Reklama

Reklama

Vánoční crazy komedie. Pátý díl úspěšné série se značkou Kameňák opět sleduje neskutečné karamboly kolem starosty Pepana, který tentokrát opravdu nemá klidný adventní čas. Zdá se, že Kameňákov neproslaví, protože nepřející občanští aktivisté mu zhatili plán – postavit obří skokanský můstek na nedaleké hoře Říp. A to si přímluvu obstaral osobně u samotného pana prezidenta! Zázraky se však dějí, zvláště o Vánocích, a prezident ve finále jako vždy překvapí. Než ale dospějeme k happyendu, u kterého se dojme celý Kameňákov i celé lidstvo, zažijeme během čtyř adventních týdnů typický kameňákovský mumraj. (Indigo Film)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (286)

Bozvav odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerná Bučková co neumí zpívat ani jako náš kocour, tupý vtipy, vulgární a oplzlé scénky, dialogy pod bodem mrazu. Je to sračka a odpad v jednom. Jinak to nazvat nelze. Udivuje mne, co jsou naši herci schopni absolvovat za peníze. Duševní a místy i fyzická prostituce českých rádoby celebrit je bezbřehá. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Lhal bych, když bych řekl, že jsem se nezasmál. I proto jsem neustále bojoval s tím filmu nedat odpad, ale aspoň tu jednu hvězdičku. Pralo se to ve mně opravdu důkladně, protože Vánoční Kameňák je prostě strašná sračka. Nakonec jsem ale vypil flašku okeny, jednu hvězdičku sem narval a už o tomhle filmu v životě nechci slyšet. Je mi Mělníku líto...tak hezké město to jinak je. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Frnk a vtipný Brabec uletěl na střechu. Nevrátí se do artových vod české filmové poetiky, aniž by se nestyděl, že nebyl dost bystrý, když s Bystroněm obcoval u hranic Kameňákova. Původní sestava únavou materiálu netrpí. Kdo přežil nejapný humor předchozích dílů, může se herecky ztrapňovat i dál. Vždyť už ale nikdo z obyvatel nebyl vtipný. No dobrá, relativně vtipně to táhla omladina a její výstupy v nevěstinci. Nastínění problémů ve společnosti by mohlo fungovat, ovšem ty správné prostředky nebyly k dispozici. Když chci mít ve filmu prezidenta Zemana, nelze použít dvojníka, který ho blbě imituje, a je snímán tak, aby mu nebylo vidět do tváře. Předpokládám, že se nejednalo o poctu Ed Woodovi a oslavu jeho tristních režijních postupů. Brabec nemá do něj daleko. Některé původní herce v jejich rolích nahradili noví (Pepík/Jaroslav Blažek, Julča/Kristýna Hrušínská), Eliška Bučková nám moc hezky zazpívala a celé to bylo nasnímáno kvalitně. Ovšem Vánoce by s tímhle trávil jen vrah vánočních svátků, zloděj vánočních dárků a milovník zapařených genitálií Santa Clause. Pane Brabec, to jste si ale nadělil divný film. 2/10 ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

Kameňák byl ucházející. Kameňák 2 byl koukatelný. Kameňák 3, tam bylo vidět, že je největší čas to ukončit. Kameňák 4 byla ukázka pekla. A Vánoční Kameňák je něco, na co se nedá nějak normálně komentovat. Nudné, bez vtipu, hodně neoriginální parodie na Zemana, písnička na konci... Všechno to tvoří něco nekoukatelného, nudného, příšerného. Je to lepší než Kameňák 4, ale i tak je to nekoukatelná sra*ka... ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

"Vánoční úklid je zbytečná věc, vždyť i ježíšek se narodil ve chlívku. Tak ať se u nás cítí jak doma" :o) Dal jsem si tu práci a vyrazil do kina a musím říct, že já v posledních třech dílech v kvalitě nepoznal rozdíl. Ohrané fóry, žádná velká kinematografie, ale to se tady celkem čeká... Takže slabé dvě, když jsou ty vánoce :-) i za Justina Bobra. ()

Galerie (153)

Zajímavosti (7)

  • Film se natáčel v Mělníku. (SONY_)
  • Ve filmu zazní věta: „Tak tomu dávám rok, maximálně dva.“ Podobná hláška zazněla v českém filmu Pelíšky (1999): „Dávám Bolševikovi rok, maximálně dva roky.“ (SONY_)

Reklama

Reklama