Reklama

Reklama

Moderní metropole zvířat Zootropolis je město jako žádné jiné. Jen v Zootropolisu najdete luxusní čtvrti jako je Sousedství Sahara nebo chladný Tundrov. Je to velkolepé velkoměsto, ve kterém žijí pospolu zvířata ze všech koutů světa. Je to metropole, kde můžete být kýmkoli bez ohledu na to, zda jste obří slon nebo malá myška. Když však do města dorazí optimistická strážnice Judy Hopkavá, zjistí, že být prvním králíkem v policejním sboru velkých a drsných zvířat není žádná legrace. A protože chce všem dokázat, že na to má, skočí po první příležitosti řešit náročný a záhadný případ, i když to znamená vzít do party upovídaného a všemi mastmi mazaného lišáka Nicka Wilda. (Falcon)

(více)

Recenze (990)

mato331 

všechny recenze uživatele

Animák, ktorý sa dá ohodnotiť len jedným spôsobom - popiči. Jednoznačne najlepší animák snáď od prvého Shreka. A nepokazí to ani jednoznačný pokus o podsúvanie slniečkárskej lobby. ()

Filmyx 

všechny recenze uživatele

Zacinala jsem film sledovat dvakrat, poprvé jsem ten multi kulti náraz neustala:) ale jeste ze jsem to nevzdala, pres opravdu strašidelny zacatek, kdy mi pri pomyšlení jak toto muze jeste vygradovat vyrašil na cele pot, se pote film vyvíjel vic nez dobre. Vřele doporucuji:) ()

NagatoPein 

všechny recenze uživatele

Nič moc. Ako áno, zopár nápadov na ktorých sa človek zasmeje ale inak bežný pásový animák. Plus celá zvieracia metafora na ľudskú spoločnosť proste na mňa nefungovala. ()

ciapok 

všechny recenze uživatele

dokonalá animácia, skvelý casting, dynamická, svieža zápletka, neskazený humor. Ako inak by mal vyzerať dokonalý animák ? ()

Jirkacek 

všechny recenze uživatele

Nejdříve jsem viděl na youtube ukázku s lenochody a to mne donutilo podívat se na celý film Zootropolis: Město zvířat. Dá se říci, že mne naprosto dostal - a to nejen již zmíněnou scénkou s lenochody, která byla naprosto dotažená do konce se vším všudy. Vůbec celý snímek od začátku odsýpal jako dobře promazaný písek v přesýpacích hodinách, jedna akce střídala druhou, dojemné chvilky se rázem změnily v perfektní komediální úlet - zkrátka při závěrečných titulcích jsem měl pocit, že od dob nejlepších filmů od Pixaru jsme doma konečně viděli úžasný animák. Tento byl s detektivním dějem, v němž jsme sympatické králíčici s dlouhýma krásnýma ušima a jejímu parťákovi v oranžovém kabátu čili lišákovi drželi palce u rukou i nohou. Doporučuji Zootropolis shlédnout každému člověku v jakémkoliv věku. A lenochodi - ti jsou mi nyní o hodně sympatičtější. Určitě více, než ti na úřadech v naší malé zemičce. Velice rád dávám metropoli zvířat Zootropolis zasloužených pět hvězd *****. ()

illilay 

všechny recenze uživatele

Animacia je uzasna, totalne prepracovana... rozpravka velmi putava a zaujimava az do konca. Plusom boli pre mna lenochody, minusom zas Gazelle, pesnicka fain, ale ona samotna sa mi vobec nepacila ()

Brambor.Ka 

všechny recenze uživatele

Pro mě určitě jeden z nejlepších filmů poslední doby. První půlku jsem brečela smíchy, druhou půlku jsem trošku tápala po špetce humoru. Nicméně plný počet bodů získává za skvělý nápad , dokonalé provedení. Ale místo dětem bych ho pustila všem dospělým ( ač děti určitě nadchne roztomilost postav) Film naprosto hodící se do dnešní doby zavalené starostmi z migrace, válek, rasovým nenávistem... Proto je jen škoda překladu.. ZOOTROPOLIS není ZOOUTOPIA- utopie... což dodává hned hlubší význam filmu už jen v názvu... BÁJEČNÁ MULTIKULTURNÍ POHÁDKA ()

Rorschach_SK 

všechny recenze uživatele

"Veril som ti Nicky, prijal som ťa do svojho domova, jedli sme chleba, moja prababka ti varila špagety. A ako si mi oplatil moju pohostinnosť? Kobercom zo zadku tchora. Tchorí koberec. Zneuctil si ma, zneuctil si moju prababku, ktorú som v tom koberci pochoval." Veľmi príjemné prekvapenie. Okrem tohtoročných The Nice Guys som neočakával že dostanem ešte nejakú buddy kriminálku s hromadou humoru. A už vôbec by som nečakal, že buddy tým bude v zložení králičica a lišiak. U Disneyho ale vedia okrem výborných animácií písať aj zaujímavé scenáre, dokonca so sociálno-spoločenským presahom. Scéna s leňochodmi, je až priveľmi povedomá z reálneho života, ale pohľad na smejúceho sa leňochoda = "Disney, made my day." ()

vampvegetar 

všechny recenze uživatele

jedna z kvalitnejších rozprávok tváriacich sa ako krimi v neformálnom mestečku. ale ten nápad s divokými šelmami nie je zlý. ()

karelondatra 

všechny recenze uživatele

Mým pohledem je film přehnaně angažovaný, a tím si škodí. Jak je něčeho moc, jak se to cpe podtlakem, začíná to být otravné. Mám dobré rodinné animáky rád, ale tenhle mezi ty top neřadím. Ani mezi škváru, má něco do sebe, ale každou chvíli si hodí pod nohy klacky. Není to prostě film, který bych zhltnul jedním dechem. ()

sophianne 

všechny recenze uživatele

Netuším, proč je tohle tak populární. Animace je fajn a řekněme, že hlavní protagonisty bych skousla. Ani jednou jsem se nezasmála, necítila nějaké napětí nebo nedočkavost, jakpak tohle asi dopadne. První půlku jsem dala ze zvědavosti a druhou proto, jestli tomuhle dílku nekřivdím. Nebýt to animované, zvažovala bych spíš tak jednu hvězdu a další jsem přidala s vědomím, že family filmy nejsou mým šálkem kávy. ()

Mrliš 

všechny recenze uživatele

Není to tak povedené, jak jsem očekával. Nejlepší na celém filmu jsou lenochodi na úřadu. Ty mě od srdce rozesmáli. ()

Související novinky

Do Ledového království se vrátíme i počtvrté

Do Ledového království se vrátíme i počtvrté

17.11.2023

Disney dlouhodobě sází na jistoty. Vzhledem k tomu, že nejvýdělečnější filmová sága všech dob, tvořená superhrdiny od Marvelu, je v nemalých problémech, jež byly jen zdůrazněny obrovským kasovním… (více)

Disney oznámilo kupu animáků a taky vyhazovy

Disney oznámilo kupu animáků a taky vyhazovy

09.02.2023

…a všechny jsou pokračování starších hitů. Tak by zhruba šlo shrnout to nejdůležitější z první letošní čtvrtletní konference společnosti Disney, na které vracející se šéf Bob Iger ubezpečil akcionáře… (více)

Reklama

Reklama