Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luděk zjišťuje, že když je špatně, může být ještě hůř. Nutně potřebuje peníze na zaplacení alimentů, ale jezdit s popeláři, jak mu navrhuje kamarád Franta, se mu nechce. Navíc nesmí do své domovské hospody Severky. Jeho život ztratil směr… (Česká televize)

Recenze (94)

patmull 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomhle díle začíná být zřejmé, že Most! bude po dost bláznivých prvních dílech hrát i na vážnější stránku a proměna Luďkova syna na skinheada může v dalších dílech přinést mnoho zajímavých situací. Humoru zde bylo o něco méně, ale zato se to pak vynahradilo sražením Leoše Nohy na přechodu popelářským vozem. Za mě návrat ke kvalitě 1. dílu. ()

nonick1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tomuhle zpočátku slibnému žánrovému slepenci hodně rychle dochází dech, komičnost se vytrácí a vtipnost jeho "nekorektních" hlášek je účinná asi jako ta nenabitá tátova flinta v rukou ženské, hrající transsexuála. Když k tomu připočtu průhlednost dramaturgicky chtěného "problému" se skinheady(?!), už z toho čiší ten veřejnoprávní kalkul na sto honů a je to s bídou na jednu hvězdu, což pro mě osobně znamená ztrátu času. ()

Reklama

Alagaesie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klandr efektní! „Co já s tim?“ Bohužel, sráči ze státu ve státě by proplatili leda hovno a ještě by se cukali. Chudák Romana. Edův a Čočkynův dialog u pípy pobavil. Exponát nablízko – co by ne? Výbavička v autě hezká... Takže nejlepší místo k seznámení je autoservis? Chudák Kalenda. „Já jsem se takhle dobře cejtil naposled, když jsem se rozved.“ Výpalný je humus. Solidní skládka. Jinde bych Čočkyna nečekal – snad krom knajpy. „Najdeme ti voňavku.“ Luďa bude vymahač? Mě poser... Roman je svině. Houpačky fakt bavěj. Farář s placatkou neměl chybu. S kukaautem dobře. Proč se Tonda holil? ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tady už jede Most v plné síle. Od lichvářského začátku s hnusnou desítkou, a Luďanem, ze kterého prostě musí jít strach, až po výborné finále, které sype jednu hlášku za druhou "Odvez ho do Chomutova - Do spalovny? - Do nemocnice, vole. Vyklop ho tam, a ujeď" Chudák Franta, prostě mu tam skočil no, tak se s kámošema asi dlouho neuviděj. Godla fakt obecně neni dobrej herec, ale tady se to prostě sešlo tak, že s dobrým dialogem a scénou dokážete vytáhnout i neherce do polohy, že je to super. Jen tomu Tondovi pšenka nekvete, takže asi příjde naci období. Kdo ví, jak to v tom Mostě ve skutečnosti chodí... ()

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V komentáři druhé epizody jsem se zmínil o mém strachu z neudržení laťky ve výšce nasazené úvodním dílem sociálně nekorektní sondy do duše severozápadního outsidera. No, úplně klidný pořád nejsem. První díl...nalákali jsme na bomby. Druhý díl…no dobře. Třetí…díl…rovná se díl druhý. Nedá se jinak, než jet dál…..cikány spočítáme až po honu. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (6)

  • Když Luděk (Martin Hofmann) rozbíjí přední sklo Romanova auta, tak aniž by kolem auta chodil, nejdříve si zapaluje cigaretu na levé straně auta zády k Dáše (Erika Stárková), pak mlátí do skla z pravé strany čelem k Dáše, aby pak opět byl vlevo zády k Dáše. (velkyvezir)
  • Registrační značka na autě, které Dáša (Erika Stárková) umývá (1U7 0861) je totožná jako ta na voze taxi, se kterým jezdí major Kuneš (Hynek Čermák) v 2. sérii seriálu Rapl (od r. 2016). (Martin_L)

Reklama

Reklama