Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 4 (2022) (série)


Kapitola sedmá: Masakr v laboratoři (S04E07)

(epizoda)
  • USA Chapter Seven: The Massacre at Hawkins Lab

VOD (1)

Obsahy(1)

Hopper se chystá na boj s monstrem. Dustin pitvá Vecnovy motivy a rozklíčuje zprávu z druhé strany. Jedenáctku posílí dávno zapadlá vzpomínka. (Netflix)

Recenze (97)

HAL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trvalo mi než mě tahle řada chytla, ty první díly jsou fakt utahané,  hodně se řeší málo zajímavé osobní věci a příběh je rozpadlý na hodně zatím nesouvisejících linií. Ale to jak je pak začnou moc hezky splétat do dobře propojeného vyprávění, to je hodně velká paráda. Sice trochu očividná hra s divákem, ale nevadilo mi to, a sci-fi/hororovou atmosféru to má ke konci zase vynikající. A super je že (polo)finální díl má doslova celovečerní délku, kterou přitom nijak nemarní a dotáhne všechno do docela uspokojivého konce i takhle v polovině, před zbytkem série co vyjde za měsíc. Bál jsem se hromady debilních cliffhangerů (dívám se na tebe, Tokyo Vice) ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zpočátku ty stopáže vypadaly jako šílenost, ve finále jsme za ně byli rádi a chtěli ještě nášup. Tenhle seriál se totiž vypracoval na tak precizní produkční základnu, že v mnoha svých nejsilnějších momentech strká do kapsy kdejaký vypiplaný film, a tudíž už tak nepůsobí jen šílenou minutáží. Ta ale uteče tak rychle, že ani nedutáte a už odpočítáváte dny do 1. července. ()

Reklama

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebudu to roztahovat, jen řeknu že se v této epizodě podařilo vše, co se podařit mělo. Napětí, zvuk, příběh, smysl, akce...prostě vše na jedničku. Jen mi prvních 30 minut připadalo, že se některé scény až zbytečně moc natahovaly, ale suma sumárum to nebylo na škodu. Všechno to do sebe krásně zapadlo a spojilo, teď už nezbývá nic jiného než zasednou do gauče, a vychutnat si poslední 2 epizody 5. série. ()

Mkartaylas56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po čtvrtém epizodě opět další kandidát na nejlepší díl celého seriálu. Obrovský odpal, který posouvá příběh obrovskými kroky kupředu a máme v něm vysvětlení zrodu hlavního záporáka, který se může bez problémů zapsat mezi jedny z nejlepších za poslední roky. Opět jen a jen smekám a hype na zbývající 2 epizody je ukrutný. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každá dejová línia tu dosahuje svoj vrchol. Toľko času na druhej strane sme si ešte neužili, tak si ho užívajme. V ruskom väzení konečne príde na očakávaný súboj v "aréne" a srdcervúce stretnutie. No a v laboratóriu sa odohrá masaker z názvu, ale Stranger Things prichádzajú so zásadným a veľmi prekvapivým zvratom. A je to nakrútené úžasne. A zahrané dokonalo. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (1)

  • Eddie (Joseph Quinn) zmíní, že by na Steva (Joe Keery) byl hrdý i sám Ozzy, protože také kousl netopýra. Naráží tím na incident z roku 1982, kdy metalový zpěvák Ozzy Osbourne ukousl na pódiu hlavu živému netopýrovi s tím, že si myslel, že šlo o repliku. (Karlosik_4)

Reklama

Reklama