Reklama

Reklama

One Punch Man

(seriál)
  • Japonsko ワンパンマン (více)
Trailer 1
Japonsko, (2015–2024), 14 h 24 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

One (komiks), Júsuke Murata (komiks)

Hrají:

Aoi Júki, Júki Kadži, Kendžiró Cuda, Mamoru Mijano, Masaja Onosaka, Teššó Genda, Daisuke Namikawa, Júdži Ueda, Ken'iči Ogata, Mijuki Sawaširo, Šin'ičiró Miki (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(36)

Nejsilnější superhrdina na světě dokáže zabít kohokoli jednou ranou. Ale nemá žádného soupeře, takže bojuje s nudou a depresí. (Netflix)

Recenze uživatele Jeoffrey k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2015) (S01) 

Naprosto geniální záležitost! Hlavní hrdina je prostě skvělý a jeho škála nejrůznějších výrazů je prostě parádní, navíc není jediný, ale i ostatní hrdinové dokáží velmi rychle zaujmout a nebyl tam nikdo kdo by se mi nelíbil. Souboje mají šťávu, navíc byly parádně hudebně dokreslené a i příběh měl co nabídnout. Navíc je to velmi vtipné !!! Když si k tomu přidám parádní finále a souboj z kterého jsem měl trochu obavy a zároveň jsem se na něj asi nejvíc těšil (zkrátka "když jedna rána nestačí") a který páni z MadHousu zvládli opět výborně a samotné finále po posledních titulcích, které opět pobavilo, tak musím říct, že jsem právě viděl něco co jsem už dlouho nezažil - dokonalost! 10/10 ()

Season 2 (2019) (S02) 

Druhá série OPM je evidentně horší než ta první, otázkou však je, jak moc... Názory se různí, skalní fanoušci si zhoršení nechtějí buď přiznat vůbec, nebo vše svádí na studio J.C. Staff, které do této série podle nich nedalo tolik (financí, srdce, snahy...) jako pánové ze studia Madhouse, zodpovědní za první řadu. Ať je to jak chce, kvalita akčních sekvencí šla dolů - tohle je fakt! Saitamy nám na obrazovce podstatně ubylo (tohle je také fakt), řeší se mnohé kolem, zatímco hlavní hrdina se babrá v hledání nepodstatného (celý turnaj) a řešení své existenční krize, ale i tohle ne až tak zajímavě jak bych čekal. No a pak je tu samotný příběh, kde prostor dostává spousta dalších postav z nichž ale většina stejně v mém srdci a hlavě nejspíš neuvízne a tak si říkám, je to nutné? Rozjíždí se tady válka mezi hrdiny a monstry a já jsem sice trochu napnutý co bude a čekám, až to hlavní hrdina začne nějak řešit (a kromě pár krátkých scén, jako je třeba konec posledního dílu, vycházím dost naprázdno), ale to je všechno. Na to jak epický konflikt to má být si připadám jen nějak takhle a to je sakra málo! Zkrátka druhá série je pro mě převážně zklamání, ale opět - jak velké? Rozhodně nesouhlasím s tím, že by to byl průšvih Jar Jarovských rozměrů a dát tomu třeba odpad! nebo jednu hvězdičku mi přijde značně neadekvátní. Navíc díky některým momentům, Saitamovým hláškám a jeho chování jsem se i bavil, ale je to dostatečné pro nadprůměrné hodnocení? Jak pro koho (nečekaně)! Já fakt, jestli se u něčeho bavím, bral vždy jako důležitý faktor, ale tady jsem se bavil podstatně méně, než bych si přál. Ale i tak se nedokážu přinutit k tomu shodit tuhle sérii do sféry "anime průměru" (o podprůměru jsem zatím neuvažoval), vždyť pořád je to místy dost vtipné... A tak nakonec nechám ty nejslabší 4* - 6,5/10 ()

Související novinky

Pokračování Venoma má název

Pokračování Venoma má název

22.04.2020

Dvojka Venoma od režiséra Andyho Serkise má oficiální název, snímek ponese titul Venom: Let There Be Carnage, což je jasný odkaz na hlavního záporáka Carnage, jehož ztvární Woody Harrelson. Hlavní… (více)

Reklama

Reklama