali good guys už dávno předtím. To je ten správný chaos, pikle se kují a nikdo nikomu nevěří, to já rád. ()

Epizoda 5 (2016) (S01E05) 

V předposlední epizodě nám děj hezky graduje, pátý díl má výbornou atmosféru, rukavice jsou dole a postupně se odkrývají všechny karty. Jsem zvědav jestli se tvůrcům podobně povede i závěr, bylo by to fajn, protože zatím kvalita rozhodně stoupala. ()

Epizoda 6 (2016) (S01E06) 

Chtěl jsem původně šesté epizodě udělit pět hvězdiček, protože v ní příběh krásně vygradoval, jenže pak to zařízl ten úžasně pohádkový závěr. Ten se tedy tvůrcům opravdu nepovedl. ()

Související novinky

Koruna našla princeznu Dianu

Koruna našla princeznu Dianu

17.08.2020

Tvůrci seriálu Koruna od Netflixu pokračují v obsazování budoucí páté a šesté série a po oznámení Jonathana Pryce v roli prince Filipa nyní přichází pravděpodobně ta nejzásadnější castingová novinka.… (více)

Režisérka Susanne Bier a Nicole Kidman spojí síly

Režisérka Susanne Bier a Nicole Kidman spojí síly

08.11.2018

Susanne Bier (Druhá šance, Bird Box) naposledy vyhrála Emmy za režii všech dílů oceňované televizní minisérie Noční recepční. Po dvou letech a celovečerním filmu pro Netflix se teď vrací, aby spolu s… (více)

Noční manažer má následovníka

Noční manažer má následovníka

17.01.2017

Loňská špiónská minisérie The Night Manager si odnesla domů tři Zlaté glóby. Televizní stanice AMC a BBC proto neváhaly a oznámily adaptaci dalšího románu Johna le Carré. Tentokrát se bude točit… (více)

74. Zlaté glóby - výsledky

74. Zlaté glóby - výsledky

09.01.2017

Bezkonkurenčním vítězem letošních Zlatých glóbů se stal muzikál La La Land. Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu film sedmkrát nominovala a sedmkrát ocenila. Nejlepší film - komedie nebo… (více)

Reklama

Reklama