Reklama

Reklama

Ranč

(seriál)
  • USA The Ranch
Trailer
USA, (2016–2020), 41 h 47 min (Minutáž: 26–36 min)

Režie:

David Trainer
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(80)

Obsahy(1)

Coltovi nevyšel plán být profesionálním sportovcem. Teď pomáhá tátovi a bráchovi udržet ranč nad vodou a ještě si musí najít v rodině svoje místo. (Netflix)

Recenze uživatele Dejf4 k tomuto seriálu (5)

Ranč (2016) 

Seriál, který v sobě má jisté kouzlo. Obsahuje humor, ale i dramatické chvíle. Ale především úžasnou sestavu postav, které si zamilujete. Strašně dobře se u toho relaxuje a je to mírně návykové. 7/10▐ Více u jednotlivých sériích...▐ ()

Série 1 (2016) (S01) 

Žádná velká komediální pecka to není a na zadek si z toho určitě nesednete, ale je to strašně příjemná podívaná, která neuvěřitelně odsýpá a to i díky výbornému castingu a prostředí, které není úplně tak ohrané. Zkrátka a dobře pohodovka jak se sluší a patří. 7/10 ()

Série 2 (2017) (S02) 

Opět příjemné sledování. Znovu to krásně plyne a postavy jsem si oblíbil ještě více. Co trochu překvapilo je úbytek komediální noty a najíždí se více na drama. Ale na škodu to není. Naopak některé dějové linky přináší zajímavý pohled na věc. 7/10 ()

Série 3 (2018) (S03) 

Série poznamenaná skandálem Danny Mastersona, ale tvůrci se s tím poprali velmi dobře a naopak díky tomu jsme dostali dost silných epizod. Seriál již od klasického komediálního žánru odbočil a rozhodně to není na škodu. Ba právě naopak. Každopádně již to nemá úplně ten správný tah na branku a některé dějové linky se začínají i opakovat, ale stále se na to při jídle dobře kouká a zcela nikterak neurazí. 6,5/10 ()

Série 4 (2019) (S04) 

Závěrečná řada přinesla znovu sympatickou sestavu postav a velmi důstojně se to celé zakončilo. Už to sice nemělo takový šmrnc a občas lehce předvídatelné, ale stále strašně pohodová podívaná, která po dlouhém dni v práci potěší. 6/10 ()

Reklama

Reklama