Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nebojácnou malou rybku Nemo uloví potápěč a odveze daleko od domova do svého akvária. Jeho velmi starostlivý otec Marlin se ihned vydá za svým synkem na dalekou pouť. K němu se připojí Dory, milá rybka, která ovšem trpí poruchou krátkodobé paměti. Na cestě spolu potkají vegetariánské žraloky, frajerské želví surfaře, fascinující medúzy a stále hladové racky! (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (897)

keyzar 

všechny recenze uživatele

Tento animák nepatří mezi ty, na který bych se musel dívat každý den a pouštět si jej pořád dokola. Viděl jsem ho pouze dvakrát a líbil se mi na něm celý ten podmořský svět, ta krásná modrá barva a všechny ty ryby co tam plavou. Bylo to vážně pěkně uděláno. Jinak děj filmu byl taky celkem dobrý. Prostě animák, na který se můžou podívat i dospělí. ()

Gedza 

všechny recenze uživatele

Vedle UP nejlepší animák posledních 10let! Doporučuji český dabing. Film jsem viděla tak 50x a stále tam najdu novou hlášku. ()

cunicekb 

všechny recenze uživatele

I přes to, že tento druh animovaných pohádek moc nemusím, Nemo je prostě skvělej a moc se mi líbil. Nevím proč zrovna Nemo, asi že má dobré vtipy a rybka je roztomilá... ()

g3rtrud 

všechny recenze uživatele

To najlepšie od pixaru aj z animovaného sveta vôbec. Cesta Marlina za svojim synom zo všetkými nástrahami oceánu. Dokonalý animák. ()

Mates97 

všechny recenze uživatele

Tenhle film, je můj nejoblíbenější. Ráda na něj koukám znovu a znovu. Na začátku je sice smutný, ale jinak je to vtipné, hezké a strašně roztomilé (např. malé želvičky). A také je k tomu úžasná hudba. :) ()

x_ander 

všechny recenze uživatele

Finding Nemo jsem viděl před mnoha lety a vůbec mě nebavil. Nerozuměl jsem těm nadšeným ovacím všude kolem. Teď jsem se na něj mrknul znovu a nevím čím to (možná jsem dospěl, což je u animáku trošku paradox:)), ale opravdu jsem si tu hodinu a půl příjemně užil. Možná to je připomínka toho, že Pixar ve svých zlatých letech opravdu uměl a cesta za záchranou oranžové rybky je vtipná, napínavá i dojímavá. ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Jeden z top animákov. Krásna animácia, pekný a jednoduchý príbeh, v niektorých momentoch silné emócie a neustále pritomný humor, uletené a milé postavy. Každý si nájde niečo... 80% ()

DooFooS 

všechny recenze uživatele

Pro majitele jednoho robátka a jedné hyperzapomětlivé Dory v podobě mé ženy se u této podívané bavím víc, než-li bych to bez jednoho, či druhého zvládl. Občas mám pocit, že si to pouštím i v momentě, kdy jsem doma sám. Skvělá animace, humor, kterému se děti smějí spolu s dospělými a přímočarý příběh - to je u pohádek přesně to, co od nich čekám. ()

DZOUKR 

všechny recenze uživatele

Vtipné, zábavné, skvělá animace, úžasné hubední doplnění. Co víc si může divák přát? Jedna z pohádek mého dětství. :-) ()

swinevenca 

všechny recenze uživatele

Na takový premiéry už jsem starej. Vtipnost Dory je časem až moc na jedno brdo, neustálý tahání emocí z náznaků špatnýho konce taky, každej ženatej chlap přece ví, že nenechaj umřít dvě ryby za jeden film a první si vyplejtvali hned na začátku. Trojan, Macháček, velrybí řeč, pantomima "nějakejch blbejch kaprů", fofrploutvička a velmi poetická pointa akvarijního útěku, to ale stálo za to. ()

ciki_69 

všechny recenze uživatele

„Harpúna HuHaHa!!!" Skvelá zábava, dobrý príbeh a samozrejme dojímavé scény, ktoré podľa mňa k dnešným animákom patria. Jedna z mojich najobľúbenejších rozprávok. ()

daniel.98 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvních animáků tohoto typu a pro mě také stále zdaleka nejlepší, jak příběhem, vizuální propracovaností, tak i charakterem jednotlivých postav a také výborným českým dabingem, který hned tak u jiného filmu nezažijeme. ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Klasika žánru. Bez tohto animáku by zrejme nevznikli ďalšie skvelé filmy s podobnou tématikou (Kung-Fu Panda, Rio). Tvorcovia sa presvedčili, že animované zvierata, ktoré rozprávajú sú vtipnejšie ako animovaní ľudia. Inak tomu nemám čo vytknúť, ale keďže som Nema videl len raz a pár veci si už ani nepamätám, plné hodnotenie mu dáť nemôžem. ()

RipperTM 

všechny recenze uživatele

Pro mě jeden z nejlepších animovaných filmů. Příběh, smysl pro humor, prostředí, postavy, vše funguje. Český dabing se vskutku povedl. ()

Související novinky

Dvojka Úžasňákových trhá rekordy

Dvojka Úžasňákových trhá rekordy

04.09.2018

Pokračování velebeného hitu Úžasňákovi 2 je nyní oficiálně nejvýdělečnějším animovaným filmem v Americe. Nejen to, jsou zároveň prvním animákem, který si tam došel pro 600 milionů dolarů. Celkově pak… (více)

Kovbojové versus emzáci?

Kovbojové versus emzáci?

18.06.2008

Ano, a dokonce ve dvou projektech. O plánované adaptaci komiksu Cowboys & Aliens, kterou pro DreamWorks a Universal produkují Brian Grazer a Ron Howard, jsme už psali. Na světě je scénář autorů… (více)

Reklama

Reklama