Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stanley Yelnats (LaBeouf), kterého pronásleduje smůla způsobená starou rodinnou kletbou, je poslán do tábora Zelené jezero, kde se jeho život ocitne v nebezpečí. V táboře je ale uvězněn a se svými spoluvězni - Squid, Armpit, ZigZag, Magnet, X-Ray a Zero - jsou přinuceni strážkyní tábora (Weaver) a jejími dvěma kumpány k tomu, aby zdánlivě bezdůvodně kopali jednu jámu za druhou. Ve skutečnosti však k tomu důvod existuje a Stanley musí spolu se svými spoluvězni držet pohromadě, pokusit se odhalit skryté tajemství a jednou provždy zlomit kletbu rodiny Yelnatsů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

MIGHTTREE 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina je zde daleko lepší než v takém Transformers. Znám knihu a proto dokážu ocenit návaznost, kterou má i kniha. Film se zdá jako řadový film o poutu dvou kamarádů, ale nabízí i příběh na pozadí. Příběh zeleného jezera je zde méně patrný než v knize,ale možná proto vyniká hlavní linie. Hezký příběh se zajímavým koncem. Megafilm to není a o to více ho mám rád. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné, napínavé, dobrodružné, morální, rodinné. To bylo povedené. Příběh opředený minulostí a pověrami, záhadný a dobrodružná. Bylo to hezká, rodinná podívaná. Nevzala, nedala, ale pobavila. Vyvrcholení a rozuzlení děje bylo jasné už v půlce, ale i tak se člověk bavil. Film pro každé klidné rodinné "dopoledne". ..je škoda, že takové snímky nedávají i večer, místo nějakých trapných galavečerů.. ()

Reklama

T-pack 

všechny recenze uživatele

Hrozně zajímavej film, který ale asi svého diváka bude hledat. No minimálně jednoho našel a hrozně ho oslovil. Vážně skoro pohádkový příběh mě ani trochu ve své stopáži nenudil a svojí švihlostí a nízkorozpočtovým dojmem mi tak nějak hned po deseti minutách přirostl k srdci. Pro mě budiž toto nezávislé dílko malým osobním kultíčkem. To víte, Shia. ()

Kvítek 

všechny recenze uživatele

V Dírách mě iritovala hloubka dělící dětské a dospělácké postavy. Problematičtí kopáči v táboře Zelené jezero jsou tak věrohodní a opravdoví, že se s nimi během chvíle ztotožníte. Stanley a Zero jsou ukázkovými kamarády do deště (díry) a jejich dojemné přátelství je hlavním tahounem příběhu. Dospěláci jsou na druhou stranu tak neuvěřitelně stupidní postavy, že situaci nezachrání ani jména Voight a Weaver a ku mé nevoli podkopávají zalíbení ve zbytku děje. ()

BR23 

všechny recenze uživatele

"Všechno je to vina tvího špinavého pradedečka co choval prasata" :D Akože veľmi voľný- pozrel som si to len tak pre zaujímavosť na HBO ani som najprv nevedel čo to vlastne pozerám, ani som predtým o tom nepočul- avšak zaujímavý- pútavosť a prepletanie dejových línii- a tak trocha nekonvenčný - žiaden blockbuster, žiaden vysokoškolský nepodarený experiment, žiaden film ktorý doslova musí pritiahnuť masy ľudí do kín... ani neviem či to vlastne bolo v kinách, film sa skrátka nesnažil divákovi zavdačiť. O to to mám radšej... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (11)

  • Sigourney Weaver chtěla roli v tomto filmu, protože knižní předloha (román "Holes" od Louise Sachara) je oblíbenou knihou její dcery. (Morien)
  • Autor knižní předlohy a scénáře Louis Sachar se ve filmu objevil se svou ženou a dcerou ve scéně, kde Sam (Dulé Hill) prodává cibulovou šťávu. (..Lucas..)

Reklama

Reklama