Reklama

Reklama

Půlnoční láska

  • USA Midnight Sun (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Katie (Bella Thorne) trpí přecitlivělostí na denní světlo, vzácnou život ohrožující chorobou. Od dětství je celé dny zavřená ve svém domě a ven může vyjít jedině v noci. Její život se změní, když jedné letní noci potká Charlieho (Patrick Schwarzenegger), svou platonickou lásku, se kterým začne prožívat neobyčejný vztah. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (154)

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Zázrak (jako, že bysme viděli něco,co tu ještě nebylo) se nekonal, ale je to velmi hezký a dojemný milý film se spoustou krásných písniček... Bella Thorne je nádherná, nádherná, Patrick jako by tátovi z oka vypadl a zdědil i herecký "talent" (čti celý film se jen usmívá a nehraje) - bohužel nevime, jestli zdědil i skvělou angličtinu, protože film je nasazen do kina v dabingu (dost nepochopitelně)...je to samozřejmě průhledné a nějak srdce-ryvný konec se taky nekonal, ale pozor (SPOILER - neskončí to šťastně, Katie umře- což je rozhodně plus)...Subjektivně se mi to líbilo hlavně proto, že sám jsem nemocný, takže jsem si celý film říkal, že na diskotéce jsem byl prvně v pětadvaceti a vlakem jsem jel shodou okolností před dvěma týdny - ale po asi 14letech...Doporučuju jako podklad k rande...viděno v kině...95% ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Skoro se až divím, že to není od Sparkse, on ale nemá tyhle smrtelný choroby v repertoáru. Je to super romantika se všema zaběhlejma klišé, ale díky Schwarzeneggerovi jr. a Belle pořád stravitelný. Bella je tu oproti jinejm filmům roztomilejší a zranitelnější a to jí sluší. Příběh vystavěnej, sice předvídatelně, ale tak aby si mě to nakonci získalo. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Ano, je to asi kýčovité, je to schématické, je to zidealizované. Ale taky je to po citové stránce naprosto funkční, se skvěle zahranou hlavní dvojicí a parádně sympatickými lidmi okolo. Nečekal jsem mnoho, zejména asi proto, že mi některé názory a aktivity Belly Thorne nejsou příliš po chuti, ale o to více jsem byl příjemně překvapen. ()

Biopler 

všechny recenze uživatele

Hoci sú Thorne a mladý Schwarzi sympatickí, pekní ľudia, na ktorých sa dobré pozerá a ich láske fandíte, nedá sa ubrániť dojmu, že celé dielo je jeden ťažký gýč a kŕč. Herectvo Thorne je neprirodzené a hlavnú rolu v tom hrá nepresvedčivý scenár. Taktiež na zápletku sa čaká do úmoru a celkové vyústenie, hoci smutné, už veľmi nevylepší dojem. ()

progression 

všechny recenze uživatele

Zpočátku se film zdál jak jeden z mnoha průměrných filmů s tématem, se kterým se v poslední dobou ve filmové branži skoro "roztrhl pytel", jenže později se to začlo překlápět v nadprůměrné drama se slušnými hereckými výkony i vzájemnou alchymií hlavních představitelů, velkou dávkou empatie a mnoha náměty k zamyšlení. I když život dokáže být často "pořádná svině", je určitě smysluplné i v tom srabu zkoušet hledat alespoň zrníčka toho pozitivního. Ve skutečnosti je to určitě daleko složitější než ve filmu, ale to "pozitivno" je určitě malým balzámem na duši (vlastní i těch nejbližších). Předvídatelné rozuzlení bylo zobrazeno docela originálně a ta závěrečná píseň byla překrásná. U spousty současných filmů toho v divákovi moc nezůstane a chvíli po skončení filmu přemýšlí "o čem to sakra bylo", v tomhle případě to ale zdaleka neplatí a těch dojmů i námětů k zamyšlení zůstane v divákovi požehnaně a myslím, že jen tak brzy nevyprchají. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Belle Thorne bola v prvom ročníku diagnostikovaná dyslexia a naozaj bola vzdelávaná doma. Jej otec zomrel pri autonehode rovnako ako matka jej postavy Kate. (Arsenal83)
  • Natáčení filmu probíhalo od 12. října do 10. listopadu ve Vancouveru v Britské Kolumbii (Kanada). (griph)
  • Na základe rovnomenného tínedžerského románu od autorky Trish Cook. (Arsenal83)

Reklama

Reklama