Reklama

Reklama

Smrtonosná zbraň

(seriál)
Trailer 1
USA, (2016–2019), 39 h 50 min (Minutáž: 42–46 min)

Tvůrci:

Matthew Miller

Hrají:

Damon Wayans, Clayne Crawford, Seann William Scott, Jordana Brewster, Charles Baker, Kevin Rahm, Chandler Kinney, Rudolf Martin, Keesha Sharp, Toni Trucks (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(55)

Obsahy(1)

Seriál založený na slávnej filmovej sérii Smrtonosná zbraň predstavuje klasické policajné duo. Martin Riggs (Clayne Crawford) a Roger Murtaugh (Damon Wayans) sú parťáci, ktorí bojujú proti zločinu v súčasnom Los Angeles. (TV Markíza)

Recenze uživatele faborka k tomuto seriálu (2)

Novej parťák (2016) (S01E01) 

Před chvíli jsem shlédla pilot a nemám z toho nijak dobrý pocit. Clayne Crawford je pro mě nesympatický a naprosto přehrávající, jeho afroamerický kolega je naopak sympaťák (jeho manželka ale ne, doufám že nebude mít velký prostor). Zápletka mírná, skoro školácká a celkem nudná. Doufám že Jordana Brewster bude mít větší prostor v průběhu seriálu. Je sympatická a mám ji ráda už od dob Chucka. Už mám stažené další díly a snad to bude lepší a lepší a lepší... ()

Murtaughova složka (2017) (S01E14) 

Konečně dostala více prostoru Jordana Brewster. Seriál nakonec není tak špatný, jak se mi zdálo po pilotu. Nicméně rodina Murtaugha je nudná, klišovitá. Hlavně ty děcka jsou na přes-držku. ()

Reklama

Reklama