Reklama

Reklama

Film je natočen podle skutečného příběhu těžebního skandálu Bre-X Mineral Corporation na počátku 90. let. (Freeman Ent.)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (300)

Morholt 

všechny recenze uživatele

McConaughey se z té role hezounků vyhrabal už dávno a exceluje i tady, ale nemůžu si pomoct, občas mi toho přehrávání přišlo moc. Nicméně pokud byl předobraz jeho role takovým teatrálním slizounem, jak je tady podáván, beru svou kritiku zpět. Příběh sám o sobě je vlastně jen ukázkou toho, jak se dá snadno a jednoduše vyjebat s celou Wall Street, ačkoliv filmaři se to snaží zamotat do něčeho rafinovanějšího. Nicméně má to celkem solidní tempo, děj dává smysl a vedle McConaugheyho je tu řada dalších výborných herců, takže i když je to v zásadě podvodnická ptákovina, kterých se v posledních letech vyrojilo víc než je zdrávo, dá se na to v pohodě koukat. 70% ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Je to takový Wolf of Wall Street pro příčetné..tozn. že se z toho nevytratila lidskost. Není to oslava dekadence. Nikdo tu filmařsky neonanuje atd.. Kapitolou sama pro sebe je McConaughey který už asi po desáté v řadě předvádí naprosto parádní, civilní, neexhibicionistický a naprosto uvěřitelný výkon...... "Myslel jsem, že hledám zlato a místo toho jsem našel přítele." ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Není všechno zlato, co se třpytí! Muž mnoha tváří (a jednoho hlasu), Matthew McConaughey nemůže utáhnout všechny filmy sám...a to ani za zlaté prase! Další výlev dle skutečnosti, u kterého se snažil držet pozornost co to šlo, jelikož je dooost roztahaný a vláčný. 40% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Mlčeti zlato. Hlavně v první polovině zbytečně upovídaná sonda do života „prospektora“, který prochlastal víc, než kolik mu vynesla těžba, aby se na konci ukázalo, že je to úplně jedno. Prázdnota za dva zlaté krumpáče. Hodnocení je možná trochu nesmlouvavé, ale už mě ty cool biografie, co plácají po zádech mocí opojené byznysmeny s akciemi, zbraněmi, cennými kovy, lidskou naivitou a bůhví čím ještě, začínají srát. McConaughey vyměnil pekáč buchet za obrácenou pánev wok, na hlavě si udělal třetí koleno a jedničku vlevo nahoře uzpůsobil na otvíraní konzerv, nicméně bloudění ve vlastním hereckém rejstříku se tím nevyhnul.. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nechcem sa vyjadrovať k téme, ktorá iba potvrdzuje hamižnosť veľkých finančných zvierat ( tu by som vymenoval pár animálnych druhov hodiacich sa, ale nechcem urážať ich pôvod a nevinnosť ), rozkradnúť ,potopiť, zakopať, zničiť ( a všetky obdobné synonymá obsahujúce podobné znenie ), ostatných, čo i len trošku sa snažiacich jedincov vo vlastnej ( milionárskej ) kariére. Výborné herecké výkony, niekoľko nezabudnuteľných scén a posolstvo, ktoré nepohlo nikým vtedy, ani po 30tich rokoch, a nepohne zrejme ani po nasledujúcich 300. ()

Galerie (105)

Zajímavosti (9)

Reklama

Reklama