Reklama

Reklama

The Punisher - Season 2

(série)
Trailer
USA, 2019, 11 h 34 min (Minutáž: 47–58 min)

Tvůrci:

Steve Lightfoot

Předloha:

Gerry Conway (komiks), Ross Andru (komiks)

Hudba:

Tyler Bates
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Snaží se chránit dítě, které je obětí zlověstného spiknutí, a vypořádá se při tom se vším – i se všemi – jen aby Russoa jednou pro vždy vyřadil ze hry. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Toren 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7/10. O chlup slabší, jak první série, ale pořád velká parádička. Frank je daleko rozmanitějším charakterem a akční sekvence se nebojí jít na totální dřeň. Hlavní zápletka však už není tak nosná a některé vedlejší postavy si neuhájí svou pozici - globálnější scénář paradoxně uškodil, takhle má druhá série daleko víc prádznějších míst a tempo se díky tomu krapet drolí. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Punisher se vrací v plné síle a jde opět přes mrtvoly byť na konci je tak strhaný, že sám od mrtvoly nemá daleko. Jon Bernthal je v téhle roli tak přirozený, že si nedovedu si představit, že by dnes hrál Punishera někdo jiný. Trošku mě štvalo, že Russo se zpátky vrací na scénu, vůbec by mi nevadilo, kdyby měl více prostoru kněz Josh Stewart, který po Collectorovi tu předvádí velké věci a jako záporák je více než solidní. Dinah Madani jako vždy úžasná a nemohu se na ní vynadívat , Mahoney otravný, ale správňacký a nová postavička Giorgia Whigham byla sice ze začátku dost otravná, ve finále jsem si jí oblíbil. Pár dílů bylo sice pomalejších, ale ve výsledku opět spokojenost a finální tři díly opět nabušené jak kráva. 90% ()

Reklama

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Frank Castle se vrátil, a nutno říct, že se všema s*ačkama, "slávou a pompou", ve kterých jsme ho vídávali v roce 2k17. Ve srovnání s první sérií bych i řekl, že díky závěrečným pár dílům je i snad tahle série lepší. Začátek byl pozvolnější, bez nějaké ráznější akce, která by stálo úplně za to. Ani příběh o Peteovi, který si našel náhradní dcerku zprvu moc nebral. Jediný výborný moment v počátečních dílech byl při dobývání policejní stanice. Postupně se vám ale bude vývoj událostí jistě zamlouvat. Celkově si myslím, že tvůrci nastavili celý příběh tak, aby byl atraktivnější pro větší publikum, alespoň co se týče hlavní dějové linky. A tak se vám postupně vztah Otec/dcera stejně začne zamlouvat a pak už si jen budete moct užívat, jak tam Frank všechny pěkně pokrosí.(tohle není spoiler at all). Je tam pár zajímavých vedlejších linek, které drží příběh stále atraktivní a svižný. Trochu je na škodu, že nebyl větší prostor pro Karen Page. Na druhou stranu, už tak to bylo až moc sladké na Punishera, takže jen mohu zatleskat a smeknout můj imaginární klobouk. Díky. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkově pro mě slabší než první řada, ale když se na to podívám zpětně, rozhodně vynikající počin. První díly navnadily na akční řež a je škoda, že dvě prostřední čtvrtiny nenabídly občas pořádný humbuk taky. Na druhou stranu ona nudná prostřední část a vlastně i druhá polovina chystala geniální konec. Nikoliv však činy, ale postavy. Staré postavy dotvořila a nové ukázala z jiných poloh než byly představeny. V tom byla síla posledního dílu. Překvapivě se střílelo a tak vůbec méně než jsem čekal, ale o to víc konec dával smysl a logiku. 90 procent . ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Namísto akce 2. sezóna praktikuje spíš systematickou psychoanalýzu zúčastněných, což začíná být po chvilce únavné, protože se při tom motá v kruhu. Těch 13 epizod je prostě (opět) příliš. Vzhledem k amnézii, útěku a zamilování Billyho Russoa (aka "Jigsawa") se nová zápletka na dlouhý čas víceméně zastavuje; pozadí charismatického padoucha Johna Pilgrima tudíž poznáme důkladně, jenže ze svého chladnokrevného potenciálu předvede zlomek. Nevyrovnaný Frank pak ve své zabejčené neústupnosti opakuje stále stejné motivy, emoce i chyby (a zřejmě si vypěstoval zázračný hojící faktor), ale výborný Jon Bernhal to ustojí. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (18)

  • Písnička, která hraje v této epizodě, je „Shoot For Thrills“ od L.A. Guns. (Duoscop)
  • V závěrečných titulcích série se objeví věnování Stanu Leemu, který zemřel v roce 2018. (Punisher)

Reklama

Reklama