Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luděk Říha sice nedostal nakládačku od Rómů, ale „Snědá tíseň“ se stala přes noc fenoménem. Navíc majitel Severky, Eda, má špatnou náladu. Do jeho hospody přicházejí Rómové. Všechno je špatně… (Česká televize)

Recenze (92)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taky si myslím, že tentokrát to byl krok zpátky. Oproti minulým dílům mi to zas až tak vtipné nepřišlo a kromě cigánské párty u Luďana jsem se ani moc nepobavil. Jasně, trošku se zvážnělo, proběhla nějaká ta trefná hláška nebo humorná situace, ale nic extra. Každopádně to byl zajímavý pohled na uklízení Chánova a sběr odpadků. No nic uvidíme, co přinese další díl. Tento byl bohužel dost průměrný. Čekal jsem víc…50% ()

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato epizoda mi naopak přišla lepší, než dvě předchozí, možná i kvůli menší míře někdy zbytečného násilí a také menší míře podbízivosti. I hudební doprovod mi přišel adekvátnější. Ale obecně vzato (i když to se může ještě ukázat, přece jen mě čekají ještě tři epizody) mi ten humor prostě není blízký. ()

Reklama

Mlle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Při této epizodě jsem málem usnula. Humor nucený, scénky už poněkud přehrávané a nepřirozené – jako kdyby to natáčel někdo zhulený a myslel si, jak to bude vtipné. Jen pár povedených vtípků. Orientace na linku s Dášou, kterou v seriálu vnímám jako nejslabší. Ale nevadí, „snědá vole tíseň“ jede dál :) ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál mi asi trochu zovšednel a aj tie dobré vtipy sa už nejako opakujú. Táto epizôda sa priliš venuje Snědé tísni a na ostatných nezostáva čas, iba na jeden coming out na záver, ten fakt sadol. –––– Víš co Tonda řek?! Že všechny cikány nemůžeme házet do jednoho pytle. –––– Když chceš být bílý otec Kleki Petra, tak musíš... Na medu... ()

A_Shearer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nepříjemnej sešup. Dosavadní díly tlačily děj pořád dál, do překvapivejch poloh a nebraly si servítky. V 5. díle se neposune vlastně vubec nic, vše jede v předem nalajnovaných a průhledných kolejích, nic nepřekvapí a začíná to vypadat, že mačkat v Mostě humor lze jen skrz vožíračku a přesdržku. Ale potřetí za sebou už to prostě nefunguje. Scény působí už trochu nuceně, děj se točí v kruhu a vlastně ani nezaujme. Doufám, že je to jen nádech před další pořádnou jízdou! ()

Galerie (3)

Zajímavosti (4)

  • V čase 42:02 je vidět v odraze skla Luďkova auta mikrofon zvukaře. (rakovnik)
  • Cca v čase 16:04 připíjejí romové na Luďana (Martin Hofman), na jejich bílého otce, na Klekí-Petru. Klekí-Petra je postava z Mayových románů o Vinnetouovi, kde byl označován jako bílý otec Apačů. (Cenobita)

Reklama

Reklama