Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Riggs slouží u texaské policie a jeho žena umírá po cestě do porodnice. Murtaugh se po infarktu vrací do práce, a protože jeho parťáka povýšili, nafasuje nového. A tím není nikdo jiný než převelený Riggs, trpící sebevražednými sklony. Prvním společným případem je vražda člena bezpečnostní agentury, který pracoval v přístavu a chtěl se s rodinou odstěhovat z města do velkého domu kdesi na venkově. Detektivové brzy pochopí, že se mrtvý zapletl s drogovým kartelem a že ho okradl. Když gangsteři unesou syna zavražděného, nezbývá detektivům nic jiného, než se s nimi přímo utkat. (TV Nova)

(více)

Recenze (11)

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Film je samozřejmě někde jinde, scenáristicky, herecky i po akční stránce. Ale na výplachový akční seriál to má slušně nahozené hlavní postavy a baví to vršením oblíbených klišé buddy movies. Řešený případ je zoufale banální, akce zapomenutelná, ale aspoň je jí dost a je sypaná pěkně průběžně (dvě honičky, přepadení banky s odporným digi-výbuchem, klasická finální přestřelka ve skladu, která skončí dřív než začne). A Jordana Brewster se tu moc neohřeje, což doufám v dalších dílech napravěj. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem fanoušek filmové série, mám to fakt rád. Nedávno jsem zjistil že je seriál, ale nikdy jsem se k tomu nedostal. No a jelikož na Nově večer to dávají, tak jsem viděl jeden díl a hodně mě to bavilo. A proto jsem si řekl, tak já tomu dám šanci. A musím říct, že první díl je skvělej. Překvapilo mě kolik věci stihli za první díl, super. Oba herci se mi líbí. Martin Riggs a Roger Murtaugh mají i v seriálu skvělou chemii. Teda aspoň zatím. Akční scény super! Líbí se mi jaký to má humor ta akce, a šmrc. Humor funguje, zasmál jsem se. Vypadá to že mě to bude hodně bavit. " Šedesátka už je za rohem. Šedesátka?" :-D ()

st4nford 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě paráda. Akční komediální jízda. Jasně..nemá to feeling osmdesátek filmové předlohy, už kvůli zasazení příběhu do současnosti, ale je to skvěle natočená zábavná pecka. Prostě lehká buddy movie. ()

Jason13 

všechny recenze uživatele

Pro mě po všech stránkách příjemný překvapení. Za prvý jsem i dlouhou dobu po natočení nevěděl, že tenhle seriál vůbec existuje. :D Za druhý herecký obsazení mi dost sedlo - Wayans ve "vážný" roli vůbec nevadí, Crawforda neznám, ale taky mi nijak nevadil.. Rozhodně tomu dám šanci... ()

faborka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Před chvíli jsem shlédla pilot a nemám z toho nijak dobrý pocit. Clayne Crawford je pro mě nesympatický a naprosto přehrávající, jeho afroamerický kolega je naopak sympaťák (jeho manželka ale ne, doufám že nebude mít velký prostor). Zápletka mírná, skoro školácká a celkem nudná. Doufám že Jordana Brewster bude mít větší prostor v průběhu seriálu. Je sympatická a mám ji ráda už od dob Chucka. Už mám stažené další díly a snad to bude lepší a lepší a lepší... ()

Reklama

Reklama