Reklama

Reklama

Vánoční crazy komedie. Pátý díl úspěšné série se značkou Kameňák opět sleduje neskutečné karamboly kolem starosty Pepana, který tentokrát opravdu nemá klidný adventní čas. Zdá se, že Kameňákov neproslaví, protože nepřející občanští aktivisté mu zhatili plán – postavit obří skokanský můstek na nedaleké hoře Říp. A to si přímluvu obstaral osobně u samotného pana prezidenta! Zázraky se však dějí, zvláště o Vánocích, a prezident ve finále jako vždy překvapí. Než ale dospějeme k happyendu, u kterého se dojme celý Kameňákov i celé lidstvo, zažijeme během čtyř adventních týdnů typický kameňákovský mumraj. (Indigo Film)

(více)

Videa (5)

Trailer 4

Recenze (286)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tak, ako tu už niektorí naznačili, ľudia tu odpadujú hlava nehlava, len kvôli názvu Kameňák. A potom zase hlava nehlava dávajú pseudointeligentné komentáre a 5 hviezdičiek na 115. obohraný marvelovský príbeh. Trochu sebareflexie mládež. Nie je to žiadny skvost a mnoho situácií je aj trápnych. Ale niektoré vtipy sú podarené a hoci aj známe, sú dobre zahrané. ()

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Sama by som neverila, že by mi film dokázal domrdať predvianočný deň. Príšerné, naozaj príšerné! Čo to robím so svojou psychikou, že som si aj pri takýto otras sadla. Takto pokaziť film, takýto otras pustiť do sveta. Môžeme sa hanbiť za toho pána, čo to režíroval. Za hercov, ktorí sa na to odhodlali. Takto zničiť vianočný film, tak to som ešte nezažila. Príšerné! ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Vánoční tématika nebyl špatný tah. Anekdot na toto období je taktéž více než dost a tak bylo z čeho vybírat. Režisérské žezlo s podivem převzal F. A. Brabec, což předznamenává zvědavost jak právě on s ohledem na svou dosavadní tvorbu si si s nastavenou Troškovou laťkou poradí. Dá se říci, že celkově je snímek lepší než předchozí čtvrtý díl série, ale na Trošku to bohužel ani tentokrát nemá. Brabec celou koncepci díla pojal jako obyčejnou komedii, kde bohužel sice občas něco k pousmání je, ale jinak anekdoty nějak nefungují. U Trošky i přes onu křečovitost se přeci jen dalo alespoň zasmát, ale tady se divák nestačí divit hlavně tomu, o co se tu všichni vlastně snaží. O zábavu? Těžko. Než toto, tak to raději toho Trošku, ale pouze první dva díly. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|60%| Shlédnuto v kině. Původní trilogii mám moc rád. Prostě taková bláznivá Troškovina. Ta trilogie je složená ze skvělých vtipů. Nechápu proč to má tolik odpůrců, no, nevadí. Čtvrtý díl už nebyl veden Troškou, tak jsem byl zklamán, na průměr a slabé 3 hvězdy jsem to teda nakonec dal. Tenhle pátý díl není o moc lepší jak čtvrtý, možná je víc normálnější. Čtvrtý byl špatný v tom, že měl ohrané a zkopírované vtipy. Zato, tento Vánoční Kamenák si na nic nehrál, ikdyž vtipy moc nefungovali, ale zasmál jsem se o něco více. Herecká sestava je furt dobrá, ikdyž to není už ono. Další díly bych už radši vynechal. Ale na zabití a odreagování večera to nebylo úplně nejhorší. Lepší průměr. ()

djfun odpad!

všechny recenze uživatele

Jak Brabec přišel se svojí "Troškou" do mlýna aneb "Ještě větší blbec, než jsme doufali"!:) Trošku to dokonce trumflo Trošku, což teda neni ani trošku Z pekla štěstí, ale doslova Waterloo po česku... Tohle Babovřískání musel financovat leda Víťa Olmer se svými Bony (2):)) No, čuměl jsem na to jako Doktor od jezera hrochů, dostal pár facek bez slunce a bylo to na mě tak Divoký pivo, že jsem po 40 minutách těchhle "vyvoněných" Čertovin s Andělskou tváří usnul... Dobrou:) ()

Galerie (153)

Zajímavosti (7)

  • V záběrech na dům starého Pepana (Václav Vydra) - je jasně viděž, že jde o umělý sníh. Tvůrci filmu si nedali ani práci s tím, aby poprášili sněhem i několik vedlejších domů. Stejná chyba se sněhem je ve scéně z náměstí, kde je očividně  uřízlá sněhová vrstva, která z ničeho nic končí a za ní je naprosto čisté prostředí náměstí. (ČSFD)

Reklama

Reklama