Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kuneš s Lupínkem chystají definitivní zúčtování se Željkem. Tentokrát má domácí výhodu, ale detektivové pomocí důmyslných převleků zcela splynou s černohorským prostředím. Kuneš bude mít znovu příležitost několikrát projevit svoje řidičské umění. Rohan je k dokonání svojí osobní pomsty svolný k jakékoliv oběti. Kuneš s Lupínkem se proto ocitají v akutním ohrožení života. Snad se mohou detektivové spolehnout na pomoc černohorské policie. Avšak konečnému zúčtování se nevyhne ani jeden z hlavních hrdinů. A Kuneš konečně najde svůj klid. (Česká televize)

(více)

Recenze (48)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám se radovat, nebo brečet, že je konec? No konečně…Poslední díl měl být sice celý nabitý emocemi, ale ty se jaksi míjely účinkem. Postava Rohana se mi za celou druhou sérii totálně zhnusila, Mácha si tu svatbu snad i zasloužil – nicméně romskou??? Slepičkové to s Lupenem nevyšlo a ten se jen kvůli děckám vrátil ke staré, no a Kuneš – ten se rozhodl zcela správně. I tak se mi však jeho drsňácký styl líbil víc v první sérii – ostatně asi jako všem. Takže balkánská tečka žádný zázrak a zcela šedý průměr… ()

Karell840 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tímhle dílem dostává nějaká základní motivace postav na frak. Kuneš který v díle “cvokhaus” nechá pachatelku jít protože je to správné, si naopak v tomto díle chce odsedět trest za vraždu Želka, protože to je také správné. Asi tedy ale úplně nějak jinak...Myslím, že jsou dvě možnosti. Buď je to tak, že Kuneš je narcisistní pozér a dělá vše jenom proto, aby to bylo cool. Možná je trochu i hysterický...Nebo je ten scénář psaný amatérsky a stejně na háku to mají i všichni ostatní. ()

Reklama

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak milé děti, 13 dílná pohádka na dobrou skončila a hajdy trajdy do hajan. A jestli zlý Čubkovič nezmrzl, mrzne dodnes. A jestli dutý Kuneš neumřel, ryje statusy na facebook, teda pardon, wallbook, dodnes. A jestli nebyli tvůrci hospitalizováni, určitě nás v budoucnu opět něčím oblaží. DOBRO POŠLI - OBIDVAJA. ()

Winster 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda...s tim obsazením se dalo udělat jiné dílo. Na to jaká byla první serie fajn...taková trochu tajemná s bubákem ve skříni. Tohle se jim nepovedlo...je to škoda, těśil jsem se na každý díl. Nejvíc se mi líbila Sázava....to byl jedinej díl první řady v té druhé. Nejhorší je však zjištění, že Kuneš přestával být Kuneš ()

kumite 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Říká se, že o mrtvých jen dobře a protože Pachl tento seriál definitivně pohřbil, tak dávám z úcty k mrtvému celé dvě hvězdy. Jinak je to na odpad !! Většinu toho už popsal uživatel Mallinali. Takže po přečtení názorů Pachla mohu jen konstatovat, že Pachl je DEBIL !! https://www.idnes.cz/kultura/film-televize/rapl-2-konec-serie-hynek-cermak.A190401_113157_filmvideo_ts?recommendationId=000000000016-0000-0000-000000000000 ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

  • Točilo se v Černé hoře v přístavu Bar a okolí. (sator)
  • Architektonické objekty, které připomínají létající talíře, jsou obchodní dům a bar Robna Kuća ve městě Izbor v Černé Hoře z let 1980–1984. (sator)
  • „Dobro došli“ se dá z chorvatštiny do češtiny přeložit jako „vítejte“. (sator)

Reklama

Reklama