Reklama

Reklama

One Punch Man

(seriál)
  • Japonsko ワンパンマン (více)
Trailer 2
Japonsko, (2015–2024), 14 h 24 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

One (komiks), Júsuke Murata (komiks)

Hrají:

Aoi Júki, Júki Kadži, Kendžiró Cuda, Mamoru Mijano, Masaja Onosaka, Teššó Genda, Daisuke Namikawa, Júdži Ueda, Ken'iči Ogata, Mijuki Sawaširo, Šin'ičiró Miki (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(36)

Nejsilnější superhrdina na světě dokáže zabít kohokoli jednou ranou. Ale nemá žádného soupeře, takže bojuje s nudou a depresí. (Netflix)

Recenze uživatele Sashmen13 k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2015) (S01) 

Naprosto geniální koncept, kdy o samotném hrdinovi víme prdlajs, ale o zlounech se dovíme vše. Celý životní příběh, motivy, proč, jak atd. A potom co své nepřátele poznáme... je rozplácneme jedním úderem. To, a mnohem více, je one punch man. ()

Season 2 (2019) (S02) 

Předně, je třeba si říct, že animace je slabší, to bez debat (jiné studio atd.). Pro mě ovšem v klíčových situacích docela funguje a neměl jsem s tím takový problém. Stejně, těžko něco trumfne Borose, ale tím se dostáváme k pointě této show. Myslím, že mě tahle show oslovila ne ani tak akcí a hrdinama (na to máme hero academiu), nýbrž spíše svým poselstvím, vezmi svůj osud to vlastních rukou, nenech ostatní rozhodovat co zvládneš, snaž se vždy být něčím více zítra, než si dnes atd.To je nám opakováno velmi často a samozřejmě život není tak jednoduchý, no soudím, že díky přílišnému analizování se vyhýbáme úplně jasným věcem. Nové postavy jak lidí a monster jsou vhodné oživení děje a velmi oceňuji, že show kráčí pomalu, ale jistě dopředu. Příběhy ostatních, motivace, minulost, konflikty, je to sice v přehnaném Japonském stylu, ale přiznám se, po pár "mistrovských" děl co jsem uzřel v nedávné době, ocením show, kde dokážu chápat motivaci postav a nebo mě zajímá jejich osud. Speciálně šibal Garo mě dost bavil a stejně tak Sonic (ach to jméno). Ultimátně, 2 sezóna je můstek, který nás přínáši blíže k událostem, které něco znamenají. Nic dopředu nevím, páč mangu nečtu. PS : snad jen ten konec byl utnutý až příliš záhy, to je hlavně asi tím, že to konec být vůbec neměl. ()

Související novinky

Pokračování Venoma má název

Pokračování Venoma má název

22.04.2020

Dvojka Venoma od režiséra Andyho Serkise má oficiální název, snímek ponese titul Venom: Let There Be Carnage, což je jasný odkaz na hlavního záporáka Carnage, jehož ztvární Woody Harrelson. Hlavní… (více)

Reklama

Reklama