Reklama

Reklama

Můj soused zabiják 2

  • USA The Whole Ten Yards (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V pokračování populární krimi-komedie Můj soused zabiják si bývalý nájemný zabiják Jimmy Tulipán Tudeski (Bruce Willis) užívá poklidného života v Mexiku, nekonečně vzdálen od své předchozí rušné existence. Domáckému lenošení a manželce Jill (Amanda Peet) se může bez obav věnovat jen proto, že byl před čtyřmi lety oficiálně prohlášen za mrtvého díky svému kamarádovi, zubaři Nicholasi Ozovi Oseranskymu (Matthew Perry). Ten se však jednoho dne nečekaně objeví u Jimmyho dveří, aby udělal konec jeho pohodě. Ozovu manželku Cynthii (Natasha Henstridge) totiž unesla mafie, jako pomstu za nevyřízené účty z minulosti - kmotr Lazlo Gogolak (Kevin Pollak) Jimmymu nikdy nezapomněl, že připravil o život jeho syna. Jimmy Tulipán Tudeski, zabiják na odpočinku, naštěstí neztratil nic ze svých mimořádných schopností a jeho reflexy zabijáka vyvažují komickou ztřeštěnost neohrabaného Oze... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (292)

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Tak nevím o jaký stupeň byl druhý díl horší. Rozhodně nesouhlasím s drtivou většinou zde a myslím, že díl druhý je ve stejném stylu jako díl první a Bruce Willis, který tam brečí a ukazuje city je docela vtipnej jako vrah. Pokud se někdo půjde dívat na druhý díl jako na vážný film, tak ho film zklame, ale pokud půjde s tím, že se bude bavit u komedie, tak bude spokojený! ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Nejsem fanoušek pokračování a u tohoto jsem tušila, že to nebude zrovna bomba...A ono - no, přemýšlela jsem dokonce i jen o jedné hvězdičce...Zasloužili si je hlavně dvě ženy v tomto filmu a hysterické scény Bruce Willise, kdy vidět ho brečet není pěkný pohled :D Ale zábava či smích ? Bohužel při tomto snímku nic takového. Je to Můj soused zabiják na druhou. Nikdy více a Bruce Willise již jen jako drsného muže ;) ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dvojka už tak dobrá nebyla. To se ale dalo očekávat. Jimmy Tudeski vydržel „být mrtvý“ jen čtyři roky a místo aby si užíval se svou novou ženskou v Ráji, musí ho zase začít otravovat smolař zubař Oz a jeho bývalka je v nepěkném průseru. Naštěstí ještě pořád nevyšel ze cviku, takže se mají mafiáni na co těšit. Nasrat Tulipána se totiž nevyplácí a díky tomu že má po ruce horlivého smolaře dočkají se diváci i několika vtipných situací a samozřejmě opět nebude chybět ani trocha humorných hlášek…40% ()

zipper111 

všechny recenze uživatele

Když vidím tu Bruceovu držku, vždycky se musím smát. Je to dobrej herec, ale nehodí se na žádný vážný filmy, protože on se prostě pořád směje :) . Když je v nějakým jiným filmu akční scéna, kde jde všem o život, Bruce tam lítá a střílí po příšeře, která by si ho ráda dala k večeři, tak se tváří, jako kdyby z toho měl srandu...a podle mě ji i má. A ono to většinou i skvěle vypadá...Přesto do tohoto filmu mi moc nezapadá, protože i on asi ví, že čeho je moc, toho je příliš a tak se i sice "směje", ale zatraceně falešně :) ... kdyby to nebyla taková stupidita, kterou ani velkej Bruce nemůže zachránit, možná by se i smál...2* za něj a jeho roštěnku.... ()

Hopper 

všechny recenze uživatele

Absolútna trapošina. Scénarista bol sfetovaný, keď toto písal, režisér zrejme trpí duševnou poruchou a herci na čele s Brúsom Výlizom sú asi na pokraji bankrotu, že museli niečo takéto zobrať. Nudné, nevtipné, uvrešťané a Perryho by som najradšej nakopal, za to akého blbca produkuje. Najlepšie by sa pre neho stalo, keby odišiel po Priateľoch predávať niekde do sámošky, alebo si otvoril trafiku, do filmu ale nech sa radšej nepletie. ()

Galerie (84)

Zajímavosti (14)

  • Za 40 milionů dolarů natočený sequel během prvního víkendu (9.-11. 4. 2004) moc nevydělal a odnesl si z amerických kin jen 6,6 milionů USD. Pro Bruce Willise (Jimmy Tudeski) to byl nejhorší úvodní výdělek kariéry od propadáku Barva noci (1994), který debutoval stejnou sumou. Celkově si film odnesl z amerických kin jen něco přes 16 milionů, celosvětově pak 26,2 milionu, což při výše zmíněném rozpočtu nebylo radostné. (imro)
  • Při natáčení scény, v níž se Oz (Matthew Perry) probudí v posteli s Jimmym (Bruce Willis), byl Willis pod dekou nahý. Matthew Perry nevěděl proč a prý se bál zeptat. (Cheeker)

Reklama

Reklama