Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šest studentů se rozhodne ukrást správné odpovědi k důležitému testu a získat tak vynikající výsledky. Velmi brzy ale zjistí, že úspěch v životě nezávisí jen na plném počtu bodů... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

"Úspěch v životě nezávisí na plném počtu bodů." Doporučuju všem místním závoďákům přilípnout si tenhle slogan nad postel. Ovšem jak vidno, tak na plném počtu bodů nezávisí ani úspěch ve filmu, to by totiž prdelky Scarlett s Erikou a kocouři Chris s Bryanem po tomhle majstrshitu nadosmrti lezli kanálama jako Želvy Ninja. O Robbinsonovi nemluvě, ten by jim mohl dělat mistra Třísku, která se zasekla v řitní oblasti kinematografie. ()

Mihail123 

všechny recenze uživatele

Priemerná teenagerská komédia.Niektorí T-pci boli skutočne hlauzní (zhulený asiat), niekoľko vtipov bolo slušných. Len to bolo tak strašne..hmm.."americké". Skupina 6 ľudí sa snaží ukradnúť test, len kvôli tomu že si myslia že sú diskriminovaní a že ho nespravia. Tak vymyslia plán a nakoniec dosť nečakane, šťastný happyend. Všetci looseri sa popária a žijú spolu až do smrti. No ďakujem, nemusím. Nechápem,čo tam robi Scarlett Johansson? ()

Reklama

Daryl.Dixon 

všechny recenze uživatele

Celý film páchají trestnou činnost, aby pak mohli ukázat své morální zásady, jak pokrytecké. Navíc prezentovat totálního vyhulence s IQ matriošky jako matematického génia je také mimo mísu. Znám spoustu vyhulenců, ale ani jeden z nich si nedokáže spočítat všechny prsty u nohou, protože nepřijdou na to, že je třeba si předtím sundat ponožky. Nebýt tam Scarlett, tak by to byla naprostá ztráta času. ()

Jaňo 

všechny recenze uživatele

Hurá... Konečne to nebolo len o hlúpych a trápnych vtípkoch a o týpkoch (nechcený rým), ktorí používajú slová ako "šukať", "cecky" a "fajka"... Film mal slušnú pointu aj príbeh, obsadenie výborné a tiež výkon toho obsadenia. Usmial som sa na "odkazoch" na iné filmy, ale aj na podarenom scenári... Vrámci teenage určite veľké prekvapenie (ktoré som nečakal) a preto sa odhodlávam dať štvorku ako vyšitú... ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Vtipná jednorázová oddychovka na zajímavé téma (studenti ocení) se sympatickým hereckým obsazením, v čele s odvážnou školačkou Scarlett Johansson a sympaťákem Chrisem Evansem. Ovšem nejvíc mě dostával prvotřídní vyhulenec Roy, jehož výstupy prostě neměly chybu. V záplavě mnoha trapných teenagerovských komedií se občas najde nějaká s dobrými nápady a tou je právě i Perfektní skóre. ()

Galerie (72)

Související novinky

Hvězdy pro Murphyho

Hvězdy pro Murphyho

20.04.2006

Je to už nějaký ten čas, co se kariéra Eddieho Murphyho svezla směrem k infantilním komediím a nachází se v stavu akutního nedostatku kvalitních rolí pro kdysi veleúspěšného herce. A ani jeho… (více)

Reklama

Reklama