Reklama

Reklama

Lovci myšlenek

  • USA Mindhunters (více)
Trailer

Hrdinové tohoto filmu jsou členové FBI, kteří mají za úkol stát se odborníky na sériové vrahy, tzn. přijít na motiv, pochopit jejich myšlení a na tomto základě, vraha chytit a usvědčit. Tým sedmi mladých lidí je proto poslán na opuštěný ostrov, kde mají pod dozorem arogantního a sobeckého profesionála podstoupit závěrečný test. Jejich úkolem je vyřešit fiktivní případ sériového vraha. Horor nastává v okamžiku, kdy se na scéně objevuje vrah opravdový a postupně likviduje členy skupiny. Na každého z nich používá jiný druh děsivé pasti. Jak přibývá mrtvých a zároveň i stop, začíná být jasné, že vrahem je někdo z týmu a ne neznámá osoba. Podaří se dosud žijícím přátelům včas odhalit, kdo z nich má na svědomí mrtvé kamarády? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (291)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Teda na nervy mi tento film zabrnkal, dokonca dvoma rôznymi spôsobmi. Nie som ten typ diváka, ktorý má naštudované všetky predvídateľné trilery a žiadny film si už neužije, takže som sa nechala aj slušne ponapínať a postrašiť, ale nie úplne zblbnúť. Miestami sa totiž postavy správali tak stupídne, že ma šlo roztrhnúť od jedu. Ak sa nás scenáristi snažili presvedčiť, že toto sú americkí kriminálni experti, tak šliapli riadne vedľa. Debilnejšie by sa nesprávala ani parta skautov, čo musí stráviť noc na cintoríne. Dokonca si samoľúbo myslím, že síce nie som agent EFBÍÁJ, ale také hysterické záchvaty a prehliadku najrôznejších neuróz by som určite nepredviedla...to chce proste amerického experta! ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Lovcov myšlienok som videl tesne po Útoku z hlbín, takže som už bol správne Harlinovsky naladený. Triler je to dobrý, ale na to, aby ste dokázali upútať v tomto populárnom žánri, kde už divák videl všetko a je pripravený na akýkoľvek šokujúci zvrat, vám nestačí ani takéto cool obsadenie, ak nemáte nejaké skryté eso v rukáve, po ktorom divákovi spadne sánka. Lovcom toto tiež chýba, ale na sobotný neskorý večer je to fajn. ()

Reklama

Dudek 

všechny recenze uživatele

Znáte ty filmy, které jsou sami o sobě hloupé, ale snaží se dokázat víc. Režisér se i přes natvrdlý scénář pokouší dát každému záběru cool nádech a vyvolávat v divákovi pocity, i když to vůbec není třeba? Jistě ano, snad každý se stal obětí podobné ptákoviny, která podráží sama sebe svou ''působivostí''. Lovci myšlenek spadají přesně do této kategorie, snímek, který nemá čím zapůsobit si hraje na velkolepé drama s přechytralým zabijákem. Nevadilo by mi, kdyby zůstalo jen u vykrádání scénáře divácky oblíbených hororů, ale režisér tady zašel ještě dál. Neustále předstírání něčeho jiného, než toho co se opravdu děje je spolu s hrůzným klišé (STOP! Spoilerovat nebudu), které tak nenávidím. 40% - za tu ďábelskou chytrost dementního vraha. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Snímky, kde se na uzavřeném prostoru pohybuje několik postav, přičemž jich postupně ubývá, bývají velice divácky vděčným tématem. I když se jedná o bandu příšerně napsaných postav, tak se stále ve vzduchu vznáší to kouzlo, kde si můžete vsázet na svého vraha - favorita a postupně sledovat, jak jednotliví dementi ubývají ze scény. Film má tempo. Mrtvoly rychle přibývají, takže v rámci jednohubkového béčka film má potenciál zafungovat a zabavit. Chtělo snad jen trošku lepší scénář a film mohl klidně mířit výš. Slabší tři kousky. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

dosť mizerný a nezvládnutý (ako po scenáristickej, tak po režijnej stránke) film na americký spôsob 10 malých černoškov od Agathy Christie, takéto nelogickosti a totálne čierne diery ma dokážu najmä vo filme, ktorý sa tvári alebo sa snaží tváriť na nejakú prekvapivú prepracovanú psychologickú kriminálku, pekne nasrať. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama