Reklama

Reklama

Atomic Blonde: Bez lítosti

  • USA Atomic Blonde (více)
Trailer 10

VOD (1)

Agentka MI6 Lorraine Broughton (Charlize Theron) je vyslána během studené války do Berlína, aby vyšetřila vraždu kolegy. (Vertical Entertainment)

Videa (13)

Trailer 10

Recenze (692)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Tohle byl od začátku jasný adept na nejslabší článek z filmového výběru 6. ročníku Filmového víkendu ČSFD. Téměř dvouhodinový pohled na cynickou blondýnu, co sem tam někoho zastřelí nebo uhodí mi nepřišel moc k chuti. Charlize Theron patří určitě obdiv za odvedené bojové scény, ale co naplat, když to vše bylo zabalené v takovém pustošedém deprimujícím kabátku. Tohle mi zkrátka nesedlo! ___ (Filmový víkend ČSFD 2017, Letní kino Boskovice) ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Přestylizované a překombinované. V některých jednotlivostech vyloženě skvělé (akce, soundtrack), jako celek ale sotva průměrné (dějové zvraty jsou s blížícím se koncem čím dál tím křečovitější a nepochopitelnější). Chad Stahelski se v druhém Johnu Wickovi projevil jako výrazně soustředěnější a důmyslnější režisér. S citem pro konzistentní atmosféru, nápady i mimo rámec akčních scén a nadprůměrnou schopností gradovat děj. Leitch oproti tomu budí dojem, že ho zajímají jen přestřelky, bitky, honičky a audiovizuální sexy pozlátko. Nicméně pro zaryté fanoušky Charlize Theron (můj případ) je Atomic Blonde přesto povinnost vidět. Ta ženská je prostě bohyně! ;-) 60 % ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

V podstatě zcela souhlasím s tím, co napsal drahý uživatel Ruprechtos. Leitch umí vymyslet a nasnímat kreativní akční sekvence a podat obstojnou retro výpravu, ale rozhodně nezvládá rozvíjet špionážní děj v tom smyslu, aby diváka jakkoli překvapil nebo podnítil jeho zvědavost. Nebýt very hot Charlize, by by to hodně velký průser, kde by se ta fyzicky vyčerpávající akční scéna bez střihu vyjímala jako jediný opravdu světlý, byť do nastoleného stylu zcela nezapadající prvek - takhle se vyjímá alespoň ještě vypiplaná lesbická scéna. Od režiséra druhého Deadpoola je to zatraceně málo. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,POSLALI JSTE MĚ DO ZASRANÝHO SRŠNÍHO HNÍZDA…“ /// Listopad 1989. Berlín je furt malým místem pro určitej typ lidí. Jejich počty se snaží snížit odvážná (ve všech směrech) a rozbitá (jakože i kozy má poškrábaný) Charlize Theron. Předvádí kousky, který ji můžou zabít a i když to vobčas není dokonalý, furt je to dost dobrá zábava. Jako bych četl komiks! (nečetl jsem ho, ale ten filmovej styl a to vyprávění…) Hodně ruční práce, nějaká ta střelba, vobčas zařve pár trabantů a příběh plnej pravd a lží. Baví mě to, ale samozřejmě se to nedá brát vážně (kecáš vole? Tys kvůli tomu dal jen 3*?) Je fajn, že Berlínská zeď má v tomhle druhu žánru co nabídnout! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Komiks „The Coldest City“, kterej napsal v roce 2012 Antony Johnston, neznám. 2.) Doma mi zakázali Johna Wicka (prej má velký koule). 3.) Thx za titule „czmimi“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Akční špionážní drama plné studených barev, které svými neotřele agresivními režijními postupy nejednou zahřeje u srdce. Nálož jako prase! Smrtelně sexy Charlize, spousta držkovek a kopanců co skutečně fyzicky bolí, mrtě krvavých šrámů a prostřelených tepen, bombastická choreografie, víc než štědrá nálož kozenek, a k tomu navíc nejlepší akční scéna roku na jeden záběr. John Wick čučí. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (28)

  • Scéna, kde Lorraine (Charlize Theron) sníva o Jamesovi (Sam Hargrave) bola natáčaná v predajni s videokamerami a fotoaparátmi, zhruba okolo jednej hodine v noci. Pre výsledný efekt bol Sam pokrytý mnohými vrstvami bielych plachiet. Úvodná scénka sa natáčala v Budapešti. (Real Tom Hardy)
  • Akčná scéna s policajtmi v 32. minúte bola pôvodne z filmu vystrihnutá. Mala slúžiť len ako teaser pre Comic-Con 2017. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Druhý Old Guard nabírá posily

Druhý Old Guard nabírá posily

11.06.2022

Oscarova herečka Charlize Theron (Srážka s láskou, Šílený Max: Zběsilá cesta) zvládá docela v pohodě kombinovat jak ambiciózní dramata, tak studiové velkofilmy, tak nezávislou scénu. V poslední době… (více)

Dvojka Atomic Blond je na cestě

Dvojka Atomic Blond je na cestě

12.07.2020

Herečka Charlize Theron, jejíž novinka Old Guard: Nesmiřitelní tento víkend dorazila na Netflix, potvrdila zprávy, že pokračování k jejímu akčnímu hitu Atomic Blond je na cestě. Herečka se měla… (více)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Na Filmovém víkendu ČSFD rozdáme 1000 plakátů!

Na Filmovém víkendu ČSFD rozdáme 1000 plakátů!

01.08.2017

Na šestém ročníku setkání filmových fanoušků již tento víkend nejen, že poběží největší filmové pecky roku jako Dunkirk, Strážci Galaxie Vol. 2 nebo sexy novinka Atomic Blonde, ale taky se bude… (více)

Reklama

Reklama