Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Geraltovi se hodí kouzla a čáry, kterými vládne rodinná přítelkyně. Ciri a Yennefer se škorpí kvůli tomu, co bude dál. Philippa s Dijkstrou chtějí hodit Vizimira do latě. (Netflix)

Recenze (34)

palcanec

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Knížky jsem nečetl a hru hrál tak před deseti lety, tak jestli je to podle knížek, nebo není, to je mi fuk. Ale koukal jsem na to dvakrát a stejně to nechápu: jak se stalo, že Ciri, kterou v seriálu doposud nepustí naši neplodní rodičové-wannabes na deset metrů, najednou jede sama lesem odkudsi kamsi? Nemluvě o tom, že teda potom Geralt vyběhne z náhodného houští a najde ji? Co to bylo a kde se to vzalo? ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud jsem autora předlohy pochopil správně, pak si mohla každá čarodějka (a čaroděj) zvolit, jak budou vypadat, a k této podobě si následně pomohli magií. Asi žiji v nějaké zvláštní bublině, ale ještě nikdy jsem nenarazil na ženu, která by byla úplně vedle z představy, že bude krpatá, tlustá, nebo bude její nos evokovat nejznámější portrét knížete Vlada Tepese. Ano, třetí epizoda mě přivedla na takovéto myšlenky. Měl jsem na ně dost času, protože děj stál opět za pšouk. / Poučení: Netflix si ty své hodnoty opět prosadil s jemností parního válce 1*- ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebudu zastírat, že mi mnohem víc vyhovuje struktura, ale především epičnost vyprávění GoT. Že mě baví intrikaření, zvraty...no prostě chytrá "fantasy opera". Zaklínačem se tyto ingredience občas mihnou, ale jako celek je rozporuplný. Plný hloupostí...třeba že najednou skončí nejhledanější osoba bez svých průvodců. Srovnání s nejlepším fantasy seriálem je možná nefér a ukazuje spíš výjimečné kvality GoT, ale Zaklínač se v mých očích nedostane ani do fantazijní TOP 5. Super kvalitu, ale představuje postava Gerolta a Yennefer. A mnoho dalších, včetně monster. Přesto se tvůrcům nedaří uplést z toho všeho dechberoucí podívanou. Tato epizoda je plná dialogů, které sice prohlubují charaktery a tříbí vztahy, ale děj posouvají šnečím tempem. Někdo namítne, že zvrat přece přišel v podobě překvapivého skonu v závěru, ale díky němu jsem se třemi hvězdami dost váhal. Tohle nebyl šok a la smrt Eda Starka, ale spíš scénáristická zbytečnost. ()

TKKMR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po tretej epizóde tretej série so seriálom Zaklínač, ktorý som mal pôvodne rád asi nadobro končím. Toto nie je nič iné, len putovanie po nezaujímavých miestach, prázdne kecy, neatraktívne postavy, príbeh riešiaci veľké nič... proste bezbrehá nuda, v rámci ktorej je aj tá hodinka stopáže zabitý čas. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Geralt si vylieva svoje srdiečko u miestnej druidky a snaží sa pomôcť novo nájdenej blondínke. Ciri zisťuje, že ak chce zostať s Yen musí pristúpiť na silné politické hry, čo ona nie je schopná akceptovať. Redania prichádza o kráľovnú. Prevedenie: Dávam tomu ešte dve časti a Marigold sa určite vyspí s tým Redanským princom. Do toho tá lezbická scéna so slúžkou, ktorú som ja ako divák vôbec nepotreboval a plačúci Geralt? Choďťe mi už do riti. Však prerodom z mutagénu mal prísť o všetky city. Ako môžete bez hamby uvádzať predlohu Sapkowskeho knihy? 17% ()

psychoJoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K čemu jsou kostýmy, dobrá hudba a vylepšená Yennefer, když scénář stojí za prd? K ničemu, správně. A přesně tohle odráží třetí sérii parodie na Zaklínače. Prázdné dialogy, zbytečné scény, nudné a nekomplexní postavy. Ach jo. Spíše to vypadá jako amatérský počin bláznivých nadšenců než seriózní “trhák” od Netlixu. Místo akčních bojových sekvencí, CGI kouzelných triků nebo nejrůznějších monster dostáváme prázdné tlachání a pseudohádky. Je to smutné. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cože? Krákoral je najednou buzna? Jako předlohu jsem nečetl, ale to povinné diverzitní tabulkaření je vážně jak pěst na oko (a to ani nezmiňují tu padnou na hlavu diverzitu rasovou :D). Každopádně. Zaklínači mě zaujal díky tomu, že v každé epizodě došlo na souboj s nějakým monstrem a více se tam dělo než nažvanilo. Třetí řada jede v zcela opačném duchu. Přeskakuje se mezi postavami (všechny možné) a všude se jen plácá o kravinách co (mě) nedávají smysl (nemají souvislost ani směr). ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebyt toho intriganstva v Arethuse u carodejnic a navrat Cahir-a, neviem, co by som v tejto epizode vnimal ako pozitivum. Zhruba na urovni druhej epizody, rohozdne lepsie ako prva. Meh... ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale ja som tu preto, aby som hovoril o tom, aká je estetika niektorých z nich absolútne odporná......väčšina stálych účastníkov má úžasné parochne, make-up a šatník. Všetci ostatní..... sú otrasní. A ten falošný kôň, na ktorom Ciri jazdí na konci epizódy v detailných záberoch, je to najhoršie vypchaté zviera, aké som kedy videl. Ani sa nenamáhali, aby vyzeral ako skutočný. Neuveriteľne nízky rozpočet. Je to škoda, pretože väčšina seriálu vyzerá skvele, takže nechápem, prečo tam zrazu hodili nejaký odpad. Nútené veci.....potrebujem povedať viac? ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nějak jsem se prokousal i tímto dílem, i když jsem u něj asi pětkrát usnul. Nemohu si pomoci - ale nebaví mě to. Smrt nějaké královny, která byla v ději pět minut, mě opravdu nezasáhne. Netflix neumí budovat postavy kromě hlavního tria, které ještě tak nějak jde. Asi by bylo lepší začít odznova. ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A ještě pořád dobré! Trochu více politiky, až jsem se místy ztrácel, než jsem pochopil, že je to záměr. Přespříliš korektní (černoši jako elfové, to fakt nejde zkousnout, je to extrémně nepřirozené a ruší to). Až do poslední scény ok. A pak přišel ten naprosto šílený mindfuck na koních? Co to sakra bylo?! ()

Nykrous 

všechny recenze uživatele

Za mě se tahle série zatím daří, takže se docela divím těm hodnocením. Pěkná kamera i choreografie. Máme tu pěkné momenty mezi postavami a jejich vývoj a seriál dokáže naladit i pěknou strašidelnější atmosféru. Fakt jediné co mě štve a to bylo už i u druhé série je ta krev. To fakt vypadá jakoby vylili barvu na malování. Je to hrozně ostré a výrazné a vypadá to fakt blbě. Samozřejmě je to maličkost, ale říkal jsem si jestli teda nejsem jen kripl a jestli to nebylo i v první sérii takhle. Koukl jsem se teda na nějaké scény z první série a prostě to tam je udělané tak pěkně a poměrně realisticky, takže si fakt říkám proč to tak nemohlo zůstat. ()

Bobris 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejhorší na tom všem je, že sem se za 3 díly dověděl víc o homesexualitě postav, než o samotném příběhu. Politická korektnost, inkluze a diverzita požírá svět seriálů a kinematografii a mě to prostě vytrhává z děje a přestávám o tyhle blitky mít zájem. Když k tomu přičtu odklon od knih (a potažmo her) nejen příběhově, ale i výběrem rasy herců (což je mimochodem od tvůrců celkem extrémní rasismus), tak se na to prostě nedá bezbolestně dívat. ()

Reklama

Reklama