Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Buck Rogers (Gil Gerard) odstartuje v raketoplánu na rutinní let v roce 1987. V důsledku havárie vnitřních systémů usne ledovým hibernačním spánkem a probudí se až po 504 letech v roce 2491. K Zemi se tou dobou blíží Draconie, obrovská kosmická loď mimozemské civilizace Dracoňanů, aby pod záminkou obchodování pronikla do blízkosti planety a porazila ji. (Hans.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Úvodní film k stejnojmennému seriálu je v podstatě hodně volný remakem seriálu z roku 1939 - (viz. Buck Rogers (1939). Dále se však hravě zařadí mezi klasické filmy 70tých let (obvykle ovlivněné Fenoménem Star Wars). Je tu tradiční jednoduchý příběh (hlavní hrdina zamrzne v čase a probudí se o 500 let později - no už jak to tak bývá jsou záporáci co chtějí dobít Zemi), opakovaní záběrů, spoře oděná "mimozemská" děvčata, rádoby vtipní roboti a jako bonus strašně vlezlá úvodní písnička. No těším se co předvede seriál, ty tři hvězdičky jsou dle mého zasloužené, jisté kouzlo to má. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

V čase zamrzlý hrdina svým zdravým americkým úsudkem a macho sexappealem zachraňuje v ripp offu Star Wars budoucí lidstvo. K tomuhle jsem se dostal jen díky prvotřídní dvojepizodě South Parku 'Go God Go' a má to takový půvab, že jsem nakonec dal i celý seriál. Studená válka a sexuální revoluce v brakovém sci-fi, co více si přát. A ty bondovské titulky! ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pilot serialu, ktory v pohode funguje aj ako samostatny film a vdaka uspechu Star Wars ho uviedli aj v kinach, kde mal celkom solidny uspech. Po dlhych rokoch od vzniku mi uz tento film pripada dost zastaraly. Jak technicka stranka, ktora dnes nikoho neohromi a ani nepôsobi roztomilo ako niektore ine stare sci-fi. Zaroven styl filmu je strasne detinsky. Nemal som pocit, ze sledujem dospele sci-fi, ale skôr nejaku historicku rozpravku s princeznou, odvaznym rytierom, zakernym kralom atd, akurat odohravajucu sa v buducnosti. Najväcsi problem vidim v postavach, ktore sa spravaju strasne hlupo. Vsetky tie podrazy, ktore sa tu udeju sa daju odhadnut 89 minut pred ich odhalenim. Samotny Buck pôsobi najprv ako uplny idiot, ktory nic nechape a neskôr zase ako genius, ktoremu vyjde vsetko na co siahne a ani nevie ako. Buhuzial jeho predstavitel postrada akukolvek charizmu. Dalej tu su dva otravne roboty z ktorych jeden neustale vydava trapny zvuk bidi bidi bidi. Takze z postav zaujme len diabolsky radca princezny Henry Silva a nadherna princezna, ktora tu pobehuje v sexy kostymoch. Vysledkom je zastarale sci-fi orientovane na najmensich, takze dalsie diely rozhodne vynecham. 5/10. ()

Braddy 

všechny recenze uživatele

(285. shlédnutý z 298) Buck Rogers odstartuje v raketoplánu na rutinní let...aby vletěl do rutinního filmu. Stejně jako Battlestar Galactica (od stejných producentů) se film svezl na vlně úspěchu Hvězdných válek. Bohužel kopie originálu jak známo s dalším kopírováním ztrácí na kvalitě, což je i případ Bucka Rogerse. Efekty jsou skousnutelné, ale ničím neohromí. Taky jich je jen pár a navíc už recyklované. Hlavní hrdina mě celkem iritoval a jeho plechový přítel s "tamagočim" na krku...no raději nemluvit. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Skvělá retro ptákovina, u které je vidět, že se inspirovala "Star Wars", "Star Trekem" a nejspíš i "Flashem Gordonem". Ale je to jedno, protože to má ten správně úchylný sedmdesátkový look a béčkové pojetí, které mě prostě bavilo. Tohle je film, který je určen milovníkům béček. Rozhodně dovede pobavit. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama