Reklama

Reklama

VOD (1)

Film je natočen podle skutečného příběhu těžebního skandálu Bre-X Mineral Corporation na počátku 90. let. (Freeman Ent.)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (303)

predators 

všechny recenze uživatele

Není všechno zlato, co se třpytí! Muž mnoha tváří (a jednoho hlasu), Matthew McConaughey nemůže utáhnout všechny filmy sám...a to ani za zlaté prase! Další výlev dle skutečnosti, u kterého se snažil držet pozornost co to šlo, jelikož je dooost roztahaný a vláčný. 40% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemyslel jsem si, že by mě snímek s tímhle názvem a s Matthewem v podobné roli - hlavně vizuálně - dovedl moc zaujmout, ale nakonec se ukázalo, že ten příběh je herecky skvělý a navíc podán s příjemným nadhledem, že jsem se prostě bavil. Ne přímo od začátku do konce, ale rozhodně mě sledování nemrzelo ani trochu. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Zaujal mě trailer a proměna Matthewa McConaugheyho (myslel jsem, že to je maska, ale on se prý vážně tak zřídil...), nadchnul mě soundtrack Daniela Pembertona... O skutečném příběhu jsem nevěděl nic, režiséra jsem neznal, šel jsem do kina a nelituji. Zlato je lehoučký, svěží a takový ten stále přehledný film, který krásně míchá dobrodružný žánr s dramatem jednoho umíněného moderního zlatokopa, jenž hledá a hledá, ačkoliv možná už našel, jen o tom neví. Samozřejmě, zní to jako ohromné klišé, ale za celé dvě hodiny mě ani jednou nenapadlo, že sleduji něco, co jsem vlastně už mnohokrát viděl. Naopak mě film neustále mile překvapoval, ocenil jsem, že hlavní hrdina je vlastně sympaťák (a zaplaťpámbu ne žádný žralok ve stylu Vlka z Wall Street), že není problém mu porozumět a díky tomu celý příběh vlastně prožít s ním. Velmi mě pak překvapily dvě věci - závěrečných asi patnáct minut, o nichž psát nebudu, a že ve filmu hrála i Bryce Dallas Howard, kterou jsem až do titulků nepoznal. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Matt se vyžral, znechutněl a předvedl další herecký gala v jinak slušný, ale ničím jiným vynikající honbě za zlatem. Jeho verze svým způsobem kouzelnýho shady hustle snílkovskýho archetypa, což je zároveň pocta jeho otci i dělo nudný kravaťácký uprděnosti, tu je sice jedinou peckou, ale ono to bohatě stačí. Mám pro tyhle starosvětský střelce slabost. O chlup lepší na podobnou notu teď ale Keatonův mekáčový FOUNDER. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Jsem v rozpacích, z které strany na tenhle film jít a jak ho hodnotit. Já mám Matthewa ráda, jeho filmy jsou vždy něčím poutavé, ale tady jsem to nějak nemohla vstřebat. Téma mně bylo bytostně neznámé, ale dobře, zase jsem o vlas chytřejší. Problém byl v tom, že jsem se místy nudila a to je něco špatně. Buď ve mně a nebo je to filmem. Abych se přiznala, tak mě nebavilo stále zírat na věčně zlitého Matthewa i když to hrál wow. Jak sebou plácnul do toho bláta, to bylo super, zub už byl horší, ale snaha o podobu je chvályhodná. Asi se na to budu muset mrknout ještě jednou jinýma očima a bez chřipky. ()

Galerie (105)

Zajímavosti (9)

  • Fiktívna filmová americká ťažobná spoločnosť Washoe Mine, bola v skutočnosti kanadskou spoločnosťou Bre-Ex. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama