Reklama

Reklama

VOD (1)

Doktor Alexei odhalí, co Rusové budovali, a Eleven uvidí, kde byl Billy. Dustin a Erica provedou odvážnou záchrannou akci. (Netflix)

Recenze (42)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto úžasný! Část v základně rusáků byla super. A vtipná i přes okolnosti. Hopper zase perlil. Přechody z toho kdy je vtipnej a kdy se chová jako blázen, jsou jedinečné. A v Billyho hlavě to bylo brrr. Jenom třeba na posledních dvou dílech jde vidět, že je škoda, že má série jenom osm dílů. Něco mi říká x že kdyby jich bylo dvanáct, tak do nich dají děj téhle série a zároveň té další. Ale zase na druhou stranu mám ráda ten pohled, kdy se na první pohled nic nestane, ale vy si jenom doplňujete do toho, co se už stalo. ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a zasa sme spomalili. Začínam mať pocit, že toho humoru, alebo pokusov o humor je tu už zbytočne veľa. Také Hopperové scény fungujú len z časti (čo môže byť ale spôsobené tým, že seriál pozerám druhý krát). Scéna v podzemí so sérom pravdy však funguje už na 110%. Len je veľká škoda, že to celé ťahajú Robin a, kdo by si to bol v prvej sérii pomyslel, Števko Háro. Mám toho chlapca rád. Hopp a Joyce oproti predchádzajúcim sériám trochu nudia. Čo je škoda, lebo ich mini-konflikt je pretavený do scenára veľmi vtipne. Len uvoľňovanie informácií je akési pozvoľné. No a napokon je tu SKUPINA OSTATNÝCH na čele s EL. V nej sa veľmi zaujímavo a vtipne zasa vyvíjajú vzájomné vzťahy. Pozornosť však jednoznačne ťahá k sebe El. Ostatné postavy stoja viac či menej v jej tieni. Čo je škoda. Najviac však zamrzí, že tá ozaj Hororová zložka prichádza opäť až na záver. A za mňa sú tieto scény jednoznačne najlepšie a najefektívnejšie. Tentokrát dokonca obohatené o čosi nové. Je sa na čo tešiť. Záver ťahá celú epizódu do lepších čísel. Najmä zaň silné 4* ()

Reklama

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

6.díl. Dustin, Lucasova sestra, Steve a Robin prchají z komplexu. Jenže poslední dva zmínění jsou zadrženi a zdrogováni, aby řekli pravdu, díky níž rusové vše zjistí. Jedenáctka se dostane Billovi do hlavy, a odhalí zničující pravdu o již dávno připravené misi na její zničení. Spolu s Mikem se též mírně udobří. Joyce a Hopper se dozvídají spojitosti s Bránou a s Rusy. Příprava na finálový útok začíná. Jonathan a Nancy utečou z nemocnice a přidávají se k Mikeovi, Lucasovi, Max a Jane. Ta se také dozví mnohé o Billově minulosti. 100 procent. ()

boss123 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šiesta epizóda pokračuje vo vysokej úrovni predchádzajúcej. Všetky príbehové linky naberajú na intenzite a v závere to všetko vyvrcholí. Záverečné minúty navnaďujú na veľké finále. Tiež sú tu pomerne dobre zakomponované vtipné momenty a nenarušujú tak atmosféru, ktorá sa vytvára. Tentokrát mi príde, že aj tvorcovia viac pritlačili na hororovú stránku. Čo je len dobre. Predpokladám, že finále bude opäť veľkolepé. Za mňa aj tentokrát 5z5 a 90% ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

El sa podarí vďaka Billymu vypátrať kde sa nachádza zdroj, Hooper vďaka pomoci ruského vedca zalarmuje políciu a Steve s Nancy v zajatí Rusov dostávajú nakladačku...Ako do mozgov dementných amerických detí vtlačiť nenávisť voči konkretnému národu? Práve takto. Tak ale, filmy sa zadarmo nenatočia a o dominancii USA treba presvedčiť aspoň deti, keď už na normálnych dospelých nemajú súdruhovia zo Štátov dosah. Obrovská škoda tohto podtextu, inak mohlo byť prvýkrát v tretej sérii za 5*...Ako hovorí názov epizódy, z mnohých sa stáva jeden. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (3)

  • V úvodu zazní skladba „Stand Up And Meet Your Brother“ od Possum River. Po ní následuje „Neutron Dance“ od The Pointer Sisters. (Duoscop)
  • Telefonní číslo Murrayho Baumana (Brett Gelman) "618-625-8313" je skutečné. Po zavolání můžeme slyšet Baumanův hlas na záznamníku, který velmi specifickým způsobem vyzývá všechny, kteří nejsou jeho matka nebo Joyce Byers (Winona Ryder), aby zavěsili a nikdy už nevolali. Bauman také chce Joyce osobně sdělit určitou zprávu, o které tvrdí, že „není dobrá, není špatná, ale je to něco!“ (Doom351)

Reklama

Reklama